- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin fizikte benden aşağı değil maşallah :)Burda da 70 kiloyumEki Görüntüle 1910648
Son halime baksana ama göbeğe bak :)Senin fizikte benden aşağı değil maşallah :)

İnşallah canımm :)))Saklayın bu fotoları kk güzelleri:) before after için kullanırsınız![]()
Harikasın maşallah :)Kızlar ben kahvaltımı yaptım spora gidiyorummm
Menüm
2 yumurtadan 4-5 damla zeytinyağı ile omlet bol pulbiberli tuzsuz
10 tane zeytin yedim
1 bardak da yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği
Günaydın kızlar ben daha kahvaltı yapmadım yapayım yazi cam :)Yani 300 kalori falan aldım şimdi spora gideceğim 500-600 kalori verceğim![]()

1 hafta da 4 kilo süper süperrrrrrr o kadar keyfim yerine geldi ki anlatamam ya Ohhh harika aa nasıl verdin kız 4 kiloyu :)Kızlar şoktayım yaaaa bugun tekrar tartıldım ki ağzıma kadar doluydum hem kahvaltı yaptım hem de 1 buçuk litre su içtim hadi bi tartılayım falan dedim şeytan gene girdi aklıma ve ben o su dolu karnıma rağmen tam 4 kilo vermişim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hem ben hem hocam şok!!!!!!!!!!!!!!!! 2 gündür akşam yemeği yemiyorum ondan mı oldu anlamadım1 hafta da 4 kilo süper süperrrrrrr o kadar keyfim yerine geldi ki anlatamam ya
![]()
Kuzucum 1 haftadır çok fazla spor yapıyorum her gün mutlaka 2 saat yürüyüş ve fitness yapıyorum büyük ihtimal ondan oldu ki her gece yatmadan bel hareketi ve squat da cabası. E yemekleri de kısınca olacağı buyduOhhh harika aa nasıl verdin kız 4 kiloyu :)
Kahvaltın süper olmuşşşşSabah kahvaltim
2 haslanmis yumurta
Salatalık domates
Peynir
Az bisi sosis
Tarcinli sut :)
Yaahh kiskandimKuzucum 1 haftadır çok fazla spor yapıyorum her gün mutlaka 2 saat yürüyüş ve fitness yapıyorum büyük ihtimal ondan oldu ki her gece yatmadan bel hareketi ve squat da cabası. E yemekleri de kısınca olacağı buydudün akşam yemedim ondan önce yemedim o çok etki ediyormuş. Günde 3 tane de yeşil çay içiyorum daha ne asıl vermesem sorun olurdu bence
66 kilo oldum kaldı geriye 11 kiloooooooooo
![]()
Teşekkür ederim :)Kahvaltın süper olmuşşşş![]()