1 hafta sonra arkadaşımın nişanı var nasıl kombin yapmalıyım yardımmm kızlarr?

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
benimm giymeyi düşündüğüm koyu gri omuz ve boyun kısmında sıyah dantel detayları olan diz üstü bır elbisem var ama nasıl kombinlemeliyim kızlar fikir verebilir misiniz?

benimm giymeyi düşündüğüm koyu gri omuz ve boyun kısmında sıyah dantel detayları olan diz üstü bır elbisem var ama nasıl kombinlemeliyim kızlar fikir verebilir misiniz?
en sağdaki siyah opak çoraplı model olabilir

aslında elbisenin resmini koyarsan daha net bişeyler söylenebilir

oldukça şık ve zarif bir elbise. Kendi üzerinde de gerekli farklılıkları aynı sadelik ve şıklıkta mevcut zaten. Bunu hangi anlamda kombinlemek konusunda bir şeyler yapmayı düşünüyorsunuz onu tam olarak bilemiyorum ama bence elbise zerafetiyle kendi kendini kombinlemiş gibi görünüyor bence ve haliyle çok asil.

çok teşekkür ederim candan bnde çok beğenerek almıştım zten.ayakkabı ve canta konusunda canım
elbisem parlak deil rugan canta opak çorap ve sıyah platform ayakkbıyla tamamlasam çokmu kışlık olur karar veremedim.birde saç modelim düz fön olsa yeterli olurmu uzun düz saçlarım var=)

Merhaba. Kesinlikle güzel ve bencede çok uygun. Sanırım ikimizde sade ve abartısız ama kaliteli şıklıktan hoşlanıyoruz. Fakat bana sorarsanız, sanırım yazınca hak vereceksiniz buna, zaten elbisenin mat olduğunu yazmışsınız ya, kışlık olmaktan ziyade opak çorap bu elbiseyi birden forma gibi gösterir ve güzelliğini yok eder diye düşünüyorum. Sonuçta bir cemiyet sözkonusu. Kara kış bile olsa bu elbise füme veya siyaha yakın hoş ve kaliteli bir ince çorapla ve platform ayakkabılarla çok çok daha muhteşem olur diye düşünüyorum. Çanta seçimi de son derece güzel. Saçta ben de her zaman düz uzun fönlü saçtan vazgeçemem. Yalnız elbisenin arkasında yaka kısmı dantel olduğu için alttan hafif şekkillendirilmiş uzun tutamlar sarkan doğal görünümlü bir topuzla hem bütün olarak görüntünüz çok daha etkili olur hem de elbisenin havası bir kez daha artar diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

elbise çok şık ve zarif..keşke siyahından olsaydı daha hoş olurdu..omuz bitişleri böle şişkin elbiseler bluzlar benm çok hoşuma gdiyor..koyu gri elbiseyle genelde siyah ayakkabılar ve siyah çantalar takımlanır..dediğin şekilde çok hoş olur fazla kışlık kaçmak istemiyorsan opak yerine ince siyah çorap tercih edebilirsin..elbisenin omuzlarında ve degajesinde detay oldugu için oraları kapatmamak adına ya topuz ya da at kuyrugu tercih et

Son düzenleme:
Merhaba. Kesinlikle güzel ve bencede çok uygun. Sanırım ikimizde sade ve abartısız ama kaliteli şıklıktan hoşlanıyoruz. Fakat bana sorarsanız, sanırım yazınca hak vereceksiniz buna, zaten elbisenin mat olduğunu yazmışsınız ya, kışlık olmaktan ziyade opak çorap bu elbiseyi birden forma gibi gösterir ve güzelliğini yok eder diye düşünüyorum. Sonuçta bir cemiyet sözkonusu. Kara kış bile olsa bu elbise füme veya siyaha yakın hoş ve kaliteli bir ince çorapla ve platform ayakkabılarla çok çok daha muhteşem olur diye düşünüyorum. Çanta seçimi de son derece güzel. Saçta ben de her zaman düz uzun fönlü saçtan vazgeçemem. Yalnız elbisenin arkasında yaka kısmı dantel olduğu için alttan hafif şekkillendirilmiş uzun tutamlar sarkan doğal görünümlü bir topuzla hem bütün olarak görüntünüz çok daha etkili olur hem de elbisenin havası bir kez daha artar diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

