• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Kızlar sizden hiç bişey saklamiycam
Eşim bugünde çalışıyor tavuk yap cam diye bekledim ok dr aradı beni geç gel cem yemekte yedim yapma dedi evde de pilavdan başka bişey yoktu 2kase pilav yedim aslinda bi tabakla bkalcaktim çok ozlemisim hazır yedim bari tadını alım dedim bi tabak daha yedim ustune de nasılsa bozdum dedim gittim karam aldim onuda huplettim mideye karbonhidrat 50olmasi gerekirken 200lere çıktı kaloride 1200 olması gerekirken 1600lere çıktı off ben ne idem verdiğimin yarısını alicam zaten şimdi :KK42::mad::sinirli::KK11:kendimi :bicak: bu balık gibi dogramak istiyorum o_O

kuzum biz tam 5nde mi ne başladık :) bence süper rakam senden 5 benden 3 gitti :)
Bende doğumdan kalan odemler vardı demekki hala onlar gitti fazladan :)) benimkinide 3 sayalım odemler sayılmaz bide düşün sen spor yapıyorsun ben yerimden kipirdamiyorum yağ olması mümkün mu :)

Kızlar bu kacamaklarin önüne geçmek için bir karar aldım kendime cumartesi gününü serbest ilan ediyorum abartmamak kaydı ile en çok istediklerimi ogün yemeyi düşünüyorum . hem cumartesi günü nasılsa yi cem diye kendimi tutar kaçamak yapmam hemde zayıflamaya çalışıyorum diye yememem gerek diye kendimi sikmam yoksa bu hafta çok kacamagim oldu :(

Kızlar paşa paşa cezamı çekmeye gidiyorum akşam aksam iş aldım başıma yemeseydim iyiydi of :KK34:

edebigezgin edebigezgin Kızlar pilates bana çok yavaş geldi bende onun yerine TABATA WORKOUT yaptim önceki diyetimde hergün yapıyordum sabahları gün boyu yağ yakımını sağlıyor interval olduğu için acayip incelmistim bununla 1 ayda 15 cm sadece bas en bolgemden gitmişti ilgilenenlere duyrulur :))

Kızlar sizden hiç bişey saklamiycam
Eşim bugünde çalışıyor tavuk yap cam diye bekledim ok dr aradı beni geç gel cem yemekte yedim yapma dedi evde de pilavdan başka bişey yoktu 2kase pilav yedim aslinda bi tabakla bkalcaktim çok ozlemisim hazır yedim bari tadını alım dedim bi tabak daha yedim ustune de nasılsa bozdum dedim gittim karam aldim onuda huplettim mideye karbonhidrat 50olmasi gerekirken 200lere çıktı kaloride 1200 olması gerekirken 1600lere çıktı off ben ne idem verdiğimin yarısını alicam zaten şimdi :KK42::mad::sinirli::KK11:kendimi :bicak: bu balık gibi dogramak istiyorum o_O
ayyy biraz ipin ucu kacmıs kzum ama bırakamak yok yola devam telafi edersen sıkıntı olmaz diye dusunuyorum:duduk:

Back
X