Annen kaynanana çok doğru söylemiş
Ne biçim evlat yetiştirmişler belli kocanın terbiyesizliği annesinden geliyor
Senin yerinde ben olsam en azından doğuma kadar annemle giderdim
Hem o anneni görmez hem sen rahat edersin
Şartlar falan umrumda olmazdı hala tarlalarda doğuranlar var bende doğururum bi şekilde
En azından huzurum olur derdim
yuh yani okurken ağzım açık kaldı ne kadar terbiyesiz adam kusura bakmayın böyle birşey yazdığım için
sen nasıl onun ailesine saygılıysan oda senin ailene öle olmalı suna bak ya hamile halinle calıs eve bak bide anneni istemesin hiçmi utanması yok ayrıca 1 sene önce işini kaybetmiş 1 senedir hiçmi baska iş bulamadı eşin
bu arada lohusa iken depresyon geçiren varmı aranızda?bu şekilde doğum yapıcam,en fazla tekrar bi tartışma olmadan konuşmazlar böyle gider...bu moralle girersem doğuma lohusalıkta daha fena olurum diye korkuyorum...yok yeni bi tartışma çıkarsa alıp başımı bi otele yerleşicem zaten ordan annemle gideriz doğuma,kararlıyım...
şu an ne düşüneceğimi bile bilmiyorum kızlar,olay dün sabahtan bericereyan ettiği için uyuşmuş vaziyetteyim...doğum olayı olmasa bir sn.durmaz annemide alır çeker giderdim,o yüzden sabrediyorum...içim sıkılıyo...ama bu günler bi geçsin annemi de eve yollayayım hayırlısıyla,tabiiki ameliyattan sora 3 hafta falan kalıcak,kimsenin gitsin demesiyle annemi göndermem...ondan sonra onlarınkileri de yüzüe bakmıycam..zaten hiç anne diyemedim ben,eşimde benimkine demez,babasına da baba demicem,bebeğimide götürmüycem,40 gün evden çıkarmam zaten,çok görmek istiyolarsa gelip evde görürler,o zaman da davranabildiğim kadar soğuk davranıcam,bebeğin bişeylerini bahane edip öbür odada oturucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?