• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Kızlar saat 10. 30'da mandalina ayran
Saat 1.5 2 gibi bir muz .
Saat 15.30 5 6 kaşık ıspanak yemeği ve 2 kaşık yoğurt. bakalım şimdilik iyi gidiyor.

iyi akşamlar canlar:KK25::KK200:

menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)

öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase

ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar

akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim

iyi akşamlar canlar:KK25::KK200:

menüm sabah
9:10 :1 büyük elma (bu sabah canım kahvaltı istemedi ama öğlende doyurdum kendimi)

öğle 13:30
yulaflı krep:1 tane
yeşil çay:1 bardak
menemen: küçük bir kase

ara öğün 15:30
bir küçük muz , antep fıstığı yarım avuç kadar

akşam 18:45
bir tabak et kavurma (ama yağını süzdürdüm ve tabak dolu değildi)
tam buğday ekmek :1 dilim
Afiyet olsun canım menü harika :))

Kızlarr yaaaa dersten şimdi geldim karnım çok fena açtı, valla iki balık 4 kaşık bulgur yedim su saatte vicdanım nasıl da kötü oldu :(

Kızlar ben diyeti falan bırakıyorum gene kaçamak yaptım çok acikmistim tavuk 1 buçuk saatte anca pisti bende bebe biskuvisi yedim hemde 2 tabak olmuyor yapamıyorum sizede yalan söylemek istemiyorum vicdanım el vermiyor kusura bakmayın ben zayiflayamiycam 2gun kaçamak yaptım bütün kiloyu geri al cam üzgünüm size başarılar :((

Kızlar ben diyeti falan bırakıyorum gene kaçamak yaptım çok acikmistim tavuk 1 buçuk saatte anca pisti bende bebe biskuvisi yedim hemde 2 tabak olmuyor yapamıyorum sizede yalan söylemek istemiyorum vicdanım el vermiyor kusura bakmayın ben zayiflayamiycam 2gun kaçamak yaptım bütün kiloyu geri al cam üzgünüm size başarılar :KK43:(
ayy saçmalama ya nereyeeee

Kuzum diyet yapma zaten sağlıklı beslen sadece kendine hakim ol. Gözün döndüğünde sağlıklı ve az kalorili bir seyden gözün doyana kadar ye
Kaç gün çok iyidim 2gundur mahfettim kendimi yaa :( olmuyor ışte simdi verdiğim bu 5kiloyu 2gun yzuunden geri alicam yaa :(

Kilo veremiyecem deme yaa :( canim bazen insan bunaliyo evet ama gecici bir süre bu daha sonra duzene gircek zaten simdi diyeti biraksan omur boyu pisman olacaksin gerci cok fazla kilon varmi bilmiyorum da . yinede umutsuz olmasan daha iyi. olsun arada kacamak yap ama sonrasinda ona gore davran denge kur zaten zamanla kacamaklarimiz azalacak midemiz kucülecek . ama yapamiyom olmuyo deyip pes edersen hep olacak kacamaklar dengesiz ve saģliksiz beslenme hep devam edecek belki hızla daha da kilo alcaksn canım ama burda birbirimizi destekliyoruz kopma yani burdan tabi bu benim fikrim sen bilirsin canım ama senin icin dogru olan yolu tercih etmen dilegi ile ;)...

Kilo veremiyecem deme yaa :KK43: canim bazen insan bunaliyo evet ama gecici bir süre bu daha sonra duzene gircek zaten simdi diyeti biraksan omur boyu pisman olacaksin gerci cok fazla kilon varmi bilmiyorum da . yinede umutsuz olmasan daha iyi. olsun arada kacamak yap ama sonrasinda ona gore davran denge kur zaten zamanla kacamaklarimiz azalacak midemiz kucülecek . ama yapamiyom olmuyo deyip pes edersen hep olacak kacamaklar dengesiz ve saģliksiz beslenme hep devam edecek belki hızla daha da kilo alcaksn canım ama burda birbirimizi destekliyoruz kopma yani burdan tabi bu benim fikrim sen bilirsin canım ama senin icin dogru olan yolu tercih etmen dilegi ile :KK66:...
Zaten midem nasıl küçülmüş yedim bide zorladim kendimi su an hazimsizliktan oluyorum dünyayı yemisim gibi geliyor bana :( ne bilim yaa 2gun kaçamak yapınca kendimi çok kötü hissettim :(

Zaten midem nasıl küçülmüş yedim bide zorladim kendimi su an hazimsizliktan oluyorum dünyayı yemisim gibi geliyor bana :KK43: ne bilim yaa 2gun kaçamak yapınca kendimi çok kötü hissettim :KK43:
Olsun canim bişey olmaz sen bundan sonrasinda duzene sokmaya bak . elbet alisacaz bende bazen zorlaniyorum ama birakmak hic iyi bir fikir degil cunku o zamn cok boşlayacaz ve kendimize buyuk bir kötülük yapmıs olacaz

Back
X