- Konu Sahibi - elch3n -
-
Bakımlı ve güzel duruyor saçların kestirdikten sonra hızı arttı mı canım bazen duruyor saçın uzamasıEki Görüntüle 1676922 Ve bu da 12 Ekim'den bugüne kadar olan uzama yaklaşık 23 günlük :)
Bakımlı ve güzel duruyor saçların kestirdikten sonra hızı arttı mı canım bazen duruyor saçın uzaması
Kesinlikle bakımların faydası vardır benim de tek tük kırıklar var kestirip kestirmemekte kararsızımHızı arttı mı bilmiyorum ama söyle bişey var saçlarımda çok kırık oluyordu kestirdiğimde bile hala vardı suan hiç kırık görmüyorum bakımlardan olabilir ama onları da diplerine uyguluyorum ne kadar etkisi olur bilmiyorum galiba watsonsdan aldığım argan yağlı saç bakım kremi kırıklarımı onardı :))
Kestirme :))) bakım yap onarsın o ben böyle etki edeceğini bilseydim kestirmezdim hem biraz dha uzun olurdu simdiKesinlikle bakımların faydası vardır benim de tek tük kırıklar var kestirip kestirmemekte kararsızım
Suan biotin araştırmasına giriştimTamamdır söz dinliyorum ve rapunzel oluyoruuz :-D
Yaklaşık 2_3 cmlik uzama var harikaEki Görüntüle 1676922 Ve bu da 12 Ekim'den bugüne kadar olan uzama yaklaşık 23 günlük :)
Ben bayramda duzlestirdim.en son ole kaldi bi de bayramdan 2 ay kadar once kuzenin düğünü vardi o zaman iste ayda yilda bir anlican ama.ben de bi duzlestirip.boyuna bakmak istiyorum Kıvırcık anlasilmiyor :) hadi insallah ben turplu suya gecmek icin sabirsizlaniyorum ama suankini yarim.birakmak istemiyorum. En azindan.1 ayi tamamliyimmTeşekkür ederimm :) umutluyum artık uzatacağından :)
Evet düzleştirdim arada düzleştiriyorum fön çektiriyorum ama eskisi kadar değil dışarı çıkarsam tabi hazır düzleştirmişken fotograf çektim uzadığını görünce mutlu oldum bir de diplerim çıkmaya başladı ara verdiğim zaman yeni küre başlamadan tekrar boyarım inşallah istediğimiz uzunluğa gelir :)
Eki Görüntüle 1676922 Ve bu da 12 Ekim'den bugüne kadar olan uzama yaklaşık 23 günlük :)
sinamekiye ara verioz ya 2haftalık o arada saç diplerimize başka hiç bi bakım yapmamaız mı gerekiıo yoksa sadece sinamekimi yapmıycaz
Canım saçına hiçbir uygulama yapma bence istersen ama uçlarına yap diplerin 2 hafta dinlensinbitti canım ben 7 kur yaptım sanıodum ama bemixlere baktım 8 tane kullanmısım ara verdim zaten yapamamıstım bu hafta gununu kaçırmıstım bemixi de 8 tane kullanılmıs görünce ara verdim
Var var, adı evigendi önceleri. Bende vitaminlerimi yedekledim, iliğimi sipariş ettim pazartesi hazırlıcak kasap amcacığım; bir tek buz kalıbımla, yağlarım eksik onları da yarın tamamlarsam, haftaya sığır iliğine sabredemez başlarım kii
Uzatıcam diye kafamda saç kalmıcak bu gidişle az önce hapşurdum kafamdan bir tel havalanıp pc'nin ekranına kondu... şaka gibiydi
sen ne yaptın karar verebildin mi turp kürüne?
Bende kokusundan korkuyorum iğrenmem inş. o kadar çok dökülüyor ki yıldım resmen gerekirse maske takıp yinede kullanacağım. Bence sinamekiden daha kolay, sinameki hep taze hazırlanıyor yanılmıyorsam ? İliği 1 kez hazırlayıp buz kalıbına bölüp dondurucuya atınca birkaç hafta rahatsın. Biraz kullanayım etkilerine göre tavsiye edebilirim belki turpla dönüşümlü uygularsın. tabi uzatmaya etki ediyorsa..
Karanfil iyi fikir sinamekiyle beraber, biri kurutup diğeri yağlandırıyor dengeler birbirini. Bencede bitir 2 kür kalmış alt tarafı.. Karanfili fısfıslı şişeye koyup geceleri yatmadan sıkıp masaj yapıpta kullanabilirsin ama ertesi gün işin olmadığında dene eğer aşırı yağlanırsa en azından problem olmasın. şifa olsunTam olarak nasıl hazırlanıp uygulandığını bilmiyorum o yüzden biraz uğrastırıcı geldi sonuçta ilik eritiyosun döndürür tekrar mı eriyip uyguluyorsun onu bilmiyorum :) nyse karar verirsem araştırırm sen yapınca da tam emin olup ona göre bakarımkokusu dayanılmaz ama saç için katlanıyorsun :) ama dediğim Gbi kaynatmayıp suyunu çıkartıp deniycem yaparsam :) ilk defa 6 . Küre geldim bitireyim de en iyisi içimde kalmasın acaba nasıl olurdu diye . Bu arada karanfil suyu hazırladım onu uyguluycam :)
Uzadığını hissediyorum bu aralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?