• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

bitanem bir sey olmaz ya merak etme, ama daha çok dikkat et, ben de yedim valla biraz önce balık falan çok acıktım napyım :KK43:
Bide şöyle denesem acikmadan evvel gunduzden kendime göre yemek hazirliycam evde tatlıya dair ne varsa saklaticam kocama bisküvi hariç onu sevmiyorum zaten açım diye yedim bide böyle yapi cam bakalim ne olcak :( olsun seninki sağlıklı gene de bisi olmaz ondan :(

Zaten midem nasıl küçülmüş yedim bide zorladim kendimi su an hazimsizliktan oluyorum dünyayı yemisim gibi geliyor bana :KK43: ne bilim yaa 2gun kaçamak yapınca kendimi çok kötü hissettim :KK43:
Olsun canim bişey olmaz sen bundan sonrasinda duzene sokmaya bak . elbet alisacaz bende bazen zorlaniyorum ama birakmak hic iyi bir fikir degil cunku o zamn cok boşlayacaz ve kendimize buyuk bir kötülük yapmıs olacaz

Olsun canim bişey olmaz sen bundan sonrasinda duzene sokmaya bak . elbet alisacaz bende bazen zorlaniyorum ama birakmak hic iyi bir fikir degil cunku o zamn cok boşlayacaz ve kendimize buyuk bir kötülük yapmıs olacaz
Tamam o zaman gene düzene koymaya caliscam saol :(

Kızlar ben diyeti falan bırakıyorum gene kaçamak yaptım çok acikmistim tavuk 1 buçuk saatte anca pisti bende bebe biskuvisi yedim hemde 2 tabak olmuyor yapamıyorum sizede yalan söylemek istemiyorum vicdanım el vermiyor kusura bakmayın ben zayiflayamiycam 2gun kaçamak yaptım bütün kiloyu geri al cam üzgünüm size başarılar :KK43:(
A a a hayır ya sen yaparsın. Hepimiz kaçamak yapıyoruz. Sadece baştayiz ve sabretmemiz gerekiyor. Düşünsene ömründe sadece 3 4 veya 5 ay kendini sıkacaksin ve bundan sonra bir daha uğraşmayacaksin. Ben buraya diyet listemi atayım. Belki senin de işine yarar

A a a hayır ya sen yaparsın. Hepimiz kaçamak yapıyoruz. Sadece baştayiz ve sabretmemiz gerekiyor. Düşünsene ömründe sadece 3 4 veya 5 ay kendini sıkacaksin ve bundan sonra bir daha uğraşmayacaksin. Ben buraya diyet listemi atayım. Belki senin de işine yarar
Yazarsin kuşum bi ara

53075

Kahvaltı 7 -7.30
Şekersiz çay
2 ince dilim ekmek
1 yumurta
1 k k peynir
5 zeytin veya 5 fındık ( fındık yenilecek ise ara ogüne kaldırılır )

Ara ogün (10.30)
1 su bardağı ayran ve bir meyve

Öğle yemeği (13- 13.30)
1 kepçe çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 çay bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek

Ara ogün (15.30)
2 meyve

Akşam yemeği (19-19.30)
1 kase çorba
4 kaşık susuz sebze yemeği
1su bardak yoğurt
1 ince dilim ekmek
3 köfte büyüklüğünde et .

Son ogün (22.00)
Bir bardak tarçınli süt ve bir elma

Günde 3 su bardağı süt
7 dilim ekmek
5 et
2 porsiyon sebze
4 porsiyon meyve
1 porsiyon de yağ hakkı var (fındık veya zeytin )

Ben tam uymadım kendime göre yaptım. Mesela öğlen çorba yoktu akşam da çorba yoktu akşam çorba yerine ekmek yedim. Bu diyet de sadece önemli günlük alman gerekenleri alman. Mesela akşamki et hakkını öğlen yersen veya meyveyi Sabah 10 da iki tane yersen sorun olmuyor. Önemli olan fazla yememen . bu diyete ilk bir hafta çok güzel uydum mesela gidip ayıptir söylenesi ama yağsız ıskender yemiştim. ıskender ile 5 ekmek hakkını 5 et hakkını 1 bardak yoğurt hakkını yemis olarak hesapladım ona göre diğer öğünleri hesaplayıp yedim. Bu arada yumurta ve peynir et grubunda

Gunaydiinn kk guzelleri ....
ac karnima limonlu suyumu ictim simdi de kahvaltimi yapacagim sonra da spor :KK76:

Eklentiler

• IMG_9079.webp
    IMG_9079.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ben diyeti falan bırakıyorum gene kaçamak yaptım çok acikmistim tavuk 1 buçuk saatte anca pisti bende bebe biskuvisi yedim hemde 2 tabak olmuyor yapamıyorum sizede yalan söylemek istemiyorum vicdanım el vermiyor kusura bakmayın ben zayiflayamiycam 2gun kaçamak yaptım bütün kiloyu geri al cam üzgünüm size başarılar :KK43:(
Coook kotu olmuss ama sakin birakayim deme bu defa cok daha fazla kilo alirsin her kacamakta birakcaz mi aliscaz zamanla En Büyük KK

Back
X