Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Her zaman hayırlısı...
Kayıtlı Üye
karışımı yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyormusunuz?
evet yüzümü gergin hissediyorum o yüzden az yağlı bi nemlendirici sürüyorum ama az miktarda
boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
bu karışım sabaha kadar mı kalıyor yüzünüzde yoksa yarım saat mi sadece.
boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
cevap veren yok
neyse artık şansıma..
bugün sürüp sabaha kadar bırakacam.. ölmem heralde.. :) zaten bu yüzden de kötüsü olmaz sanırım
Her zaman hayırlısı...
Kayıtlı Üye
sabaha kadar hiç denemedim birşey diyemiyorum
“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
Bu karışımı uygulamaya başlayalı 2 gün oldu . Henüz fark yok ama haftayı tamamlamayı düşünüyorum .
Gül suyu yerine , lavanta suyu kullansam nasıl olur ? Gül suyu gözenekleri açar diyorlar zaten bu konuda sıkıntılıyım , daha kötü yapmayayım .
Benim bikini bölgemde var oraya uygulasam olur mu ?
1 hafta uyguladım lekelerim aynı ama cildi berraklaştırıyor,gözenekleri sıkılaştırıyor.
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Hiç bir leke bir haftada yok olmaz. Cilde berrak bir görüntü katabilirsiniz en fazla. Elma sirkesinde ve limondaki asitler aha bha meyve asitleri bir çok kozmetik üründe kullaniliyor. Kimyasal peelinglerin de ana maddesi. Bu sebeple karışım iyi gelebilir size tek şartla düzenli devam ve kısa vadede sonuç beklememe
Eger cildiniz kuru ise gül suyu iyi gelmez. Gül suyu yağlı ciltlere iyi geliyor. Karışımı degistirebilirsiniz. Ben organik elma sirkesi içinde limon kabuklarini beklettim. Üzerine e maden suyu ekledim. Bu şekilde tonik olarak devam etmeyi düşünüyorum. Cildim aşırı hassas ve nemsiz karma. Korkmuyor değilim bu sebeple yine de reaksiyon olmadığı sürece devam .
Bende denemeye başladim çiller ve gunes lekeleri icin. Ben sadece renglerinin bile açılmasina razıyim. Deneyip gorecez.
doğru olabilir wallaha. gül suyu sıkılaştırıyormuymuş,ben de temızleyıcılerle temızlıyorum ama gözeneklr masalah ayrı bırer kıta olusturmus orda kendı kendılerıne onları düşünüyordum ben de. bu konu ıyı denk geldı de gül suyunun orjınalını bulmak mesele 1000 kilo gulden bır lıtre su mu cıkıyor ne oyle abartı bır olay vardı. yanı hep su katılmıs bu gül suları? konuyu tam okumadım dıger sayfalara da bakayım bakayım ne yazılmıs.
Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Gül suyu ve sirke yeterli bence.
Limona gerek yok.
Ben uzun zamandan beri gül suyundan baska tonik degdirmem yuzume.
Ve gozeneklerim gozle gorulur sekilde ufaldi kayboldu!
Tavsiy ederim lakin uzun soluklu kullanin.
Bir kac gun kullanip birakmayin!
Gül suyu ve sirke yeterli bence.
Limona gerek yok.
Ben uzun zamandan beri gül suyundan baska tonik degdirmem yuzume.
Ve gozeneklerim gozle gorulur sekilde ufaldi kayboldu!
Tavsiy ederim lakin uzun soluklu kullanin.
Bir kac gun kullanip birakmayin!
Gülsuyu sirke miktarı ne kadar peki benim yüzümün her tarafı gozenek 2 aydır her gün gül suyu soda kullaniyorm fark yok
Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Gülsuyu sirke miktarı ne kadar peki benim yüzümün her tarafı gozenek 2 aydır her gün gül suyu soda kullaniyorm fark yok
Birer corba kaaigi bi kasede karistir canim kullan.
Ayrica gul suyunu buz kaliplarinda donduru gozeneklerinize uygularsaniz daha iyi sonuc alabilirsiniz.
Birer corba kaaigi bi kasede karistir canim kullan.
Ayrica gul suyunu buz kaliplarinda donduru gozeneklerinize uygularsaniz daha iyi sonuc alabilirsiniz.
Sen ne kadar sürede kullandin canım bir de normal marketler de satılan üzüm sirkesi degilmi
Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Sen ne kadar sürede kullandin canım bir de normal marketler de satılan üzüm sirkesi degilmi
1 yildir kullaNiyorum.
Sirke uzum degil elma sirkesi olacak dogal olursa en iyisi ama yoksa guvendigin bi markaninkini alabilirsin.
1 yildir kullaNiyorum.
Sirke uzum degil elma sirkesi olacak dogal olursa en iyisi ama yoksa guvendigin bi markaninkini alabilirsin.[/QUOTE yaa anladım canım sen peki doğal elma sirkw
1 yildir kullaNiyorum.
Sirke uzum degil elma sirkesi olacak dogal olursa en iyisi ama yoksa guvendigin bi markaninkini alabilirsin.
Saolasn canım. Son olarak peki burnumda bir sürü köklü minik siyah nokta çenem de felan onlar gitmeden gözenekler küçülmez sanırım ilk onlar nasıl gider acaba bir fikrin varmı yanaklarimda bile gozeneklerm kocaman üstelik siyah noktalar var
Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Saolasn canım. Son olarak peki burnumda bir sürü köklü minik siyah nokta çenem de felan onlar gitmeden gözenekler küçülmez sanırım ilk onlar nasıl gider acaba bir fikrin varmı yanaklarimda bile gozeneklerm kocaman üstelik siyah noktalar var
Canim bim'de burun bandı satılıyor hem çok ekonomik hem de içinde 6 adet burun bandı var. Piyasada ondan iyisini görmedim.
Canim bim'de burun bandı satılıyor hem çok ekonomik hem de içinde 6 adet burun bandı var. Piyasada ondan iyisini görmedim.
Ay bu sonun da sonu olsun canimm çok soru sordum acaba sen hangi marka kullanıyordun elma sirkesini benim guvencegim bi markada yokki
Ay bu sonun da sonu olsun canimm çok soru sordum acaba sen hangi marka kullanıyordun elma sirkesini benim guvencegim bi markada yokki
Fersan veya Kemal Kukrer al. En iyi markalar bunlar.