1 hafta sonra arkadaşımın nişanı var nasıl kombin yapmalıyım yardımmm kızlarr?

Evet canım insallah cok güzel olursun

muahhhh=))) inşallaaahh..ya bılıyomusn aslında arkadasımı da çok merak edıyorummm ya kımse bılmıyo nısanlığını sabırsızlıkla bklemekten bşka bısey yapamıyoruz birde sözlümün bana yenıden asık olmasını ıstıyorum bundanda telaşımm:))

en sondaki örgü modeli süper ona bayıldım benim sçlarımda okadar uzunlukta cnku=)) süpersinn tatlım yaa teşekkür ederim..bırde takı olarak siyah dantelli mınık fiyonklu kupelerden dusunuyorumm=))

evet canım küpe kullan ama fazla sallantılı olmasın çünkü yakan zaten dantelli..kolye takma..

ooo canım o zmn senin iddialı bir parfüm de seçmen gerek bu konuyu es geçme

Aşk hep aşktır. Ama hem bir nişan atmosferi hem sen böyle süper şık olacaksın ya bence de yeniden veeee çooook çooook aşık olacaktır sana eminim. Hadi bakalım inşallah çok ama çok eğlenirsin ve müthiş ve çok mutlu bir nişan gecesi veya günü artık hangisiyse işte öyle hatıralarınızda yer edecek bir zaman dilimi yaşarsınız umut ediyorum ve senin bu cam ekrandan bile taaa bana kadar gelen bu heyecan ve enerjini düşününce zaten aksinin olması mümkün değil her şey çok güzel olacakkkkk. :)) Bu arada ben canndannn 46 yaşındayım 19 yaşında bir oğlum var. Siz gençlerin hepsini çok ama çok seviyorum. Sormamda mahsur yoksa sen kaç yaşındasın cici bayan.

evet acık olmayacağı kesın.hem sıcakta olursa saçlarımın acık olması hemen bozulabilme ıhtımalınıde arttırıyor o yuzdende olmaz diye düsundum candancm=) çok iyi söyledin kuaforlere hemen kendımızi teslim etmemek lazım kule gibı bır model yapıp bırakabilir de bende o sondaki sarısın kadının saçlarına bayıldım umarım banada bu sekilde yapablirler saçlarımzın uzunluğu falanda aynı ya az çok tahmın edebılıyorum bu sekilde olursa nasıl duracağını=)) ama cidden çok heyecanlıyım=) <3 bu arada çokk çoookk teşekkür ederim benı dinlediğin ve guzel yorumların için..

şiir gibi konuşuyorsunuzz gercktenn bu guzel dıleklerınız benı gerckten çok mutlu etti inanın=) bn 21 yasındayım sıze teyze desem daha cok makbule gecer sanırm=) tabı rahatsız olmazsanız..

ay sözlümüsün tebrikler canım sözlünün etkilenmesini istiyorsan üstten topus alttan bol kıvrımlar
olsa küpelerinde siyah ama belirgin olsun parfüm olarak caldion rengi mavi olan dışı çok güğzel kokuyor şahane yani ayakbın kesinlikle kapalı olmasın canım yinede sen bilirsin hayırlı osun:126::123:

şiir gibi konuşuyorsunuzz gercktenn bu guzel dıleklerınız benı gerckten çok mutlu etti inanın=) bn 21 yasındayım sıze teyze desem daha cok makbule gecer sanırm=) tabı rahatsız olmazsanız..

Hiç olur mu öyle şeyyyy? Bu gecenin en güzel haberlerinden biri benim için. Asıl bunun için sana sadece çok ama çok teşekkür edebilirim ancakkk ve çok mutlu olurum. Ne güzelll. Ben de 24 yaşında evlendim ve 27 yaşında anne oldum. Benim oğlumun da yaklaşık 4 yıldır süren bir arkadaşlığı var. Daha küçük gibiydi yaşları ama gördüğüm kadarıyla çok seviyeli çok sevgi dolu güzel gidiyor arkadaşlıkları. Allah hepinizin her zaman her şeyi gönlünüze göre versin. Hayat sizi ve yüreklerinizi her daim böyle coşkulu kılsın. Hayat arkadaşlarınız da en sevdikleriniz olsun ve aranızdaki sevgi ve heyecanlar bir ömür boyu hiç eksilmesin en az şimdiki halleriniz kadar olsun diyorum sevgiyle o güzel yanaklarından çok ama cok öpüyorum. Ben bu forumu çok takip edemeyebilirim veya bazen karıştırıyorum yazılanları. Senden rica etsem nişan sonrası nasıl geçtiğini paylaşmak ister misin? Eğer sen de istersen ben o günü ve seni dilemeyi seve seve isterim ve heyecanla bekliycem kısmet olursa. Haaaaa bu arada eğer yüzsüzlük ve arsızlık olmazsa, artık nişandan sonra oradaki şık halinle bir fotoğrafını görmeyi hakettim sanırım di mi? ben yoğun olabiliyorum zaman zaman. Rica ediyorum eğer buradan takip edemezsem sana e posta adresimi vericem oraya mail olarak da gönderebilirsin. Tabi ki buradan da inşallah zaman zaman sen de istersen görüşüp haberdar olmayı ve iyi haberlerini ara ara da olsa almayı isterim. yasavicdan@hotmail.com benim adresim.

