1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

Bende ayni. suçumu her zaman kabul ederim tamam haklisin derim. ama bilmiyorum sonu nolcak. sen bende bi asama daha yuksektesin. senin asamanda bu kavgayi yasasam daha kahrolurdum. ama nisan asamasindada napicami dahi cozemiyorum.

ama ben şuan boyle yapmakla kotü mü etmişim ii mi etmişim bilemedim .. oy oy

aynen ama en cok uzuldugum şey eger boşanma olursa rabbime mahcup olucam affetsin olmaz insallah kardeş

Peki aileler araya girmiyor mu? Kaynana vs aramıyor mu seni ?

kayınvalidem sadece olayın 2. günü kartım eşimdeydi alsın diye aradı annemi o da. ama artık ben onlardan deil eşimden bekliyorum. kayınbabamda zaten babamı arayıp kötü konustu oglumu arama sen sakın dedi ...ayıp ya

aynen ama en cok uzuldugum şey eger boşanma olursa rabbime mahcup olucam affetsin olmaz insallah kardeş

Allah sabretmeyi sever ve sabrı emreder ama nefse zulmetmeyi de yasaklar arkadaşım. Yok yere boşanırsan "mahçup" olmaktan behsedersin. Yok yere mi boşanıyorsun??

Allah sabretmeyi sever ve sabrı emreder ama nefse zulmetmeyi de yasaklar arkadaşım. Yok yere boşanırsan "mahçup" olmaktan behsedersin. Yok yere mi boşanıyorsun??

hayır aslında yok yere deil ..cunku eşim konusmayı anlasmayı beceremiyor ve üstüne annesine cok düşkün beni önemsemiyor..arayı bulamıyor..cok öfkeli ..zulmediyor azarlıyor beni ben susmama ragmen

O annesini dahil ederken iyi de sen babanı bir kez dahil edince suç oldu yani
Bence kimse 3.şahıslara yansıtmamalı ama o yansıtıyosa ve tekrarlıyosa bi yerde zaten kopacaktı
Tabi ki sen ilk adımı atma, ona bi kere yapılınca nasıl zoruna gidiyomuş dimi

Evet çok ayıp. Allah ailenede sanada sabır versin.

Kp babanı arayıp bunları baristiralim demesi lazım. Canım üzülme dicem ama zor tabi dua et inşallah bu olanlari atlatırsınız.

Evet çok ayıp. Allah ailenede sanada sabır versin.

Kp babanı arayıp bunları baristiralim demesi lazım. Canım üzülme dicem ama zor tabi dua et inşallah bu olanlari atlatırsınız.

amin dualarınızda yer verin banada..

aynenn :)

Canım aklına en kötüsünü getirme. Ama çok da ümitlenme dengede olarak bekle.
İnşallah düzelir barışır yeni temiz bir sayfa açarsınız.
Kolay değil elbet üzülmemek zor ama sen böyle güçlü olmaya devam et sabırla bekle bakalım bir şeyleri anlamasını.
Ayrıca her şeyde bir hayır vardır Rabbime mahcup olucam ne demek.

Ararsa da yelkenleri hemen suya indirme
Bu dediğimi aynen de
Sen defalarca annene anlatırken iyi ben bi kez babama söyleyince nasıl zoruna gitti bak de
Gelip babandan da senden de özür dilemeden dönme, burnunu sürtsün bi

ben eşimi tanıdıysam boşanır ama özür dilemez aramaz sormaz % 1 ihtimal yani ..cunku yanında köstek olan annesi babası var

ne bileyim hala daha kendimi mecbur hissediyorum barışmaya haklı olmama rağmen hemde ...vicdanım cok güçlü yaa

Ararsa da yelkenleri hemen suya indirme
Bu dediğimi aynen de
Sen defalarca annene anlatırken iyi ben bi kez babama söyleyince nasıl zoruna gitti bak de
Gelip babandan da senden de özür dilemeden dönme, burnunu sürtsün bi

% 1 ihtimal arasa dahi kabaca arar eşim benim yani yalvarmaz tenezzül etmez özür dilemez haksızım demez öğrendim artık çünkü :)

Evlenmek kadar boşanmakta hak
Üzene vurcan kirbaci vurcan kirbaci

hayır aslında yok yere deil ..cunku eşim konusmayı anlasmayı beceremiyor ve üstüne annesine cok düşkün beni önemsemiyor..arayı bulamıyor..cok öfkeli ..zulmediyor azarlıyor beni ben susmama ragmen

O zaman Allaha mahçup olmazsınız diye düşünüyorum...

ben eşimi tanıdıysam boşanır ama özür dilemez aramaz sormaz % 1 ihtimal yani ..cunku yanında köstek olan annesi babası var
Boşansın
Çünkü bu hep böyle devam edecek özür dilemeden barışırsan, annesi herşeye dahil olacak seni de babanı da saymayacak
Çocuğunuz var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…