- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Peşine düşmüyorum çok yoruldum artıkSoğuduysan ayrıl. Ayrıca konuşmayan adamın ne diye peşine düşüyorsun saçmalık
Sizi önemsemeyen insanın derdini omuzlarinizda taşımayın boşa yük.Erkek arkadaşımla tartıştık aslında tartışma bile değildi en son sinir oldum görüldü attım 2 gün sonra aradım meşgul çaldı aradığımı gördü ve bana dönmedi 1 hafta oldu ne arıyor ne mesaj atıyor. Sürekli böyle yapıyor en ufak tartışmada bile susuyor günlerce hep ben arıyorum. Bir kere aramadım 5 gün boyunca o aradı istemiyorum böyle olmaz dedim birdaha yapmam üzmem seni dedi ayrılmadı şimdi yine aynı şeyi yapıyor artık bıktım ve soğumaya başladım napmalıyım sizce
Beni aramadı hiç olaydan beri ben aradım meşgul çaldı ama aradığımı gördü dönmedi 1 haftadırSen arayınca o açmıyor ,o arıyor sen açmıyorsun.
Zaten soğumuşsun konuşmuyorsunuz da birşey yapmana gerek yok önüne bak
Kesinlikse o kadar yoruldum ki ben istiyorum konuşalım çözelim ama yokAy böyle ömür geçmez valla.
Ben her seferinde çabaladım bak yapma olmuyor böyle dedim konuşup çözelim dedim ama yine aynı olan bana oluyor malesef nefret etmeye başladımBu şekil bir yere varılmaz. O kişiye değeceğine inanıyorsanız konuşarak anlaşın yoksa ayrılın. Bu şekilde sadece ilişkiyi yıpratır. oyuncağa çevirirsiniz
E tamam incelediği yerden kopsun akışına bırak geri dönerse de artık bitti dersin hayat geçmez çünküPeşine düşmüyorum çok yoruldum artık
Kesinlikle öyle ben artık çok yoruldum kaybetme korkusuda yok heralde olsa böyle yapmazdıAyrılmadınız sadece sizin yalvarmanizi bekliyor. Aramayin, ararsa da açmayın. Böyle ilişki mi olur.
Düzeltmek icin haklıda olsan haksızda olsan hep sen ugrasıyorsun. Böyle gitmez zaten sen bitir.
Aynen öyle kendisi de ayrılmıyor nedense hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor sonraDüzeltmek icin haklıda olsan haksızda olsan hep sen ugrasıyorsun. Böyle gitmez zaten sen bitir.
İyi yapmışsın bende çok yoruldum 6 yılımı verdim. Sanıyor ki bitmez ben hep affederim. Şu an sadece aramasını bekliyorum arayınca her şeyi konuşcam aramak istemiyorum benBenim de böyleydi, ama bizdeki son zamanlarda daha uzun sürmeye başlamıştı, en son kimse yazmayınca üzüntülü paylaşımlar yapıyordu kendince ben dayanamayıp yazıyordum ve barışıyorduk. Ama artık hep böyle olunca insanın sinir stres durumu dayanılmaz hale geliyordu bende kestim attım, ilk zamanlar üzülmüştüm şimdi alışıyorum yavaş yavaş. Böyle ömür geçmez bu tarz adamlar değişmez...
Bundan dolayı dedim ama galiba öncesinde aradığında açmamışsın şimdi de aynısını o yapıyor bunlar çok ergence konuşmak istemiyorsa söyler ya da ilişkiyi bitirmek istiyorsa güzelce bitirilir aramalara cevap vermemek saçma geliyorBir kere aramadım 5 gün boyunca o aradı istemiyorum böyle olmaz dedim
Beni aramadı hiç olaydan beri ben aradım meşgul çaldı ama aradığımı gördü dönmedi 1 haftadır
Aramıyorlar, çünkü aranacaklarını biliyorlar bir de özellikle üzerine düşülünce daha da kabarıyorlar. Yüz veriyoruz çünkü, merkeze alıyoruz kendimizden veriyoruz yapmamamız lazım. Etrafta bir sürü insan var, 6 yıldır mı böyle devam ediyorsunuz peki? Ben yine iyiymişim en başından farkettim bu durumu.İyi yapmışsın bende çok yoruldum 6 yılımı verdim. Sanıyor ki bitmez ben hep affederim. Şu an sadece aramasını bekliyorum arayınca her şeyi konuşcam aramak istemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?