Allah kolaylık versin ve zihin açıklığı versin ve yardımcın olsun. Hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Şimdi okul ve vizeler falan derken yoğun olduğunuzu düşünüyorsunuz ama asıl mesele okullarınızı bitirdikten sonra başlıyor. Keşke bunca emekten sonra hayatınız kurtulmuş olsa yine iyi. Ama olsun, bir şekilde eğitim gerçekten çok ama çok önemli ve herkes en azından iki yıllık bir yüksekokul eğitimi aşamasından geçmeli. İyi de bence sen bilirsin ama sınavların kaçta? Yani ben de son saatlere kadar çalışıp girerdim hep sınavlara hemen her şey aklımdayken sanki daha başarılı oluyorum gibi geliyordu ama insanın zihnini dinlendirerek geçirdiği uyku zamanı da inan bir o kadar daha önemli. İstersen sen şimdi güzel bir uyu bir an evvel ve yarın güne daha zinde başlarsan vizelerin de iyi geçer inşallah. Sen hangi okuldasın ve hangi bölümdesin bu arada?
Zor bir bölüm daha doğrusu zor bir dil. Yani iyelik ekleri ve kiplerine göre çok anlamlı olabiliyor sanırım kelimelerin manaları. Eşim Ank. Dil Tarih ten 3. sınıftan terk. Tek ders yüzünden. Alttan Farsçası varken üçüncü sınıfta diğer derslerini vermiş ama farsçası kötü gelince sene tekrarlaması gerektiği için, her ne kadar yurtta kalıyor olsa da çiftçi olan babasına yük olmak istemediği için köyüne dönüp işe başlamayı daha uygun bulmuş. Çünkü zaten orta ve liseyi parasız yatılı okuyan bir çocuk. Aynı zamanda kendinden iki yaş küçük erkek kardeşi de Adapazarında orta ve liseyi parasız yatılı okumuş. Eşimin sınıf tekrarlaması gereken yıl kardeşi Çanakkale öğretmen okulunu kazanıp oraya gideceği için imkanların ona kullanılmasını sağlamak için biraz da farsçayı hiç sevmediği için ikisi karışmış işte ve öylece bırakmış. Sonra bir dolu aflar çıktığında hep git tamamla istersen dedim ama devam mecburiyeti var yok istemiyorum falan deyince ben de pek ısrarcı olmadım açıkçası. İşte böyle yani. Senin derslerin de vardır ama bölümünü yazınca bunları paylaşmadan edemedim.
çok guzel canm benm bende istanbulda yaşıyorum öğrencyim 21 yasındayım
merhaba canım nassın iyimisin derslerin ağırmı rabbim kolaylık versin canım
candann teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee ordamısın??? nasılsınn merk ettim seni..
Canım sana noldu? Ben galiba 100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderemiyormuşum henüz. Daha ileride seninle paylaşırım zaman zaman. Hastalıklarla ilgili oldukça yoğunum ben. İki gündür annem yine yoğun bakımda. Ayrıca eşim hiç beklenmedik bir şekilde yılbaşında diyalize girmeye başladı. 48 yaşında ve böyle bir şey için hani bir haftalık gibi bir hazırlık veya kabullenme sürecimiz bile olmadan çok acil ve şaşkın yaşadık bu başlanğıcı. Kısaca keşke ihtiyacın olduğunda seninle olabilseydim. Ya da en azından kehazan77 .!.:candan tyze ınanın ne yapcğımı blmıyorum..suanda okadr yıkıldm ki..buyuk bırının tecrubelerıne ıhtyacım varr kımsem yok anlatabılcğim..
Canım sana noldu? Ben galiba 100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderemiyormuşum henüz. Daha ileride seninle paylaşırım zaman zaman. Hastalıklarla ilgili oldukça yoğunum ben. İki gündür annem yine yoğun bakımda. Ayrıca eşim hiç beklenmedik bir şekilde yılbaşında diyalize girmeye başladı. 48 yaşında ve böyle bir şey için hani bir haftalık gibi bir hazırlık veya kabullenme sürecimiz bile olmadan çok acil ve şaşkın yaşadık bu başlanğıcı. Kısaca keşke ihtiyacın olduğunda seninle olabilseydim. Ya da en azından keYani ihtiyacın olduğunda özel mesaj yaz veya e posta adresimi de biliyorsun ya oraya yaz. Ben en azından mutlaka oradan okurum hem oradan da sana karşılık yazarım. sen de uygun olduğunda okursun. Bu şekilde tesadüfen karşılaşmak mümkün olamayabiliyor gördüğün gibi. Hem aslında üzüldüm de biraz. Belki ben burada olsaydım yazardın ama sen bu gece de aktifmişsin ya. Kırıldım sana ben yoksam bile neden bir şekilde paylaşmadın ki? Ama yok yok kırılmadım. Beni her ne kadar çok seviyor olsan da sonuçta yeni tanıdığın biriyim. Belki sen de kendince benim sana kayıtsız kaldığımı düşünmüş olabilirsin. Ya da belki yeterince ilgilenmeyeceğim gibi bir düşünce de aklına gelmiş olabilir. Öyle hissedince insan paylaşmak istemez. Çünkü anlaşıldığını ve önemsendiğini hissedemezsen anlamı kalmaz karşındakiyle birşeyler paylaşmanın ve insanın içinden de gelmez zaten. Ama sonuçta gördüğün gibi bak seni seviyorum ve bu durumda bile ilgilenmeye çalışacak kadar da önemlisin. Okey mi? anlaştık di mi? En kısa zamanda lütfen bir şekilde beni haberdar et tamam mı canım kızım. Ben işimle ilgili e postalarımla ilgilenmek zorundayım. Yani mutlaka bir şekilde zaman ayırmak zorundayım şu bilgisayara. O esnada da buradaki özel mesajlarıma da bakıyorum zaten. Unutma ki her ne yaşarsan yaşa, hayatta en önemli şey önce sensin, öyle olursan herkese yetebilirsin. Ne kadar üzülürsen üzül çözümsüz hiçbirşey yoktur. Ve hayat aslında nedir biliyor musun? Bir nefes alabilmek, bir nefes verebilmek sonra tekrar aynısı sonra tekrar aynısı ....... işte budur. Yani hayat aslında sadece AN" dan ibaret bir şeydir. Ne dün ne de yarın değil hatta belki bugün bile değil. Sadece bir AN o da içinde yaşadığın andır. yani alabildiğin ve verebildiğin bir nefesten ibarettir. Yaşam kısaca ve asıl olarak işte budur. Ötesi yok. Lütfen hayatın boyunca bunu unutma. ve mümkün olduğunca çok ve sık bunu mutlaka hatırla özellikle de kendini çok üzgün çaresiz hissettiğin veya canının çok sıkkın olduğunu düşündüğün zamanlarda mutlaka hatırla ve deriiiiiiin bir nefes al sonra ver işte yaşam sadece bu ve en önemli şey bu diyebilmeyi başarıncaya kadar da bunu sürdürmeye devam et. Seni seviyorum ve lütfen neler olduğunu bana yazmanı ve haberdar olmayı da çok istiyorum. Şimdilik hoşçakal canım. Görüşmek üzere inşallah. Allah"a emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?