1 Hafta sonra douracam, ektiklerime bakn

mazlum olmasınlar bıraz diş göstersınler
bızımkılerde öleydı ondan oldu ne olduysa..

birincisi herkez,n dediği gibi eşinin yaptığı tamamen terbiyesizlik seni doğumuna 1 kala bu kadar üzdüğü için,2.annenden nefret dahi etse ne gelmesin demeye nede küfür etmeye hakkı yok.bence sende hiç yutma bu lafları derim,kesinlikle erkekler lafı yutup sustukça daha çok tepene biniyolar.izin verme annene karşı böyle davranmasına.benimde evliliğimin başlarında kovma falan değilde küçük olaylar olmuştu eşimin huysuzluğundan dolayı anneme karşı ahhh şimdiki aklım olsa ağzına tıkmazmıydım o lafları ben.bişey bilir bişey söylerim valla her zaman gördüm yaşadım.anadan başka kimse yar olmuyo insana bu hayatta sevsede.ben sezeryan dogum yaptım çabuk iyileştim ama ilk cocuktu birde yaşım genç olunca cocukta ilk aşamlarda zorlanıyor insan annem tam 40 gün yanımda kaldı.gece geldi bende yattı,sabah gitti evine kahvaltısını hazırladı kardeşlerime yine geldi akşama kadar durur cocukla ilgilenirdi allah razı olsun hakkını nasıl annemin hakkını ödeyemem zaten.eşim hiç bişe demedi ne diyecek gitti 40 gün ayrı odada yattı,mışıl mışıl uyudu cocugun sesini duyup rahatsız bile etmedim işe gidecek diye.mutlu olması lazım yani.zor şeyler yaşıyosun anlıyorum ailene karşımahcup oluyosun ama sana tek diyeceğim söz şu ki anneni aileni eşine ezdirme heleki küfür etmesine asla izin verme kim ki o....seni dünyaya geti,ren insana böyle sözler söyleyecek

üff gerçekten çok ama çok sinirlendim şu yazdıklarını okuyunca...
arkadaşlarda yazmış ama bende dicem eşin gerçekten çok terbiyesiz ve saygısız...
annene nasıl olupta okadar laf söyleyebilio..
üstellik sen hamilesin...
eşinin senin nazını çekmesi gerekirken sen şu hamile halinele eşini idare ediosun..
ben çıkamadım bu işin içinden yaa...

allah sabır versin.. böyle bir insanla hayat nereye kadar çekilir bilemiyorum..
bir kadın evlendikten sonra ailesi neden bir yere sığdırılamıyor anlamıyorum..

canım keşke annemler yakında otursaşlar...giderdim elbette...ama çok uzaktalar,10 saat...zaten çok zor geçti gbeliğim,bebeğikaybetme tehlikesi yaşadık kaç kez...ama bunu elbette onların yanına bırakmıycam,ölene kadar başlarına kakıcam,hamile hamile çektirdiklerini söylüycem hep..baştada o anlaşamadığı görümcelerine söylesem diyorum...kötükedihüso

yuh yani okurken ağzım açık kaldı ne kadar terbiyesiz adam kusura bakmayın böyle birşey yazdığım için

yuh yani okurken ağzım açık kaldı ne kadar terbiyesiz adam kusura bakmayın böyle birşey yazdığım için

ne kusura bakıcam,benim durumumdan dolayı sinirim bozulmasın olay kapansın diye söyleyemediklerimi de söyleyin....okurum içim rahatlar belki....

bu arada lohusa iken depresyon geçiren varmı aranızda?bu şekilde doğum yapıcam,en fazla tekrar bi tartışma olmadan konuşmazlar böyle gider...bu moralle girersem doğuma lohusalıkta daha fena olurum diye korkuyorum...yok yeni bi tartışma çıkarsa alıp başımı bi otele yerleşicem zaten ordan annemle gideriz doğuma,kararlıyım...

