- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
Ooooo tebrik ederim canım benim süper bi başarı bu, su sevmediğin için :)Bu arada 2 litre su ictim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo tebrik ederim canım benim süper bi başarı bu, su sevmediğin için :)Bu arada 2 litre su ictim
Tabiki hoşgeldin :) nasıl verdin 5 kiloyu benimde ilk hedef 60 72 kiloyum 60 görürsem eğer 55 için ugrascamgünaydın hanımlar beni de aranıza alır mısınız?
164 boy 65 kilodayım ilk hedefim 60
topiğimiz dağıldı 70 kiloydum 5 kilo verdim. kalan 5 kiloyuda beraber verelim.
Günaydın kuzu bende 2 bardak su içerek basladim 1 saate kahvaltı yaparım artık bende :)Günaydın kızlar yeni uyandım 2 bardak suyumu içtim aç karnına 1 saate kahvaltı yaparım :)
HoşbuldumTabiki hoşgeldin :) nasıl verdin 5 kiloyu benimde ilk hedef 60 72 kiloyum 60 görürsem eğer 55 için ugrascam![]()
bende akşam okumuştum sayfayı. sabah normalde bir bardak içerim aç karna ama bugün 2 bardakla başladımGünaydın kuzu bende 2 bardak su içerek basladim 1 saate kahvaltı yaparım artık bende :)
Bende leslie ve jillianla bide diyetle 10 kilo verdim ara verdim 4unu geri aldım daha ara vermiycem insallahHoşbuldum
lesli jillian ve plates yaptım yediğim miktarı azalttım. tam bir tatlı canavarıyım.
ama okullar açılalı spor yapamıyorum o zamandan beridir mehter takımı gibiyim bir ileri iki geri bir türlü 65ten düşemedim.
akşamları mümkün olduğu kadar az yiycem mesela salata veya yoğurtla geçiştirmeye çalışıcam bakalım başarabilecekmiyim.
bende 60a varabilirsem 56-58 arasını düşünüyorum
supersin çok iyi yapmışsın :)bende akşam okumuştum sayfayı. sabah normalde bir bardak içerim aç karna ama bugün 2 bardakla başladım
ara vermek istemiyorum aslında. haftada 2*3 gün 50 squat yapıyorum bacak bel karın egzersizleri yapıyorum hamlamak istemiyorum çok acılar çektim çünkü jilliana başladığımda.Bende leslie ve jillianla bide diyetle 10 kilo verdim ara verdim 4unu geri aldım daha ara vermiycem insallah

Sakın sakın sakın :) kaçamak da olacak tabii ki önemli olan istikrar canım:)İyi yaptın bende koca aa paket ulkerin fındık kremalı gofretini yedim bi güzel bu sefer engel olamadım kendime vicdan azabı çekiyorum şimdide yok yok ben zayiflayamam kesin bırakayım en iyisi![]()
Hoşgeldiiin:) ben de çalışan çocuklu bi bayan olarak spor düzenli ve sağlıklı beslenmenin her zaman kolay olmadığını düşünüyorum ama beraber yapabileceğimizden eminim :) sık sık uğrarsan motivasyon oluyor hem burda paylaşılanlargünaydın hanımlar beni de aranıza alır mısınız?
Bence de birakmiycam vazgeçtim kuzumSakın sakın sakın :) kaçamak da olacak tabii ki önemli olan istikrar canım:)
Hoşgeldiiin:) ben de çalışan çocuklu bi bayan olarak spor düzenli ve sağlıklı beslenmenin her zaman kolay olmadığını düşünüyorum ama beraber yapabileceğimizden eminim :) sık sık uğrarsan motivasyon oluyor hem burda paylaşılanlar![]()
hoşgeldinnn :))günaydın hanımlar beni de aranıza alır mısınız?
afiyet olsun canımcım süper kahvaltıı :)Sabah menümü de yazayım hanınlar...
1 kk beyaz peynir 1 dlm çok tahıllı ekmek
1 ceviz 1 haşlanmış yumurta ve domates
Tabii ki uyandıktan sonra 2 bardak ılık limonlu susonra da şekersiz açık çay eşliğinde kahvaltııı:)
yerim seni yerimmm tabiki bırakmıcaksınnnn sensiz ne yaparm bennnnBence de birakmiycam vazgeçtim kuzum
5 kiloyu ne kadar süre de verdin canım?ara vermek istemiyorum aslında. haftada 2*3 gün 50 squat yapıyorum bacak bel karın egzersizleri yapıyorum hamlamak istemiyorum çok acılar çektim çünkü jilliana başladığımda.
ama çalışıyorum çocuklar ev derken çok yoruluyorum ve spor yapacak halim kalmıyor. aslında lesliye devam edebilirim ama jillian ve paltesten sonra lesli çok sıkıcı geliyor bana
çok şükür verdiklerimi almadım şimdilik. Aslında tatlıyı kesebilsem rahat veririm çünkü sabahları dışında gün içinde ekmek veya hamur işi yemiyorum. yaza istediğim kiloda olmak istiyorum.
mart-nisan gibi spor salonu düşünüyorum vakit bulabilirsem bakalım![]()
Hoşbuldummhoşgeldinnn :))
3 ayda5 kiloyu ne kadar süre de verdin canım?

Hiç birakirmiyim ben seniyerim seni yerimmmtabiki bırakmıcaksınnnn sensiz ne yaparm bennnn
![]()