şöyle söyleyeyim ygs'ye de lys'lere de düzenli ve iyi çalışmıştım. Ygs'ye çok rahat girmiştim, o oldukça iyiydi. Edebiyat ve dil de öyle. Ama kendimi bildim bileli matematik sınavları öncesi çok panikleyen bir insanım. Lys matematik'te de inanılmaz panik olup batırdım. Standartlarımın altında kaldım açıkçası. Yani denemelerde yaptıklarınız çok farketmez sınavlarda psikolojik üstünlüğe sahip olan aday her daim bir adım öndedir. Eğer sınav paniği gib bir sorununuz varsa psikolojik yardım alın bunun en az deneme çözmek kadar faydası olur sizin için.
kızlarr ben de giriyorum sınava. Dualarınızda beni de unutmayın:)
sözelden giricem. Konular zaten çoktan bitti son günlerde felsefe terimleri,coğrafya haritaları ve mattan bi kaç yeri gözden geçirmeyi düşünüyorum. şu an netler istediğim gibi ama bu sınav heyecanı yok mu
tm yim, fen konuları var biraz bitmeyen ama bakmayadabilirim sistemler falan :/ son 1 hafta iyice saldım zaten kendime gelebilirsem tüm derslerden tekrar yapmayı düşünüyorum deneme de çözebilirm :44:
bu salma olayı bendede var sanırım ve nedenını havaya baglıyorum. Yagmurlu, kapalı havalarda daha cok azım gelıyor.
ben aldandım bile sanırımmama ygs geçince toparlıycam buna eminim