sen nasıl onun ailesine saygılıysan oda senin ailene öle olmalı suna bak ya hamile halinle calıs eve bak bide anneni istemesin hiçmi utanması yok ayrıca 1 sene önce işini kaybetmiş 1 senedir hiçmi baska iş bulamadı eşin

ne yazıkki canım iş yok...ama maddi durumumuz fena değil,bu süre zarfında da beni işe o götürdü getirdi,ben zaten böyle şeyleri sorun etmedim hiçbizaman...ama o sorun ediyom uş demekki kendikendine kompleks yapıp böyle sorunlar çıkartıyo...ama bebeğim olsun hele,ben 6 ay ücretsiz izne ayrılcam,mecbur çalışıcak...

Doğumdan sonra belki daha rahatlarsın yanında kendi minik desteği kocaman bi bebeğin olacak iyi tarafından bakmaya çalış
Bebeğin ve senin sağlık durumunu doktora sorup belki o zaman annenle gidebilirsin
Toparlanıncaya kadar kalırsın hem bebeğe tek başına bakmak zorunda kalmazsın
Hem huzurlu olursun

Aynı şeyleri bende yaşadım canım Allah sabır versin bilirim çok zor ama dayanmöaya çalış ve olan olayları görmemeye çalış tabi kolay değil biliyorum ama yapmamız gereken bu aslında.Ama asla ve asla ödün verme o senin annen yoksa sonra çokkk pişman olursun.

Okurken bile cinlerim tepeme geldi . Sen tavrını koymalısın güzelim ya ne demek ailem gelsin otelde kalsın analarımız bizi ne zorluklarla bu yaşa getirdi ayda yılda bir gelecek oda evimizde kalamıcakmı yanı bumu sakın böle bi şey yapma ana olmak kolaymı bak sende bir bebek sahibi olacaksın 10 tane koca bulunur ama ana baba bulunmaz güzelim ahhh ahh babam saol saydı bir kere öpüp koklaya bilseydim neler feda etmezdimki kocan için ailenden uzaklaşma koy tavrını ya sana ve ailene saygı duyar yada yollar ayrılır . ışin gücünde var acizde degilsin kadınsın sen ya degerlisin bak annede oluyosun saglam durucaksın . Üzme kendini yinede çocugunu düşün hele bi dogsun Allah senin içinde bebegin içinde hayırlısını nasip etsin size

Kaynananlar sana Annen ne zaman gelicek diye sordugunda

- Kusura bakmayin gelmicek....ben Annemi sokakta bulmadim, buraya gelipte sizin oglunuzun tavirlarini kaprislerini cekmek zorunda degil benim Annem....ne yazikki bu yasa gelmis ama evine gelen bir büyüne saygida sevgide kusur etmemeyi ögrenememis oglunuz Annecim...üzgünüm....derdim....

Sakin olaki Anneni getirme yanina arkadasim....yazik günah....hem Annene hem sana....

Ben iki kizimida ne kaynanamin nede Annemin yardimi ile büyütüm....Tek basina olmak inanki bazen cok daha iyi....istedigin zaman uyur istedigin zaman yer icer uzanirsin....

Hic stress yapma kendine....bebegin biraz toparlanip büyüdükten sonra sen alirsin gidersin Annene....

Esine ne denirki? Sana karsi olan ezikligni ailene kötü davranmakla cikariyorsa yuh onun erkekligne....

Bazı kendini bilmez erkeklere konuşmakla anlatamazsın uygulama gerekli annenle gitmelisin bencede oda bu arada kafasını toparlar tak eder kafasına yaptıgı hataları anlar hele bi kalsın bakalım koca evde tek başına yaptıklarını düşünsün hatasını eminim anlar .Tecrübe konuşuyo yani 8 yıl sonunda benimde canıma tak etti ayrıldım evden 3 gün sonra kapı önlerinde araba içlerinde yatmaya başladı . Eve döön diye yalvardı 3 ay bi ayrılık geçirdik 12 kilo verdi üzüntüden hee şimdi noldu dersen 2.5 yıldır tık yok o dili baglandı ılımlı anladı anyayı konyayı üstüme titriyo hoşş yaptıklarını unutmuş degilim kırılan yerine gelmiyo ama napıcaksın çocuk var işte onun için dogrusu bir kere daha denemekti . ıyiyz şimdi üzülme lütfen her şey yoluna girer önemli olan yapılan haksızlıga boyun egmemektir . Unutma degerlisin kadınsın annesin bundan güzel bi şey yok yerimseniben insanız böyle şeyler yaşıyoruz işte