tabiki eklerim.bende sizin gbi tecrübeli biriyle yasadıklarımı paylaşmayı çok ısterim.bu içten ve sıcak yaklaşmınız ıcınde çok çok tesekkr ediyorum.siz yeterki isteyin ben seve seve anlatırım.konuşmayı dertleşmeyi dnlemeyi inanın çok sevıyorum candan tyze.nısandan sonra mutlaka sıze maıl atıcam anlatıcam olayları yasadıklarımı=) fotomuda atarm mutlaka=) bu guzel sevgi dolu dıleklerınızde benı çok rahatlattı ıcımi gerckten başka bı mutluluk sardı desem yeridir..

NAZAR DEGMESİN İNŞALLAH EZAN OKUYOR ŞUAN RABBİM SEVGİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH BUGÜN UYKUM GELMEDİ HİÇ AMA KAPATACAM TEKRAR ÖRÜŞELİM CANIM KENDİNE İYİ BAK HAYIRLI SABAHLAR

cnm bnm o gunu dahada özel kılmak ıstıyorum.aşkitomun bana bakışlarından benı nekadar sevdiğini hıssedebiliyorum.çok şükür Rabbıme gerckten ama ne bilim boyle daha romantık dahada sevgi dolu gecmesnıde ısterm tabı=)) bırde foto flan cektrceğiz ya ufak suprızlrımde olcak inş.telaşlandımm ah ahh sormaa bu arada sormadım ama kaç yasındasın nerde oturuyosun?

23 yaşındayım konyadayım canım

NAZAR DEGMESİN İNŞALLAH EZAN OKUYOR ŞUAN RABBİM SEVGİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH BUGÜN UYKUM GELMEDİ HİÇ AMA KAPATACAM TEKRAR ÖRÜŞELİM CANIM KENDİNE İYİ BAK HAYIRLI SABAHLAR

aminnn cnm bnmm çokk tesekkr ederim.görusuruz Allaha emanet ol bende cıkıyorum zten hyrlı sabhlar sanada=)

Canım o senin güzelliğindendir. Bak Yüce Rabbim bir yeni güne daha çıkmayı nasip etti ne güzel di mi? Ayrıca söylediğin şeyleri ne kadar hakettiğimi bilemiyorum ama eğer bir nebze de olsa sana güzel şeyler yaşatabilmişsem ne mutlu bana. Her zaman ister bir teyze de, ister bir arkadaş de, ister bir anne de ne dersen de ama daima iyi bir dost de ve ne zaman istersen benimle dilediğin her şeyi dilediğince paylaşabilirsin. Tüm kalbimle ve yüreğimle dinleyeceğimden emin olabilirsin. Hadi şimdilik hoşcakal görüşmek üzere inşallah. Bye

candann teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee ordamısın??? nasılsınn merk ettim seni..

Merhaba evet buradayım ve iletini görünce çok sevindim. Sürpriiiiiiiizzzzz oldu bana. Tşk. ederim sen nasılsınnn. Bomba gibi olduğun anlaşılıyor mesajındaki seslenişten umarım yanılmıyorumdur.

Merhaba evet buradayım ve iletini görünce çok sevindim. Sürpriiiiiiiizzzzz oldu bana. Tşk. ederim sen nasılsınnn. Bomba gibi olduğun anlaşılıyor mesajındaki seslenişten umarım yanılmıyorumdur.

gerckten çok sevındım iyi olduğuna =) bende çok yoğunum aslında yarın vizelerim var ona çalışıyordum çok yoruldum azıcık kafa dağıtmak istedim.aklıma geldin mesaj atayım dedim burada yeni üye olduğum içinde özelden atamıyorum malsef çok şükür cndan tyze ya hayatımızı düzene koymak ıcn cabalıyoruz bakalım =)))

Allah kolaylık versin ve zihin açıklığı versin ve yardımcın olsun. Hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Şimdi okul ve vizeler falan derken yoğun olduğunuzu düşünüyorsunuz ama asıl mesele okullarınızı bitirdikten sonra başlıyor. Keşke bunca emekten sonra hayatınız kurtulmuş olsa yine iyi. Ama olsun, bir şekilde eğitim gerçekten çok ama çok önemli ve herkes en azından iki yıllık bir yüksekokul eğitimi aşamasından geçmeli. İyi de bence sen bilirsin ama sınavların kaçta? Yani ben de son saatlere kadar çalışıp girerdim hep sınavlara hemen her şey aklımdayken sanki daha başarılı oluyorum gibi geliyordu ama insanın zihnini dinlendirerek geçirdiği uyku zamanı da inan bir o kadar daha önemli. İstersen sen şimdi güzel bir uyu bir an evvel ve yarın güne daha zinde başlarsan vizelerin de iyi geçer inşallah. Sen hangi okuldasın ve hangi bölümdesin bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…