Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

derdimiz hep aynı düğün nişan hopp saçları uzatmamız gerek
ya sinameki o kadr işe yarıyo mu kötü kokmasınarağmen vazgeçemiyosunuz
ben bi defa sarımsak yağı sürmüştüm saçıma acayip iyi geldi ama o kadar kötü koktu ki
3 gün çıkartamadım kokusunu uyuyamadım hatta kokudan geceleri
asla sürmedim bi daha hala durur öylece o yağ

Valla katlanamiyorlar canim sacima sıvı saç kreminden sikip gidiyordum yanina kokla bakım diyordum adam burnunu kapatiyordu kafanami isedin sen diyordu
Aman napıyımm çeksin :) valaa düğünde bu saçların uzun olması lazım benimde tüm gün kokudan başım çatlıyı ilk gün ama sonra alışıyorum hafta bir çekicem mecbur

Ben geldim yenidn :)

Bugün aktardan lavanta aldım lavanta kürü için
Defne yağı ve çörekotu yağı ve zeytinyağı aldım .

Bu arada defne yağı ve çörekotu yağı da saç uzatmada etkiliymiş bir de bunları deneyeyim dedim :)
Nasılsa herseyi dener oldum :)

Lavanta Kürüne yarın başlıcam ama öncesinde yağ bakımı yapıcam lavantayı banyo da durulama suyu olarak döküp tekrar yıkamadan çıkıcam .

Bu ayın 21 inde son sinameki kürümü yapıcam sonra 2 haftalık aradan sonra tekrar başlıcam .

Bu ayın 21 ine kadar 16 ve 18 Kasım'da yağ bakımlarım var .

Yeni şampuan aldım watsons un ballı olanı :) ileride fotografını çeker koyarım buraya . Ayrıca süpergro dax alacaktım 34 liraydı çok geldi aldıklarımla birlikte almaktan vazgeçtim

Ay evet o pahali biraz ama bi bakima.bir çay kasigi ekleyince ortalama 3 ay gidr yani bana ole en azından ben bir ay boyunca haftada iki bakim yapdim daha yarisindan fazlasi duruyo 3/1. Kullanmisimdir yani

Ay evet o pahali biraz ama bi bakima.bir çay kasigi ekleyince ortalama 3 ay gidr yani bana ole en azından ben bir ay boyunca haftada iki bakim yapdim daha yarisindan fazlasi duruyo 3/1. Kullanmisimdir yani

Haklısın canım ama bugün alamadım bütçeyi aştı artık eksilenleri almaya gittiğimde alırım :) küçük boyu da yoktu

Haklısın canım ama bugün alamadım bütçeyi aştı artık eksilenleri almaya gittiğimde alırım :) küçük boyu da yoktu
Aynen canim ben baya bii sarsdim butceyi bu yaglar yuzunden :))) turplu suya geçiyorum da şimdi o biraz masrafsiz 2 hafta yetecek 3.5 tlye aldim

ben de bugun sinamekinin 2. turuna başlıcam
uzuo ya santim olarak bilmiyrm
ama ben saçımı kestireli 3 ay oldu cok yavas uzar bnm saçlarım
kesinlikle bu kadar uzamazdı benim gözle farkedeceğim kadar
dax supergro da kullanıom ben sinameki yaparken 1 çay kaşığı olsun mutlaka onu da karıstırıom içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…