Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bende gül suyunun içerisine elma sirkesi karıştırdım sabah ve akşam sürüyorum ama ben yıkamıyorum
Blanca ♥
Kayıtlı Üye
Sirke saça kullanırsa iyi de cilde kullanılırsa kıllanma yapıyormuş...
Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
kesınlıkleee denemıstım 1 ay önce falan yakıyo çok kötü ve etkisi olması asla
Denemek istiyorum sivilce izlerim için ama sirke kıllanma yapıyor denmiş emin olamadım açıkçası.
Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
tek başına gül suyu kullandığımda bana iyi gelmemişti,üçünü beraber kullandığımda nasıl olur bilemiyorum deniycem bende
ARKADAŞLAR ben daha önce de bu konuya yazdım ama lafı ağzıma tıkadılar resmen
bu karışımı (başta sadece elma sirkesi kullananlara sesleniyorum) kullanırken dikkatli olun. hatta bence lütfen kullanmayın.
ben 2 sene önce kullandım yüzümde çıbanlar çıktı. sivilcelerim iltihap kapıp şişti yüzüm tahriş oldu. sirke bozuk moduk/adi değildi.
cildimde derin sivilce izleri kaldı. siyah nokta izi filan demiyorum. iltihaplı yerler çöktü ve cildim çukur çukur kaldı.
hatta şöyle söyleyim çukur çukur kalan yerleri iki parmağımla hafifçe sıktığım zaman hala derimin altında iltihap olduğunu hissediyorum yok olmadı tam.
doktora gittim onlarca krem tonik kullandım. anca geçtiler
LÜTFEN YAZDIKLARIMI CİDDİYE ALIN.
mutlaka bir çok kişide olumlu sonuçlar vermiştir. ama ciltten cilde sonuçları farklı
Evett, dün okudum bu konuyu ve dün gece de yaptım ! Ama tabiki ilk denemede bir mucize beklememek gerek. Yapmaya devam edeceğim. 19 yaşındayım umarım cildime zarar vermez:44:
Neyse her gün yaptıkça buraya etkilerini yazarım
Dün de yaptım, ama hala bir değişiklik yok!
Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bunu da deneyelim bakalım denemediğimiz şey kaldı sanki hadi bakalım gönlümüzü ferah tutalım
Ve 3. günüm yine çok değişiklik yok ama 1 hafta yapacağım !
O bir ADANALI :)
Kayıtlı Üye
Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
ben yıllardır yüzüme elma sirkesi kullanırım
.cildi beyazlatıp rengini açıyor(beyaz tenli olmak isteyenlere mükemmel bi ürün)ve pürüzsüzleştiriyor.kesinlikle sürekli kullanımda kesin gözle görülür bi sonuç veriyor
.tavsiye ederim
ben de yıllardır elma sirkesi ve maden suyu karisimi kullanirim tonik olarak...elma sirkesi güclü bir dezenfektan görevi görüyo ve cilt rengini dengeliyo (actigini söyleyemem).o yüzden sivilceler yayılmıyo siyah noktalar derinleşmiyo..limon renk acici özelligi var..gül süyü sıkılaştırıyo fakat renk tonunu biraz koyulaştırabilir tek basina kullanildiginda.
ama 1 haftada sonuç almak biraz güç, yapmaya devam edebilirsiniz bi sakincasi da olmaz tonik yerine kullanin. pahali toniklerden iyidir.en azindan içinde ne var biliyosunuz
Her cilt birbirinden farklıdır bu yüzden etkiside farklı olabilir zaman acisindan yani.
çok pis kokuyor ama sirke
((((
1 Çorba kaşığı elma sirkesi
1 Çorba kaşığı gül suyu
1 Çorba kaşığı limon suyu
* 1 hafta boyunca günde 1 defa hergün yüzünüze bu karşımı uygulayın. Yarım saat bekletin ve yarım saat sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. 1 hafta boyunca hiç aksatmadan bu karşımı uygularsanız yüzünüzdeki sivilce lekeleri,kızarıklıklar ve sivilceler tamamen yok olur!
+ Gül suyu gözenekleri kapamayada yardımcıdır...
> Denenmiş ve onaylanmıştır!
benim bir cildim yağlı sivilce ve izleri var bana olurmu bu maske senin cildin nasıl bir cilt cnm
ARKADAŞLAR ben daha önce de bu konuya yazdım ama lafı ağzıma tıkadılar resmen
bu karışımı (başta sadece elma sirkesi kullananlara sesleniyorum) kullanırken dikkatli olun. hatta bence lütfen kullanmayın.
ben 2 sene önce kullandım yüzümde çıbanlar çıktı. sivilcelerim iltihap kapıp şişti yüzüm tahriş oldu. sirke bozuk moduk/adi değildi.
cildimde derin sivilce izleri kaldı. siyah nokta izi filan demiyorum. iltihaplı yerler çöktü ve cildim çukur çukur kaldı.
hatta şöyle söyleyim çukur çukur kalan yerleri iki parmağımla hafifçe sıktığım zaman hala derimin altında iltihap olduğunu hissediyorum yok olmadı tam.
doktora gittim onlarca krem tonik kullandım. anca geçtiler
LÜTFEN YAZDIKLARIMI CİDDİYE ALIN.
mutlaka bir çok kişide olumlu sonuçlar vermiştir. ama ciltten cilde sonuçları farklı
senin cilt tipin neydi cnm merak ettım
teşekkürler elma sirkesi ve gül suyu gerçekten cilde çok yararlı
senin cilt tipin neydi cnm merak ettım
yağlı bir cildim var özellikte t bölgesi
Sabrediyorum Sana Ey Hayat
Kayıtlı Üye
Cilt rengini açmak için haftada 1 uygulamak yeterli; TARÇIN
Bir tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı tarçın, 2 damla zeytin yağı, 2 damla limon,
haftada bir yeterli, Tarçın hassas ciltleri yakabilir.
bu elma sirkesi de gül suyunun yapısını bozabilir bence asidik çünkü...
belki sadece tonik olarak kullanılabilir maskeye de hiç benzemiyor burdaki tarif zaten...