- Konu Sahibi - elch3n -
-
Benim saçlarımda az ve incetelli olanı güzel olsun die uğrasıom ben olana sahip cıkmaya çalışıom
ya bişi sorcam şimdi ben karışımlar yapıyorum
yaglardan sonrada içine bemix eigen bepanten ampul kırıyorum
bunu her defasında tekrar tekrar hazırlıyorum
bi sişeye böle bi karısım hazırlasam içine ampüllerde kırsam acaba ampıllerin etkisi kayıp mı olur beklediği için
Nasıl uzattın peki ?tekrar selam elch3n :)
benim saçlarım şuan belimde... bir kaç yıl öncesine kadar deliriyordum artık saçımda denemediğim hiç bir şey kalmamıştı. sonunda sabır ve bakımla saçlarım çok güzel uzadılar. küçük bir önerim olacak çam terebentin ve sinemaki benim saçlarıma pek iyi gelmemişti... bi süre dene ama fazla ısrarcı olma bu sefer hiç uzamaz saçların küser..
Nasıl uzattın peki ?
ben turplu suyun en faydalı olduğunu düşünüyorum. çok pis kokuyor ama en iyi o gelmişti bana.
bu aldığın bakım yağlarını 15 günde bir saç uçlarına uyguyıp bakım yapmaya devam edebilirsin. onun dışında asla fön, düzleştirici, maşa neredeyse 6 ay kullanmadım. saçlarım inanılmaz canlandı uzadı gitti. herşeyi deneyip ısrr ettikçe saçlar inatla uzamıyor.
Aklımda aslında turplu su yine an azından sinemaki Gbi saçı yıkadıktan sonra kokmuyor :)
Turplu su yapilirken çok kotu kokuyor ya
Evet canm ama dediğim Gbi sacı cok güzel yumuşatıyor sanki sinemaki den dha etkiliydi bnm sacımda .. Simdi 3. Kürü yaptım 2 ay devam ediym olmazsa turplu suya yine baslarım suan sinemaki den baska bişey yapmıyorum zaten :)
Bana zor geliyor ya
Hask keratin maskesi aldim
Nasıl bişey ki o ? Fotosunu koysana bi bakayım bide ne zamandır kullanıyorsun nasıl kullanıyorsun etkisi oldu mu ? :) uğraşmamıyorum ama uzatmaya mecburum :S
Tamam öyleyse bekliyorum :)Şuan disardayim eve gidince atarım :)
Kullanmadim daha dun aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?