Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Sinemaki Kürünü yaparken ;
Bemiks
Bepanthen
Evin
Sarımsak yağı
Hint yağı
Hindistan cevizi yağı
Tatlı badem yağı ekleyerek yapıyorum .
1 Ekim , 7 Ekim ve 14 Ekim'de yaptım en son 12 Ekim'de saçlarımı kestirdim uçlarından suana kadar uzadığını farkedemedim

Başka seyler de deniycem su aralar arayış içindeyim ...

BEnim saçlarım baya kısa ve katlı
katlar baya saçmasapan ama
Ve o katlar yukarı yukarı kıvrılıo hiç duz durmuo ben de saçımın uzayıp uzamadıgını hiç anlayamıyorum
boya da yok saçımda

Bu sinameki kurunu de sonuc alanlar genelde 8 kür yapıp 2 hafta ara verdiklerinde gözlemlemişler uzamayı bizim daha erken

Ne yapıyorsun ki sinemakiden baska ?
B'nde ilk kürden sonra acımıştı ama defne sabunuyla yıkarken 3 kere falan hafif kasıyarak yıkadım simdi gayet iyiler acıma yok cok iyi arındırmaya çalışıyorum kürden sonra

Yaklaşık yarım saat önce saç bakım yağlarından ;
Sarımsak yağı
Hint yağı
Hindistan cevizi yağı
Tatlı badem yağını karıştırdım sürdüm saç uçlarıma ve diplerine yarına kadar bekleticem sabah ta her zamanki Gbi yıkıycam .
Sinemaki bitene kadar ara ara böyle bakımlar da yapmaya karar verdim :)

sinamekiye baya bişi karıstırarak yaptım ben
karısık yağlar ve bepanten evigen bemix ampuller
arada da dax supergroyu tek basına yaptım
saçlarım yumusacık ısış ısıl oldu bakımından cok memnunum ama saç diplerim isyan edio sanırım

Saç diplerim için defne sabunu kullanıyorum ben iyi geldi sende kendine uygun bitkisel bi sabun kullanmalısın B'nce

Sinemaki ye bende öyle yağlar katıyorum önceden sadece sinemaki bemiks badem yağı kullanmıştım ama o zamanda yağ karışımlarını ayrı olarak bakım yapıyordum bu defa karıştırdım böyle :)
Bakalım ne olacak bugün foto karşılaştırması yapıcam

dun ketoral le yıkadım dıpleri(su medikal kepek sampuanı)
Bi de defne sabununu deneyim canım bir
geçmezse biraz dinlendiririm diplerini artık

Bnm dha 1 ay bile olmadı :))) arada sac diplerim acıyor ama sabunla kasıyarak yıkıyorum dün bide bakım yaplarıyla masaj yaptım sinemaki harici bakalım sabredebilirsem sonuna kadar iyi olacak Gbi :)

3 hafta daha sabretcem inş. cnm sonra zaten ara
evet senin dediğin gibi başka bişile yuklenmıcem sac diplerimle sadece sinemeki
sonra iki haftada kendini toplar inş. sac derim
ben bi de 2 gun havuza gidiom havuzda zarar vermesin saçıma die yıne saçıma bişiler surerek gittim
dax supergro katı biraz diger kurle (sinameki ) karıstıramadım onu da ayrıca yaptım
yordum sanırım dipleri biraz ondan oldu
şimdi tek hafta da bir sinameki yapayım ben

bir de burda yine başka bir topıcde okudum bi arkadasın
Doktor vermişmiş bademyağı ve ampıllerı onda da acıma ve kasıntı olmus
doktor işe yarıo demek ki saç koklerini hareketlendirio iyi bişey demiş ama
benim sanki cok hoşlanmadığı için acıo gibi geldi bana :)

Işe yaradığı için acıdığını düşünmek istiyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…