Evet canım insallah cok güzel olursun
en sondaki örgü modeli süper ona bayıldım benim sçlarımda okadar uzunlukta cnku=)) süpersinn tatlım yaa teşekkür ederim..bırde takı olarak siyah dantelli mınık fiyonklu kupelerden dusunuyorumm=))
muahhhh=))) inşallaaahh..ya bılıyomusn aslında arkadasımı da çok merak edıyorummm ya kımse bılmıyo nısanlığını sabırsızlıkla bklemekten bşka bısey yapamıyoruzbirde sözlümün bana yenıden asık olmasını ıstıyorum bundanda telaşımm:))
toplamayı sevmesen de açık olmayacağı kesin saçının. Veeee kesinlikle o fotodaki çok müthişşş. Ben onları görmemiştim topuzdansa yüksekten ve hoş bağlanmış bir kuyruk onun için daha uygun gelmişti ancak lütfen o sondaki gibi olsun. Kuaför sonuçta genellikle özel günlerde her zaman yaptıklarından bişey yapmak isteyecektir. Sen bunu düşün ve modellerde belki biraz daha hoş olan bir tarzına da rastlarsan son kararını verirsin. Bu tarz o nişan salonunda muhtemelen sadece sende olacağı için de daha bir havalı ve güçlü olursun
Aşk hep aşktır. Ama hem bir nişan atmosferi hem sen böyle süper şık olacaksın ya bence de yeniden veeee çooook çooook aşık olacaktır sana eminim. Hadi bakalım inşallah çok ama çok eğlenirsin ve müthiş ve çok mutlu bir nişan gecesi veya günü artık hangisiyse işte öyle hatıralarınızda yer edecek bir zaman dilimi yaşarsınız umut ediyorum ve senin bu cam ekrandan bile taaa bana kadar gelen bu heyecan ve enerjini düşününce zaten aksinin olması mümkün değil her şey çok güzel olacakkkkk. :)) Bu arada ben canndannn 46 yaşındayım 19 yaşında bir oğlum var. Siz gençlerin hepsini çok ama çok seviyorum. Sormamda mahsur yoksa sen kaç yaşındasın cici bayan.
ooo canım o zmn senin iddialı bir parfüm de seçmen gerek bu konuyu es geçme
ay sözlümüsün tebrikler canım sözlünün etkilenmesini istiyorsan üstten topus alttan bol kıvrımlarmuahhhh=))) inşallaaahh..ya bılıyomusn aslında arkadasımı da çok merak edıyorummm ya kımse bılmıyo nısanlığını sabırsızlıkla bklemekten bşka bısey yapamıyoruz:d birde sözlümün bana yenıden asık olmasını ıstıyorum bundanda telaşımm:))
şiir gibi konuşuyorsunuzz gercktenn bu guzel dıleklerınız benı gerckten çok mutlu etti inanın=) bn 21 yasındayım sıze teyze desem daha cok makbule gecer sanırm=) tabı rahatsız olmazsanız..
Hiç olur mu öyle şeyyyy? Bu gecenin en güzel haberlerinden biri benim için. Asıl bunun için sana sadece çok ama çok teşekkür edebilirim ancakkk ve çok mutlu olurum. Ne güzelll. Ben de 24 yaşında evlendim ve 27 yaşında anne oldum. Benim oğlumun da yaklaşık 4 yıldır süren bir arkadaşlığı var. Daha küçük gibiydi yaşları ama gördüğüm kadarıyla çok seviyeli çok sevgi dolu güzel gidiyor arkadaşlıkları. Allah hepinizin her zaman her şeyi gönlünüze göre versin. Hayat sizi ve yüreklerinizi her daim böyle coşkulu kılsın. Hayat arkadaşlarınız da en sevdikleriniz olsun ve aranızdaki sevgi ve heyecanlar bir ömür boyu hiç eksilmesin en az şimdiki halleriniz kadar olsun diyorum sevgiyle o güzel yanaklarından çok ama cok öpüyorum. Ben bu forumu çok takip edemeyebilirim veya bazen karıştırıyorum yazılanları. Senden rica etsem nişan sonrası nasıl geçtiğini paylaşmak ister misin? Eğer sen de istersen ben o günü ve seni dilemeyi seve seve isterim ve heyecanla bekliycem kısmet olursa. Haaaaa bu arada eğer yüzsüzlük ve arsızlık olmazsa, artık nişandan sonra oradaki şık halinle bir fotoğrafını görmeyi hakettim sanırım di mi? ben yoğun olabiliyorum zaman zaman. Rica ediyorum eğer buradan takip edemezsem sana e posta adresimi vericem oraya mail olarak da gönderebilirsin. Tabi ki buradan da inşallah zaman zaman sen de istersen görüşüp haberdar olmayı ve iyi haberlerini ara ara da olsa almayı isterim. yasavicdan@hotmail.com benim adresim.
ay sözlümüsün tebrikler canım sözlünün etkilenmesini istiyorsan üstten topus alttan bol kıvrımlar
olsa küpelerinde siyah ama belirgin olsun parfüm olarak caldion rengi mavi olan dışı çok güğzel kokuyor şahane yani ayakbın kesinlikle kapalı olmasın canım yinede sen bilirsin hayırlı osun:126::123:
NAZAR DEGMESİN İNŞALLAH EZAN OKUYOR ŞUAN RABBİM SEVGİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH BUGÜN UYKUM GELMEDİ HİÇ AMA KAPATACAM TEKRAR ÖRÜŞELİM CANIM KENDİNE İYİ BAK HAYIRLI SABAHLAR
Canım o senin güzelliğindendir. Bak Yüce Rabbim bir yeni güne daha çıkmayı nasip etti ne güzel di mi? Ayrıca söylediğin şeyleri ne kadar hakettiğimi bilemiyorum ama eğer bir nebze de olsa sana güzel şeyler yaşatabilmişsem ne mutlu bana. Her zaman ister bir teyze de, ister bir arkadaş de, ister bir anne de ne dersen de ama daima iyi bir dost de ve ne zaman istersen benimle dilediğin her şeyi dilediğince paylaşabilirsin. Tüm kalbimle ve yüreğimle dinleyeceğimden emin olabilirsin. Hadi şimdilik hoşcakal görüşmek üzere inşallah. Bye
Merhaba evet buradayım ve iletini görünce çok sevindim. Sürpriiiiiiiizzzzz oldu bana. Tşk. ederim sen nasılsınnn. Bomba gibi olduğun anlaşılıyor mesajındaki seslenişten umarım yanılmıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?