1 Hafta sonra douracam, ektiklerime bakn

anneniz eşinizi annesine şikayet etmekle doğru yapmamış...
bir şikayeti varsa alıp karşısına konuşmalıydı...
anne demek o kalıbı doldurmak demek bazı durumları aşmış olmak demektir..
eşinizinde hataları çok.... ama bu hataları beraber konuşarak çözümleyeceksiniz..
sizsiniz eşinizle anlaşacak olan... sizsiniz ortak karar alacak olan...
siz karar verdiniz o adamla evlenmeye... çocuk yapmaya...
herşeyi belirleyen sizken şikayet etmenin anlamı yok...

seni o kadar iyi anlıyorumki aynı benim eşim ve tabiki ailesi...benimde hamileliğim burnumdan geldi oğlum 15 aylık kayınpederimde kayınvalidemde daha hiiiçç görmediler oğlumu..sen kendi keyfine bak canım annenle, kendinide annenide ezdirme ben öyle yapıyorum adam olup sahip çıksalardıda taa uzaklardan annen gelmek zorunda kalmasaydı..sanki ömürleri gelinlerine bakmakla geçmiş çok emek vermişler gibi 15 günde annen baksın yarın torun sevmeye gelince en başta onlar sever..

okudukça şok oldum hem hamile olucam hem annem kuzenim eve barka sahip çıkacak temizleyecek üzerine küfür yiyecek annem o kocayı alır kapının önüne koyarım üstelik çalışmıyorda yani kusura bakmayın ama annesi nasıl ahlaksız bir çocuk yetiştirmiş anlayamadım birde bu adama ödül gibi çocuk yapıorsunuz ne diyim öyle bir kocam olsa anında boşardım

Hep sen alttan almış ve halan alttan almaya devam ediyorsun bence alttan almakdan vazgeç,o sana naz deği sen ona naz yap o senin peşinden koşsun.

bide neden annem 20 gün kalacak diyosunki orası senin evin sonuçda ayrı oturuyorsun karşı tarafa hesap vermek zorunda değilsin,annen ne kadar kalırsa kalır ha eşin istemiyorsa kendi bilir sende onun annesini isteme eşin seninle uzlaşmak yerine , senle kavga etmeyi daha çok seviyor galiba.

tavrını belirle,orası senin evin ve hayat senin hayatın sen yaşıyosun kocan yada başka biri değil sen mutlu olmalısınki bebeğinde mutlu huzurlu bi yuvada büyüsün.

tatlım karar senin ...

bu ne yaa öyle şey olurmu nedemek sen de söyleseydinya tmm ozaman bundan sonra bende senin annede babana böyle davramacam madem öylee görürsün bundan sonra de bakim ne diyicek ozaman anlıcakmı seni valla okurken benim bile okadar zoruma gittiki kendimi senin yerine koydum valla çok sinir oldum annene yazık diilmi

Canım kıyamam ben sana. Eşin hata üzerine hata yapıyor. Doğumdan sonra oturup güzel güzel konuşun şu anda sıkıntı yapmanın hiç yararı yok. Umarın bebek hayırlısıyla gelir ve bütün sıkıntıların yok olup gider.

sevmese bile saygi gostermek zorunda..hem size hemde ailenize saygisizlik yapiliyor.yazik anneniz hem size bakiyor,hemde laf yiyor..ben anneme cok duskunumdur esim boyle yapsin bir saniye durmam ne olursa olsun.herseye belki katlanirim amaa aileme saygisizliga katlanamam.kaynaniza da yazik torun sevmeyi bilirler ama yardim etmezler..

canım annene kıyamam ya hem o kadar laf yesin hem de sussun vallaha gözlerim doldusenağlama

eli öpülecek kadına bunlar yapılır mı?
baba adayı bide utnmaz adam
elinden de bi şey gelmiyo dimi?çocuk olmasa belki gerçekten çekip gidersin bide yüzüne tükürürsün

ama daha doğmamış bi bebeği babasız bırakacakda değilsin
amaaaa bu dişini göstermeyeceğin anlamına gelmez

ben hala annen de kaldım annem gibi
benim eşimle annem arasında ara sıra gerginlik olur ama annem onun iğneleyici laflarına susar
ama ben dayanamam sende yapıştırsana cevabını diye eşimin yanında anneme kızarım
o tepkim bile eşime yetiyo yaptığı terbiyesizliği fark edip başını eğiyo sonrada kendisi yanaşıyo anneme

sende öyle yap adamsa anlar
annene onun yanındayken hafif kız
bu adam sana bunu yapıyo neden ağzının payını vermiyosun de

ama cevabı basit ONLAR BıZE KIYAMIYOR
umarım sendede işe yarar

iğrenç derecede saygısız..kaba...annenıze küfür etmesı çok çırkın......onuda bır ana dogurdu...
ANNENIZI SEVMEYEBİLİR SAYGI DUYMAK ZORUNDA...

canım benim...nedensiz yere geldikleri ikinci günden itibaren benimki tavra başlıyo,kapıları çarpıyo,bizle yemek yemiyo falan...salakça hareketler...sebep sorduğumda da sen onlar gelince beni unutuyosun falan gibi saçmalıyo,ya da onları sevmiyorum diyo...çok gelmesinler çok kalmasınlar diyo...sıkıldım ben yaaa bebeğim olmasa aşkımdan gebersem durmam iki dk.ama bebeğime yazık...ben ağzının payını hep verdim ama o hep daha fazlasını istiyomuş demekki,bundan sonra annemler gelmicekse seninkilerde gelmicek dedim...ben dışarda görüşürüm onlarla sen de istediğin yerde görüşürsün dedim...sesini çıkarmadı...annemi hiç onlarla muhattap etmek istemiyorum artık...

