valla kızlar boyle bir durumda daha ilk saygısızlıkta ilk sevmiyorum istmeiyorum gitsin dediğinde burnundan fitil fitil getirin ne gerekiyorsa yapın bir daha ki sefere saygısızlık yapmaya cesaret edemesin.sakın susmayın alttan almayın zaten nesini alttan alıyorsunuz anlamıyorum buyukluk yapmak başka şey, ona alttan almak denmez ezilmek denir.
niye daha onceden annen gittikten sonra haddini bildirip gerekeni yapmadın anlamadım.
Ben olsam madem öyle der alır annemi ona gider orada doğum yapardım. Ona da doğum yapınca da eve geçince de gelme. Ben ne zaman bebekle eve gelirim o zaman görürsünüz bebeği derdim.
Madem sen benim annemi istemiyorsun bende kendime annemde baktırırım o zaman derdim.
Görsün bakalım el mi yaman bey mi yaman.
bu olaylar inanin her ailede var benim babam annemin tarafini sevmez benim esimde galiba benim ailemi sevmez (hep cok seviyorum diyor ama ben pek inanmiyorum), benim arkadaslarimdada öyle, hayatin kanunu mu bu anlamadim,
esler ister ama kendi anne babalarina köle ol ama kizin anne babasina sira geldimi hic bagirmak surat asmalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?