1 Hafta sonra douracam, ektiklerime bakn

Canim benim ya..
Geli-kaynana cekismelerini cok duydukta, böylesini ilk defa duyuyorum.
Sevmeyebilir.Sevmesin.Herkes herkesi sevmek zorunda degil. Ama saygi göstermek zorunda.
Sen simdi bunlari düsünme. Umursamaz ol bacim, bak valla ise yariyor. O istedigi kadar sevmiyorum desin, hic orali olma.
Baktinki hala devam ediyor, bu ayrilik meselesi üzerine biraz daha git. Ayril demiyorum, ayrilma ama gözünü bir iyice korkut esinin. Ayrilalim dediginde sarilip öptü diyorsun, demekki seni kaybetmekten korkuyor. Biraz korksun, belki bu konuda kendine ceki düzen verir.
Bu arada Allah hayirli bir evlat nasip etsin canim benim:)

Rezilsiniz yaziklar olsun annenizie cok acidim umaeim boşanmışsinizdir

Gidip sokaktan rast gele bir köpek alıp beslerim. O herifi koca diye besleyeceğime, amiane tabirle it beslerim daha iyi. Köpeklere kurban olsun. Öyle bir boşarım ki donsuz atarım kapıya. Sinirimi zıplattı. Öff be bu ne. Banlanmamak için sustum şu an.............

Ayyyy hortlakmış konu. Ama niye sinir ettiniz beni yaaaaa

İnsanların kırmızı çizgileri olmalı.Basarsan bam.Ve bu çizgiler üzerinde kırmızı uyarı bayrakları.Nedir bunlar ? Anne baba evlat.Simdi gelelim konuya .İş kaybetmek îşsîz olmak zordur.Stress ve gamlı bir ruh hali.Buraya kadar anladım Lakin ne îşsîz olmasinin nede yeni iş bulamamasının sebebi siz yada aileniz değil.Bu psikolojinin etkisi sini bir yere kadar çekebilirsiniz.Misal deve değiliz kervan başı gibi hep keder yükü bizde olmaz bu kere bu bir .İkincisi aile anneniz anne gibi anneyse idare edilir idare edilmelidir bu konuda böyle yorumum.Kadin yardıma gelmiş üstelik bir ömür bir sene sizde kalacak değil .Çok ayıp edilmiş sizde buna susup örtbas ederseniz daha çok böyle sahneler yaşarsınız annenize değil şahsınıza üstelik.Hamilesiniz düşünerek yazmaya çalışıyorum fakat gerçeklerde işte yalanın arkasında olmuyor.Ciddi ciddi ayrı kalinmalik ve kuru özür ile geçmeyecek bir konu bu .Seviyorum hamileyim bir kez oldu hep yanlış cümleler olur.Ne yaptığını yanlış yaptığını buna hakkı olmadığını iyice anlamalı .Bedeli ne olursa olsun.insan ilskilerinde aşılmamasi gereken bir yer var . Eşiniz o eşiği aşmış ciddi telafisi olmazsa bundan sonra her tartismanizda bu yaşanacak .Doldurulmuş diye birşey yok çocuğu olacak koca adam.Dolmasin efendim

Cocuk 16 yasinda , eski konulari hortlatiyorsunuz da bu neydi simdi
3 sene sonra bunu yazmis, ayni tas ayni hamam

Asıl şimdi çıkıp gitmeniz lazım. Doğumu ailenizin yanında da yapabilirsiniz. Artık eskisi gibi değil her yerde hastane, doktor var...
Şimdi gider doğumu da orda yaparsanız tutuşurlar işte. Gitmezseniz çocuk var nasılsa gidemez diye her seferinde dozajı arttırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…