Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Bakımlı ve güzel duruyor saçların kestirdikten sonra hızı arttı mı canım bazen duruyor saçın uzaması

Hızı arttı mı bilmiyorum ama söyle bişey var saçlarımda çok kırık oluyordu kestirdiğimde bile hala vardı suan hiç kırık görmüyorum bakımlardan olabilir ama onları da diplerine uyguluyorum ne kadar etkisi olur bilmiyorum galiba watsonsdan aldığım argan yağlı saç bakım kremi kırıklarımı onardı :))

Kesinlikle bakımların faydası vardır benim de tek tük kırıklar var kestirip kestirmemekte kararsızım

Ben bayramda duzlestirdim.en son ole kaldi bi de bayramdan 2 ay kadar once kuzenin düğünü vardi o zaman iste ayda yilda bir anlican ama.ben de bi duzlestirip.boyuna bakmak istiyorum Kıvırcık anlasilmiyor :) hadi insallah ben turplu suya gecmek icin sabirsizlaniyorum ama suankini yarim.birakmak istemiyorum. En azindan.1 ayi tamamliyimm

sinamekiye ara verioz ya 2haftalık o arada saç diplerimize başka hiç bi bakım yapmamaız mı gerekiıo yoksa sadece sinamekimi yapmıycaz

bitti canım ben 7 kur yaptım sanıodum ama bemixlere baktım 8 tane kullanmısım ara verdim zaten yapamamıstım bu hafta gununu kaçırmıstım bemixi de 8 tane kullanılmıs görünce ara verdim

bitti canım ben 7 kur yaptım sanıodum ama bemixlere baktım 8 tane kullanmısım ara verdim zaten yapamamıstım bu hafta gununu kaçırmıstım bemixi de 8 tane kullanılmıs görünce ara verdim
Canım saçına hiçbir uygulama yapma bence istersen ama uçlarına yap diplerin 2 hafta dinlensin

oyle yapayım canım en son ben de ole dusundum bi dinlensin sacım sadece uclarına hindistancevizi yağı argan ole yumusatmak için sadece uclara yapmayı dusunuyrm

Var var, adı evigendi önceleri. Bende vitaminlerimi yedekledim, iliğimi sipariş ettim pazartesi hazırlıcak kasap amcacığım; bir tek buz kalıbımla, yağlarım eksik onları da yarın tamamlarsam, haftaya sığır iliğine sabredemez başlarım kii
Uzatıcam diye kafamda saç kalmıcak bu gidişle az önce hapşurdum kafamdan bir tel havalanıp pc'nin ekranına kondu... şaka gibiydi
sen ne yaptın karar verebildin mi turp kürüne?

Turplu suya dha başlamadım sinamekiyi bitirim diye aldım bunları 6. Kürümü yarın yapıcam geriye 2 kür kaldı :))
Arada yağ bakımları yapıyorum . İlik kürü bana da çekici geldi ama zahmetli Gbi sanki su sinamekiyi bi tamamlasam turplu su yapıcam ama kesin :)

Bende kokusundan korkuyorum iğrenmem inş. o kadar çok dökülüyor ki yıldım resmen gerekirse maske takıp yinede kullanacağım. Bence sinamekiden daha kolay, sinameki hep taze hazırlanıyor yanılmıyorsam ? İliği 1 kez hazırlayıp buz kalıbına bölüp dondurucuya atınca birkaç hafta rahatsın. Biraz kullanayım etkilerine göre tavsiye edebilirim belki turpla dönüşümlü uygularsın. tabi uzatmaya etki ediyorsa..

Tam olarak nasıl hazırlanıp uygulandığını bilmiyorum o yüzden biraz uğrastırıcı geldi sonuçta ilik eritiyosun döndürür tekrar mı eriyip uyguluyorsun onu bilmiyorum :) nyse karar verirsem araştırırm sen yapınca da tam emin olup ona göre bakarım kokusu dayanılmaz ama saç için katlanıyorsun :) ama dediğim Gbi kaynatmayıp suyunu çıkartıp deniycem yaparsam :) ilk defa 6 . Küre geldim bitireyim de en iyisi içimde kalmasın acaba nasıl olurdu diye . Bu arada karanfil suyu hazırladım onu uyguluycam :)

Uzadığını hissediyorum bu aralar :)

Karanfil iyi fikir sinamekiyle beraber, biri kurutup diğeri yağlandırıyor dengeler birbirini. Bencede bitir 2 kür kalmış alt tarafı.. Karanfili fısfıslı şişeye koyup geceleri yatmadan sıkıp masaj yapıpta kullanabilirsin ama ertesi gün işin olmadığında dene eğer aşırı yağlanırsa en azından problem olmasın. şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…