- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Hoşgeldin :)Ben geldiiiim!! Öncelikle evet uzamış, zaten sinamekide asıl fark ara verdiğin zaman ortaya çıkıyormuş o yüzden az uzamış diye düşünme. Birde sana bir sorum var, sadece sinameki bakımımı uyguluyorsun ? öyleyse haftaiçi birgün birde besleyici bakım ekleyebilirsin rutinine, öyle daha faydalı oluyormuş sanırım, kozmik bakım blogda okumuştum. Maya maskesini öneriyorlardı bir incele istersen
Kesinlikle yap sinameki kurutucu olduğu için besleyici takviye şart ama saçın güzel görünüyor bence devam et tamamla kürünüHoşgeldin :)
Tesekkür ederim önerin için . Hayır baska bişey yapmıyorum sadece ayda 2 defa yağ bakımı yapmıştım bir de şampuana kattıklarım var . 2. Ayda yağ bakımları yapıcam ama kesinlikle :)
Hoşbulduk :) saçlarına bkyım gerçkten fark ediliyo kaç kür yyguladn n zmndır yspıyosun :))Hoşgeldin :)
Hoşbulduk :) saçlarına bkyım gerçkten fark ediliyo kaç kür yyguladn n zmndır yspıyosun :))
Bende bir sonraki gün yapıcam :) hadi bakalım fotoğrafımıda çektim şimdi 1 ay sonra before after yapıcam1 ay oldu 4 kür uyguladım ama kestirdim biraz ondan da farkedilmiyordur devam edicem bakalım 1 Kasım'da 5. Kürü yapıcam :)
Iyi bakalım :)Bende bir sonraki gün yapıcam :) hadi bakalım fotoğrafımıda çektim şimdi 1 ay sonra before after yapıcam
5.kürden sonra 2 hafta ara vereceksin değil mi canım?1 ay oldu 4 kür uyguladım ama kestirdim biraz ondan da farkedilmiyordur devam edicem bakalım 1 Kasım'da 5. Kürü yapıcam :)
Bilmiyorum versem mi ki ?5.kürden sonra 2 hafta ara vereceksin değil mi canım?
Ver canım. 5 hafta yapıp 2 hafta ara vermek gerekiyorBilmiyorum versem mi ki ?
Ben 8 hafta yapıp 2 hafta ara verilmeli diye biliyorumVer canım. 5 hafta yapıp 2 hafta ara vermek gerekiyor
Öylede olur ama ben saç diplerimin alışmaması icin 5 hafta sonra ara vermiştim:)Ben 8 hafta yapıp 2 hafta ara verilmeli diye biliyorum
Ekle canım evigen, bemiks mutlaka ekle.Canım sen sinamekiye evigen falan başka ampüllerde ekliyorsun ben eklemiyorum ekleyeyim mi?
Ekle canım evigen, bemiks mutlaka ekle.
Bepanthene de ekleyebilirsin.:)Bemiks zaten kürden dolayı var :)
Öbürlerini de eczaneden alayım çarşamba günü kür günüm 5. olacak :)
Hepsini eklicem canım senin saçlarını da gördüm maşallah çok güzel uzamış :) Sapsarı di mi doğru hatırlıyorum omuzdan beline gelmiş :)Bepanthene de ekleyebilirsin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?