• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Şekerim sonuna kadar okudum ne çok yararı varmış maşallah doğal ilaç bol bol içmek lazım ben bugün suya tarçın limon katip öyle ici cem begendim birazcık :))
Afiyet şifa olsun canımmm tarçın da zaten toksinleri atar ben dershane de her gün mutlaka içmeye çalışıyorum tarçın çayını :)) çubuk tarçin kullan olur mu o daha hafif oluyorr :) kaynar suyu üzerine dök azıcık demlensin şifa niyetine iç canımcım :))

Afiyet şifa olsun canımmm tarçın da zaten toksinleri atar ben dershane de her gün mutlaka içmeye çalışıyorum tarçın çayını :)) çubuk tarçin kullan olur mu o daha hafif oluyorr :) kaynar suyu üzerine dök azıcık demlensin şifa niyetine iç canımcım :))
Tamam kuzum saol verdiğin bilgiler için aydinlandim valla hiçte araştırmak gelmemişti icjmden suyun faydalarını sen okuyun diyince okudum :))

Kizlar bende bugun forx5 irontea siparis ettim 66yim hedef elli gelince kullanmaya başlayinca size yazarim
Böyle şeyler kullanmıyoruz ve bu tarz şeyleri burada yazmanı istemiyorum. Zayıflama çayı, hapı ve diğer şeyler hakkında gruba yazma lütfen. Sadece sağlıklı beslenme ve spor ile vereceğiz kiloları!

Ben geldimm kızlarr, hemen bi duş alıp süt kuru üzüm ve yulaf ezmesi karışımı yaptım onu yedim 1 saate de bi çorba içip derse gidicem :)

ara öğün olarak
bi ayran
bi tane de bisküvi yiyeceğim tahtalardan ve günü kapatacağım :))

Ben geldimm kızlarr, hemen bi duş alıp süt kuru üzüm ve yulaf ezmesi karışımı yaptım onu yedim 1 saate de bi çorba içip derse gidicem :)

ara öğün olarak
bi ayran
bi tane de bisküvi yiyeceğim tahtalardan ve günü kapatacağım :))
Hoşgeldin bende şimdi girdim yazını gördüm bende 30 dakka body workout cardio yaptim baya yoruldum birazdan tarcinli sut ici cem :) akşamda 6 gibi 2 kase çorba içer kapatırım günü :))

Ooo ne kadar hareketliymiş buralar :)
Ben de menümü yazayım
Sabah geç kalınca mecburen . .. 1 yeşil elma 3 ceviz
Öğle 12.15 1 kase yayla çorbası 1 fırında tavuk baget 4 dlm patates
Ara 15.30 1 kupa tarçın çayı
Akşam 18.00 da yarım kase yoğurt salata
Su en az 2.5 lt spor yarım saat yürüyüş yarım saat kondisyon bisikleti 30 squat :)

Ooo ne kadar hareketliymiş buralar :)
Ben de menümü yazayım
Sabah geç kalınca mecburen . .. 1 yeşil elma 3 ceviz
Öğle 12.15 1 kase yayla çorbası 1 fırında tavuk baget 4 dlm patates
Ara 15.30 1 kupa tarçın çayı
Akşam 18.00 da yarım kase yoğurt salata
Su en az 2.5 lt spor yarım saat yürüyüş yarım saat kondisyon bisikleti 30 squat :)
afiyet olsun canımmm süperr :)

Kızlarrr eve geldim midem baya kazındı. Sütün içine yulaf, kuru üzüm ve yarım muz katıp yedim :)
İyi yaptın bende koca aa paket ulkerin fındık kremalı gofretini yedim bi güzel bu sefer engel olamadım kendime vicdan azabı çekiyorum şimdide yok yok ben zayiflayamam kesin bırakayım en iyisi :KK43:

İyi yaptın bende koca aa paket ulkerin fındık kremalı gofretini yedim bi güzel bu sefer engel olamadım kendime vicdan azabı çekiyorum şimdide yok yok ben zayiflayamam kesin bırakayım en iyisi :KK43:
ayy saçmalamaaaaa tabiki kaçamaklarımız olacakkkk hemen bırakılır mıı duymamış olayımm, sanki fast food yedin, sanki hamburger, kızartma yedin, hiçbir sey olmazzzz için rahat olsun arada sırada olur merak etmeeeee :*

ayy saçmalamaaaaa tabiki kaçamaklarımız olacakkkk hemen bırakılır mıı duymamış olayımm, sanki fast food yedin, sanki hamburger, kızartma yedin, hiçbir sey olmazzzz için rahat olsun arada sırada olur merak etmeeeee :*
Kız bi paketten bahsediyorum içinde 10 15tane var

Back
X