1 haftadır konuşmuyoruz ayrıldık mı?

Yok hep çabaladığım için kafam da bitirmiştim ondan aramadım

Yok son zamanlarda böyle çok olmaya başladı. Aynen öyle o sanıyor ki bitmez şu an bile ayrılmadık nasılsa diyor o arayacak diyor ama ne bilim soğuyor gibiyim içimde acıyor

Yok son zamanlarda böyle çok olmaya başladı. Aynen öyle o sanıyor ki bitmez şu an bile ayrılmadık nasılsa diyor o arayacak diyor ama ne bilim soğuyor gibiyim içimde acıyor
Soğuyorsan soğumaya devam et, o öyle düşünüyorsa sen de düşün ve yazma arama. Bırak o da anlasın birşeylerin sallantıda olduğunu. Yoksa bu düşünceyle sürekli bu durumda devam edersiniz. Aradıkça kaçıyorlar kıymet bilmiyorlar..

Öyle yapıyorum çok canım acıyor İnan. Bazen diyorum ara kus içindekileri bitir , sonra bekle diyorum nolcak bekle görelim

Değerini bilmiyorsa onun için mücadele etmenin ne anlamı var ? Sal gitsin erkek mi yok böylelerine yol vermeyi öğren emin ol kafan rahat olacak üzülmeyeceksin böylelerinin bı tarafı çok kalkar birşeyleri diretmeye çalışmayın o yüzden

Bacım 5 gündür senin ne yedigini ne içtigini basına bişi gelip gelmediğini merak etmeyen adamı ne yapacaksın ki zaten ayrıl diye yapıyo muhtemelen

Sessizlikle terbiye ediyor sizi. Tutuşup zır zır arıyor, kendinizi açıklıyorsunuz değil mi? Yapmayın. Yapmazsanız, o arayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…