BEN GEÇIRDIM CANIM..BENZER SEYLERI YASADIM...
ben geçırdım sende geçıreceksın dıye bırsey yok..
bazı kaba erkekler kıbarlıktan anlamıyor sekerım...canım neden boyle yapıyorsun,ayıp saygısızlık vs.kelımeler para etmıyor..
onun gıbı kabalasmak gerekıyor...
kufurse bende kufur ettım...şaştı..hemen gerı adım attı...kendıne guven...pısıp kalma...annesıyle ,kızkardeslerıyle söyle konuscam,boyle davrancam gıbı düşünceler senı üzmesin..çok yorucudur ınan..ben yasadım...sadece karsıt durumlarda hakkını savun..herseye baş egmek zorunda degılsın..hakkını savun..gerekıyorsa annenlerınkınıde savunmalısın...meydanı boş bulmus konusup duruyor..
kusura bakma çok sınırlendım...azcık benım yasadıklarım aklıma geldı...senınkı kadar degıldı ama çok yıprandım..2 yıl tedavı gordum..ondan sana tavsıyem bastan güçlü dur..herseye kafanı yorma...kendını düşün...bu kafada olan ınsanların yanında bencıl davranman gerekebılıyor...çunku bencıller...

Son düzenleme:
canım güzelim okurken deli oldum sinirden..eşin çk etrbiyesiz saygısız kusura bakma ama

gelelim senin durumuna annen o senin asla güzelim sana koca çk ama anne yok...

kayanananda çk terbiyesizlik yapmışş..anneni kıskanıyor sanırsam..eşim kaynanam anneme öyle yapacak varya dünyyaı dar ederim wallaha ....

valla senın kocan tamamen annesının lafına bakıyor onun konusmalarıyla hareket edıyor senı sevıyor ama senı uzmektende hıc cekınmıyor cunku annesı onu sana ve annene karsı okadar dolduruyorkı herdefasında sevmedıgını dıle getırıyor
senın yapcagın tek sey ona annesıyle gorusmemesını ve onun sızın eve gelmemesını soylemek ve aile konusu acmamak aile konusu acıldıgında herzaman senın ailendı benım ailemdı sozler uzayıp gıder.
bıran once cozum bul bence bebegın ıcın saglıklı bır yuva elde et huzursuz bır ortamda buyumesını engelle

valla kızlar boyle bir durumda daha ilk saygısızlıkta ilk sevmiyorum istmeiyorum gitsin dediğinde burnundan fitil fitil getirin ne gerekiyorsa yapın bir daha ki sefere saygısızlık yapmaya cesaret edemesin.sakın susmayın alttan almayın zaten nesini alttan alıyorsunuz anlamıyorum buyukluk yapmak başka şey, ona alttan almak denmez ezilmek denir.

niye daha onceden annen gittikten sonra haddini bildirip gerekeni yapmadın anlamadım.

kocan daha ne istiyo ki,bence annesinin dolduruşuna geliyo gaz vermek istemiyorum ama çok can sıkıcı.hem annen gelip sana bakacak evini temizliycek hemde anneni istemiycek oh ne güzel valla kendi annesi nerde acaba.anneni istemiycene gitsin kalmasın diycene çok biliyosa kendi annesine eşime biraz yardım et desin çok bilmiş terbiyesiz.ne olursa olsun anneme kimseye laf ettirmem edeninde canını yakarım alttan almayı bırak kim oluyoda anneni istemiyo.annemi istemeyen benlede muhattap olamaz.arkadaşım ekonomik özgürlüğün var madem sen neden annene evini temizletiyon tut bi kadın ya kadın temizlesin.

inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın o zaman zaten bunları düşünmeye fırsatın olmaz sen keyfine bak annenle gül eglen kocanda çatlasın

sinir oldum,sinir oldum,sinir oldum
elime verseler bir kaşık suda boğcam yanii vallahiii eşinibu ne terbiyesizlikk sende ona dee ozaman annenii sevmiyorumm gelmesinler diyee
ozaman ne dicek canımm
sende onlarıı istememeye başlaa

bende hemen hemen tum arkadaslarin da yazdigini yazicam, esin cok terbiyesiz biriymis. ne hakla senin anneni, aileni senin evinde istemeyebilir...o ev onun evi oldugu kadar seninde evin..madem senin aileni istemiyor, kendi aileside adim atamaz o eve..cozum bu..madem oyle, iste boyle...

ha... eger ileri derecede huzursuzluk yaratiyosa annen sizde diye, hamileyim falan deme anneni de al git..hic de onun yaninda dogurma cocugunu..,saygisiz adam..sinir oldum ya..annene saygi duymadigi gibi senin su haline ve durumunada saygi duymuyor ne kadar bencil yarabbi pessss...bu adama ne diye cocuk doguruyosun o da ayri bi konu ayrica...

Yazik 9 aylik hamile kadina yaptiklarina bak ya
tatlim sen o kocaya cok fazla yuz vermisin ve tavrini koymayi bilememisin HATDINI ASMASINA MUSADE ETME !!! HIC KIMSENIN !!!

Ben olsam madem öyle der alır annemi ona gider orada doğum yapardım. Ona da doğum yapınca da eve geçince de gelme. Ben ne zaman bebekle eve gelirim o zaman görürsünüz bebeği derdim.
Madem sen benim annemi istemiyorsun bende kendime annemde baktırırım o zaman derdim.
Görsün bakalım el mi yaman bey mi yaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…