bu tür elbiselerde açıkcası abartıyı sevmem.elbisem evet mat ve füme renginde ayakkbım ıse mat sıyah platform opak çoraplarla aynı yani ayakkabımla bır gibi görünecek bende açıkcası o sekilde görunmesini seviyorum bıraz daha acık çorabıda denedim ama tenimin görünmesnden rahatsız oldum bır eksıklık hısstım candan ya:/ aynen elbısenın arkasıda dantel detaylı olduğu ıcın canım tamamen acık bırkmak ıstemıyorum toplatabilirim bol bı sekilde.. bukle zten tutmuo saçım gerckten çok duz cnku=)))

siyah olmasını bende çok isterdim ama malsef kalmamıştı füme aldım oyuzden.canm benm kışlık gbi geldi evet ama ınce çoraplar bu elbısede ne bilim tenimin görunmesi pek hoşuma gitmedi.siyah opak çorabımla platform ayakkabılarımda bır görunünce daha bi hoş oluyo sanki..portföy bı cantaylada tamamlarım dıye dusunuyorum..sçlarım düz zaten hafıf volümlü bı sekilde toplatrsam guzel olablir haklısın =))

Eminim çok güzel olursun canım sacların üsden topuz alttan bol şekilde kıvrımlar olabilir iyi eğlenmen diğleğiyle bir omzu acık olan gri elbisede çok güzel

Aslında çok haklısın. İnce çorapla yüksek ayakkabılar sanki yama gibi geliyor di mi sana? Tamam öyle yap sen en iyisi. Ama hani şu iyice kalın koton gibilerden olmasın. Hani tabiri caiz ise biz gençken nine çorabı derdik. Hani inceyle çok kalın tayt gibi duran çoraplar arasında olanlar var ya onlardan siyah alırsan ayakkabılarınla da bütünlük sağlar ve çok da hoş olur sen de daha rahat edersin. Saçın bukle tutmuyorsa bence düz fönlü kuyruk bağlatırsın şık bir şekilde. Hem saçının uzunluğu hoş durur. Hem topuzdan daha genç ve güçlü bir görüntüsü oluyor böyle toplayınca. Hem de elbisenin danteline gölge düşmemiş olur.

ivana sert bı ara gıymıştı o opak çoraplardan nıne çorabı gibi olmayanlarından ve gerckten de çok hoş duruyordu.dediğin sekilde bulurum mutlaka opak çoraplardan gerekirse ayakkbımı götürürüm hallederim =)) kesinliklee oyle o güçlü durusa bayılıyorum bende ama pek toplamayıda sevmem bakalım kuaforede sorarız artık.yukardaki fotoda en sondaki kırmızılı kadının saçları kadar uzun saçım o modelede bayıldım bılıyomusn

Evet canım insallah cok güzel olursun

toplamayı sevmesen de açık olmayacağı kesin saçının. Veeee kesinlikle o fotodaki çok müthişşş. Ben onları görmemiştim topuzdansa yüksekten ve hoş bağlanmış bir kuyruk onun için daha uygun gelmişti ancak lütfen o sondaki gibi olsun. Kuaför sonuçta genellikle özel günlerde her zaman yaptıklarından bişey yapmak isteyecektir. Sen bunu düşün ve modellerde belki biraz daha hoş olan bir tarzına da rastlarsan son kararını verirsin. Bu tarz o nişan salonunda muhtemelen sadece sende olacağı için de daha bir havalı ve güçlü olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…