• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

İyi aksamlar hanimlar bugünkü menumu vereyim
Sabah bir dilim ekme ve sucuklu yumurta zeytin bir bardak vişne suyu ev yapımı az sekerlı
Öğleden sonra 2 gibi bir dilim ispanakli peynirli börek bir şekerpare 2de kuru patlican dolması yedim oğlumun yarim biraktigi kapkekini yedim birde. Çok oldu farkındayım aksam yemedim ama. evdekilerede pizza yaptım akşam ağzıma sürmedim. bu sabah tartildim da şahane rakam gördüm ama bugün yediklerimden sonra bir hafta göremem o rakamı bence gün olayları yasayla yasaklanmali:KK70:

Sabah bir dilim ekme ve sucuklu yumurta zeytin bir bardak vişne suyu ev yapımı az sekerlı
Öğleden sonra 2 gibi bir dilim ispanakli peynirli börek bir şekerpare 2de kuru patlican dolması yedim oğlumun yarim biraktigi kapkekini yedim birde. Çok oldu farkındayım aksam yemedim ama. evdekilerede pizza yaptım akşam ağzıma sürmedim. bu sabah tartildim da şahane rakam gördüm ama bugün yediklerimden sonra bir hafta göremem o rakamı
Abo ne diyorsun kuzum sen börek sekerpare dolma cupkak masalllah :) sürekli yapma sakin haa böyle şeyler bugüne mahsus olsun :kk77:ozel gün falan miydi ben mi kaçırdım ?:kahve:

Öğleden sonra 2 gibi bir dilim ispanakli peynirli börek bir şekerpare 2de kuru patlican dolması yedim oğlumun yarim biraktigi kapkekini yedim birde. Çok oldu farkındayım aksam yemedim ama. evdekilerede pizza yaptım akşam ağzıma sürmedim. bu sabah tartildim da şahane rakam gördüm ama bugün yediklerimden sonra bir hafta göremem o rakamı bence gün olayları yasayla yasaklanmali:KK70:
ahh canımm bak ne güzel demişsinn şahane bir rakam gördüm diye :) lütfen dikkat et ki emeğin boşa gitmesin :) yani bence sucuk falan yeme kahvaltıda, vişne suyu az da olsa şekerli onu at :) börek şekerpare falan çok yanlış :) diyet yapma ama bu gıdaların tadını bir süre unut :)

Kızlar ben de 2 saat yürüyüşümü ve sporumu yaptım :) gıcık hocam yüzünden yine tartıldım, ama 66,40'tan 67,60 olmuşum çok moralim bozuldu, ama adet dönemim yakın belki şişkinlik vardır bilemiyorum :)
Senin kilo artışının olması benim moralimi bozdu valla yaa :stop:
Ama adet donemi su tutuyo vücut ondandir ins

iyi akşamlar arkadaşlar :KK24:

kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.

ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı:confused:)

akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek

su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde

spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .

Back
X