- 30 Ekim 2015
- 132
- 29
- 18
- 31
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Evet canım durulama suyu olarak :)durulama suyu olarak mı canım
Benim de gür ve kuru saçlarım var dahada kuruttu çamterebentiHepinize kolay gelsin kizlar :)
Birsey sormak istedim. Sampuanima camterebentin ve badem yagi ekleyip kullansam etkili bi uzama elde edebilir miyim ? Deneyenler varsa eger yardimci olabilir mi ? Ayrica saclarimin tipi gür ve kuru. :)
Uydurmus o :) bakim.yapiyorum dedinmi kuaforekuaoforler moral bozmak için var
çok mu duzleştirici kullanıon dio (hiç kullanmıom )
dunya bakım yapıom
gene begenmediler ya la
Sen becerememissinn gel ben yapayım da bosyere birazpara bayil para kazanayim demek istemistir o aslinda :)dedim begenmicek ya
demek ki bakımlar ters etki yapmıs dedi
hyr hıc olmadıgı kadar yumusacık saçlarım ki
Canım kuaförleri kafaya takarsak zaten hiç kimse saçını beline kadar uzatamaz. Bana da dedi bir tanesi senin saçın omzundan fazla uzamaz şu an belime doğru yani ve hepte zaman zaman o boydaydı kestirmezsem tabi. O yüzden hiç takılma canım eminim saçların çok güzeldir :)gıcık ediolar insanı
kuaoforler moral bozmak için var
çok mu duzleştirici kullanıon dio (hiç kullanmıom )
dunya bakım yapıom
gene begenmediler ya la
dedim begenmicek ya
demek ki bakımlar ters etki yapmıs dedi
hyr hıc olmadıgı kadar yumusacık saçlarım ki
gıcık ediolar insanı
evet canım oylebanada sürekli saçların çok kötü gel ensede keselim sana haftalık bakımlar yapalım vs bunlar hep para koparmak için yoksa saçının berbat durumda yada çok kötü olduğu anlamına gelmez
teşekkurler canım :)Canım kuaförleri kafaya takarsak zaten hiç kimse saçını beline kadar uzatamaz. Bana da dedi bir tanesi senin saçın omzundan fazla uzamaz şu an belime doğru yani ve hepte zaman zaman o boydaydı kestirmezsem tabi. O yüzden hiç takılma canım eminim saçların çok güzeldir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?