Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Ben geldiiiim!! Öncelikle evet uzamış, zaten sinamekide asıl fark ara verdiğin zaman ortaya çıkıyormuş o yüzden az uzamış diye düşünme. Birde sana bir sorum var, sadece sinameki bakımımı uyguluyorsun ? öyleyse haftaiçi birgün birde besleyici bakım ekleyebilirsin rutinine, öyle daha faydalı oluyormuş sanırım, kozmik bakım blogda okumuştum. Maya maskesini öneriyorlardı bir incele istersen

Hoşgeldin :)
Tesekkür ederim önerin için . Hayır baska bişey yapmıyorum sadece ayda 2 defa yağ bakımı yapmıştım bir de şampuana kattıklarım var . 2. Ayda yağ bakımları yapıcam ama kesinlikle :)

Kesinlikle yap sinameki kurutucu olduğu için besleyici takviye şart ama saçın güzel görünüyor bence devam et tamamla kürünü

1 ay oldu 4 kür uyguladım ama kestirdim biraz ondan da farkedilmiyordur devam edicem bakalım 1 Kasım'da 5. Kürü yapıcam :)
Bende bir sonraki gün yapıcam :) hadi bakalım fotoğrafımıda çektim şimdi 1 ay sonra before after yapıcam

Şampuanınıza hangi yağları katıyorsunuz ve gerçekten etkili oluyor mu :)
Bir de maya maskesi nasıl bir şey :)

Canım sen sinamekiye evigen falan başka ampüllerde ekliyorsun ben eklemiyorum ekleyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…