Maske Tarifleri 1 Haftada Kesin Çözüm ! >DENENMİŞTİR.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar bir hafta yada daha uzun süre bu karışımı deneyip sonuç alanlar güneş lekelerinizden kurtuldunuzmu bende denemek istiyorum ve kurtulmak istiyorum şu lekelerden.

kızlar elma sirkesi her cilt için uygun değil geçen yıl sadece elma sirkesi kullandım 3 gün içinde yüzümde çok büyük sivilceler çıktı ve geçerken de iz bıraktı hassas ciltlerde uygulamayın

salı gününden beri kullanıyorum bu sürekli kullanılmalı mı yoksa 1 hafta sonra bırakılmalı mı? yüzümde kızarma falan olmuyor hassas değil cildim o zaman.

kızlar elma sirkesi her cilt için uygun değil geçen yıl sadece elma sirkesi kullandım 3 gün içinde yüzümde çok büyük sivilceler çıktı ve geçerken de iz bıraktı hassas ciltlerde uygulamayın

o çıkan sivilceler deri altının da temizlendiğini gösteriyor o şekilde atılarak kalmayacak ilk zaman sivilce çıkardığına bakmayın bende başlayacam buna.

yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum üşenmeden kesinlikle harika sonuç veriyor.cildimde sivilce lekeleri güneş lekeleri siyah noktalar büyük gözenekler bol bol bulunur ilk 2 gün biraz sivilcelendim ama çabuk geçtiler. sivilce izlerimin hemen hemen hepsi bitti güneş lekelerim çok hafifledi gözenekler yok denicek kadar az siyah noktalarda fena değil ( ama senelerin siyah noktaları yani :) sanki hafif kırışıklıklardada etkili gibi ama onu biraz daha gözlem yaptıktan sonra yazarım yanıltıcı olmasın

gözenekler kapalı mı açık mı nasıl anlaşılır?

ya benm kollarda kahverengi sivilce lekeleri war elme sirkesi ve suyu karıştırp sürdm bi kaç kere bunu da denycm bu lekelere kesin ii gelio dimii :S

mrb kızlar bu maskeyi yeni okudum ve uygulamayı düşünüyorum ancak bi süredir kimse yorum yapmamş kullanmaya devam edip yorumlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar yok mu ? :44:

mrb kızlar bu maskeyi yeni okudum ve uygulamayı düşünüyorum ancak bi süredir kimse yorum yapmamş kullanmaya devam edip yorumlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar yok mu ? :44:

Ben denedim 1 ay kadar önce, hemen 1 haftada etki etmedi gibiydi ilk başlarda. Israrla devam ettim 15 günden de fazla yaptım diyebilirim. Ekstra olarak çilek yağı da sürüyordum cildime. Neyse yolculuktu yoğunluktu derken hiç yapamadım. Sonra dikkatimi çekti cildimdeki lekeler yok olmuş. İstanbul'a geri döndüğümde 2 aydır görmeyen arkadaşlarımda farketti ne kadar pürüzsüzleşmiş tenin parlıyor diye. Bugün tekrar yeniden yapmaya başladım şuan yüzümde. Her ay güvenceye almak için cildimi bi 10 gün yapmayı düşünüyorum.

Not: Bu süre zarfı içinde hiç bir şekilde cildime pudra vb. gibi şeyler sürmedim, allık bile kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…