- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
Oooff harika yaa :))Kızlar bu arada annecim gidip has buğday unu almış, yarın ekmeğimi kendi yapacakmış, nasıl sevindim :) kepeklidense tam bugday ekmeğini daha çok seviyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooff harika yaa :))Kızlar bu arada annecim gidip has buğday unu almış, yarın ekmeğimi kendi yapacakmış, nasıl sevindim :) kepeklidense tam bugday ekmeğini daha çok seviyorum :)
abooooooo suna bak senAhaha sorma yiyemiyorum dahabak sana yemin ediyorum okadar pis boğaz biseydimki bu nutellalarin en büyük boyu var ya onu bi alıyordum elime televizyon izleye izleyen 30dakika içinde resmen dibini görüyordum o bile yetmiyordu bana başka tatlılara saldieiyordum yemin ederim
![]()
Sorma ya azıcık nohuta laf ediyorsunuz hiç yakışmıyorabooooooo suna bak sen![]()
şimdi nasıl de azıcık nohuta laf ediyoruz
hanımefendi çikolata canaavarı çıktı
![]()
anam biz nerden bilelim, feda olsun sana nohutlarSorma ya azıcık nohuta laf ediyorsunuz hiç yakışmıyorben ki çikolatadan vazgeçtim zayifliycam diye ekmekten vazgeçtim bana hala nohut diyor sunuz
oleyim ben en iyisi
![]()
Olsun afiyet olsun hakediyorsun arada kaçamakları harika ilerliyorsun ne olcak 50 caldan :)ayy bitane ufacık incir yedim o bile 50 kalori yakaldı ki çikolata artık imkansız
![]()
HarikaaaKızlar bugün ile beraber ben 67,60 ile kilo verme serüvenime devam ediyorum :) Ayın 6'sında başladım spor ve diyete tam 13 günde 3 kilo gitmiş :) ay sonunda inşallah toplam 6 kg olur :)
Ahahah sesli kahkaha attımanam biz nerden bilelim, feda olsun sana nohutlar![]()
![]()
Afiyet olsun :) baklagil de gerekli sorun yok benceKızlar akşam yemeğimi yedim
1 tabak nohut
1kase keten tohumlu yoğurt :)
Çok şükür bana laf etmeyen biri çıktıAfiyet olsun :) baklagil de gerekli sorun yok bence![]()
Tabiki kuzu bakalim kimler ne kadar kilo vermiş :)Kızlar sordum ama cevap alamadim yarın tartı bildirimi yapiyomuyuz:)
Yok normal afiyet olsunÖğlen 12de 1 dilim ekmek 2 yumurta 2 çatalca Peynir yedim ondan sonra hiç bişey atmadım ağzıma acıktım 15 dakika önce 7 kaşık nohut bir kase yoğurt yedim çok mu olmuş yani![]()
Afiyet bal şeker olsun :) sende çok sekersin bu arada :)) olsun duramazsan başlama daha iyi :))Kızlaaar çok şekersiniz
Akşam menümü yazayım
18.00 1 porsiyon çöpşiş ve salata ekmek yokbaşlarsam duramam diye korktum
Saol kuzum :)Yok normal afiyet olsun
Sağ ol canım benimmm yarın tartılın sizi de merak ediyorummm :)Harikaaagider tabii sen bu azimle halledersin canım
![]()