ahh canım paricim az çok biliyodum ama bu kadar ayrıntılarını bilmiyodum sanki bayan olan eşinde kayınvaliden çağırıyo eve tövbe tövbe bak sen diş gösterince korkmuş boşanma falan diyince bi doğur bakalım hayırlısıyla o zaman burnunu sürtebildiyin kadar sürt canım çünkü eşine müstahak ne yaparsan hakediyo hepsini ama arkadaşında dediyi gibi uygulamaya başla sende annen gitse kim bakacak kayınvaliden kılını bile kımıldatmıyo baksana eşinin şunu demesi gerek anne onalr bi yerde misafir sende kalkıp bi işin ucundan tut ama yalnızsın diye sinirleniyo amma deyişikmiş yaa eşinde neyse başka bişey demiyorum ağzıma geliyo ama demiyorum

Bence bunu yapmayın. Kendi çocuklarını bilmiyorlarsa sizi kötü bilmesinler yazık günah. Bence onlarla paylaşın 'Benim aileme böyle yapıyor, ben de ona dedim ki benim aileme nasıl davranırsan ben de senin ailene öyle davranacağım' en azından durup düşünürler, eşinizi uyarma ihtiyacı hissederler. Diyeceksiniz ki 'Benim eşim çocuk mu' valla bunca yıllık evliliğimde öğrendim ki siz naparsanız yapın sizin 10 kez söylediğiniz kulağına girmez ama ailenin söylediği girer.

şu anda annemle tv.yi açtık gülüp eğlenip izliyoruz kızlar,eşim sabaha kadar benden korkusundan,bişey olur falan diye ağrın varmı o varmı bu varmı diye sorup öpüp durmuştu zaten...dedikleri yaptıkları içimi acıtsa da konuşuyodum ben de...sabah da kalktı cumaya gitti şimdi çalışma odasında oturuyo...biz de nispet yapıcaz işte,annemle gülücez söylüycez....doğum sonrasında da tavrımı koyucam bundan sonra...

Bir anda sinirle önce çok farklı şeyler yazacaktım ama sonra tuttum kendimi .Canım en mutlu olman gereken zamanda bunları yaşaman çok kötü.Keşke annenlerin gelip gitmesi en başında problem olduğunda bir çare bulmaya çalışsaydın. Ama şimdi iş yine sana düşüyor yavrum.Eşini alıp karşına konuşacaksın,benimle yola devam edip bu yavruyu beraber büyütemecekmiyiz diye sor ve kesin cevaplar iste.Hem çalış didin ,hem kapris çek olmaz.Bu böyle aynı saygısızlıkla devam ederse o çocuk nasıl yetişir.Annene kızmıyorum keşke konuşmasaydı diyorum ama oda artık dayanamamış o kadar iyi anlıyorum ki.Rabbim sana ve yavruna çok güzel günler eşinede acilen iş ve çok büyük akıl fikir versin inşalllah.Hayırlı doğumlar....

valla eşin saçmalamış..bir insan eşinin annesine babasına bu şekilde davranmamalı..bu şekilde davranarak kendi adını kötüye çıkartıyor..hem ne demek ya anne ya ben? böyle saçma şeymi olur..durup dururken huzur bozmaya ne gerek var sanki...bu tarz şeyler bana çok ama çok anlamsız ve saçma ve çocukça geliyor...eşin büyümeden baba olacak birde....((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…