- 30 Ekim 2015
- 132
- 29
- 18
- 31
- Konu Sahibi - elch3n -
-
Canım hayırlı olsun öncelikle çok merak ettim saçların hangi boyda resim atar mısın :):) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum
:) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum
:) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum
mesela hafta da bi sinameki yapcaksam
1-2 de dax hindistan cevizi felan yapmak istıom
yok diolar sacı cok yormayın
sence ?
mesela hafta da bi sinameki yapcaksam
1-2 de dax hindistan cevizi felan yapmak istıom
yok diolar sacı cok yormayın
sence ?
Bence hafta da 3 gün iyi yani öyle yap B'nce sende
Sinamekî yi Aralık ayın da hafta da 2 mi yapsam diye düşünüyorum ?
Canım hayırlı olsun öncelikle çok merak ettim saçların hangi boyda resim atar mısın :)
sen düğünde acık mı bırakmak istiosun saçınıEn son bu fotografı çektim :) Eki Görüntüle 1684410
sen düğünde acık mı bırakmak istiosun saçını
yani sıkıntı etme çıtcıt da tek gunluk anlaşılmaz bileDoğal dalga Gbi bişeyler istiyorum ama bu saçla imkansız çıt çıt taktırırım artık :)
Bilemiyorumki eşim soylene soylene yapmaktan vazgectim bir ay sacim islandiginda dâhi kokuyordu:)))
napıcaz ya lavanta engeller mi acaba :)
Bilemiyorumki eşim soylene soylene yapmaktan vazgectim bir ay sacim islandiginda dâhi kokuyordu
aynen benimki de oyle offf pufff ki nerden baksan 15 gundur surmuomBilemiyorumki eşim soylene soylene yapmaktan vazgectim bir ay sacim islandiginda dâhi kokuyordu
Valla katlanamiyorlar canim sacima sıvı saç kreminden sikip gidiyordum yanina kokla bakım diyordum adam burnunu kapatiyordu kafanami isedin sen diyorduhaha ya bunlar bizim güzel olmamızı kıskanıyo :) benimde nişanlım diyoki evlenince sakın yama :) kusura bakma kendimm için diyorumm uzuyana kadar katlanıcaksın :)
Aynen aynenaynen benimki de oyle offf pufff ki nerden baksan 15 gundur surmuom
ama bi de hem de kısa sacımı da sevmio kestiğimde de dunya solendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?