- 5 Ağustos 2015
- 515
- 420
- 103
- Konu Sahibi - elch3n -
-
derdimiz hep aynı düğün nişan hopp saçları uzatmamız gerek:) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum
Aman napıyımm çeksin :) valaa düğünde bu saçların uzun olması lazım benimde tüm gün kokudan başım çatlıyı ilk gün ama sonra alışıyorum hafta bir çekicem mecburValla katlanamiyorlar canim sacima sıvı saç kreminden sikip gidiyordum yanina kokla bakım diyordum adam burnunu kapatiyordu kafanami isedin sen diyordu
Ay evet o pahali biraz ama bi bakima.bir çay kasigi ekleyince ortalama 3 ay gidr yani bana ole en azından ben bir ay boyunca haftada iki bakim yapdim daha yarisindan fazlasi duruyo 3/1. Kullanmisimdir yaniBen geldim yenidn :)
Bugün aktardan lavanta aldım lavanta kürü için
Defne yağı ve çörekotu yağı ve zeytinyağı aldım .
Bu arada defne yağı ve çörekotu yağı da saç uzatmada etkiliymiş bir de bunları deneyeyim dedim :)
Nasılsa herseyi dener oldum :)
Lavanta Kürüne yarın başlıcam ama öncesinde yağ bakımı yapıcam lavantayı banyo da durulama suyu olarak döküp tekrar yıkamadan çıkıcam .
Bu ayın 21 inde son sinameki kürümü yapıcam sonra 2 haftalık aradan sonra tekrar başlıcam .
Bu ayın 21 ine kadar 16 ve 18 Kasım'da yağ bakımlarım var .
Yeni şampuan aldım watsons un ballı olanı :) ileride fotografını çeker koyarım buraya . Ayrıca süpergro dax alacaktım 34 liraydı çok geldi aldıklarımla birlikte almaktan vazgeçtim
Ay evet o pahali biraz ama bi bakima.bir çay kasigi ekleyince ortalama 3 ay gidr yani bana ole en azından ben bir ay boyunca haftada iki bakim yapdim daha yarisindan fazlasi duruyo 3/1. Kullanmisimdir yani
Aynen canim ben baya bii sarsdim butceyi bu yaglar yuzunden :))) turplu suya geçiyorum da şimdi o biraz masrafsiz 2 hafta yetecek 3.5 tlye aldimHaklısın canım ama bugün alamadım bütçeyi aştı artık eksilenleri almaya gittiğimde alırım :) küçük boyu da yoktu
zeytinyaını kaç yıkama çıkarıyosun 2 yıkama yeterli oluyomu çünkü ben en az 3 kere şampuanlıyorum saçımı~ 12 Kasım bakımı ~
Defne yağı & zeytinyağı
zeytinyaını kaç yıkama çıkarıyosun 2 yıkama yeterli oluyomu çünkü ben en az 3 kere şampuanlıyorum saçımı
Demek ki herkeste farklı etki :)Sinemaki ile 3.haftam sonuç şuan böyle... İşe yarıyor
İkinci turunda daha çok uzar inşallah saçların :)başladım suan itibariyle kafamda beklio :)
Canım ben saçlarıma en son lavanta suyu döküyorum koku azalıyor birazŞu bemix kokusuna care bulan varsa bana da desin ya
durulama suyu olarak mı canımCanım ben saçlarıma en son lavanta suyu döküyorum koku azalıyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?