Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

~ 18 Kasım 2015 ~

Defne yağı & zeytinyağı bakımı yaptım bugün De :)
21 Kasım da sinameki 8. Kür yani son sonra 2 hafta ara bakalım uzamaya bi etkisi olacak mı dinlendirmenin ...

benim saç derimi acıtanı buldum ya menekse yağıymıs onceden de ne zaman karısımlarıma eklesem yapmıs ben neden oldugunu anlayamamısım
bugun bol bol menekşe yagı surdum bemixin kokusu gecsin die dikenler batıo suan kafama

Hepinize kolay gelsin kizlar :)
Birsey sormak istedim. Sampuanima camterebentin ve badem yagi ekleyip kullansam etkili bi uzama elde edebilir miyim ? Deneyenler varsa eger yardimci olabilir mi ? Ayrica saclarimin tipi gür ve kuru. :)

Hepinize kolay gelsin kizlar :)
Birsey sormak istedim. Sampuanima camterebentin ve badem yagi ekleyip kullansam etkili bi uzama elde edebilir miyim ? Deneyenler varsa eger yardimci olabilir mi ? Ayrica saclarimin tipi gür ve kuru. :)
Benim de gür ve kuru saçlarım var dahada kuruttu çamterebenti

kuaoforler moral bozmak için var
çok mu duzleştirici kullanıon dio (hiç kullanmıom )
dunya bakım yapıom

gene begenmediler ya la

dedim begenmicek ya
demek ki bakımlar ters etki yapmıs dedi

hyr hıc olmadıgı kadar yumusacık saçlarım ki
Sen becerememissinn gel ben yapayım da bosyere birazpara bayil para kazanayim demek istemistir o aslinda :)

gıcık ediolar insanı
Canım kuaförleri kafaya takarsak zaten hiç kimse saçını beline kadar uzatamaz. Bana da dedi bir tanesi senin saçın omzundan fazla uzamaz şu an belime doğru yani ve hepte zaman zaman o boydaydı kestirmezsem tabi. O yüzden hiç takılma canım eminim saçların çok güzeldir :)

kuaoforler moral bozmak için var
çok mu duzleştirici kullanıon dio (hiç kullanmıom )
dunya bakım yapıom

gene begenmediler ya la

dedim begenmicek ya
demek ki bakımlar ters etki yapmıs dedi

hyr hıc olmadıgı kadar yumusacık saçlarım ki

gıcık ediolar insanı

banada sürekli saçların çok kötü gel ensede keselim sana haftalık bakımlar yapalım vs bunlar hep para koparmak için yoksa saçının berbat durumda yada çok kötü olduğu anlamına gelmez

teşekkurler canım :)

Kızlar özel durumlardan dolayı 8. Kürü yapamadım salı günü yapıcam inşallah :)
Onum dışında alışveriş yapmaya devam ediyorum çeşitli yağlar aldım bi takım deneyimler ediniyorum sonuçlara göre yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…