- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Yok hep çabaladığım için kafam da bitirmiştim ondan aramadımBundan dolayı dedim ama galiba öncesinde aradığında açmamışsın şimdi de aynısını o yapıyor bunlar çok ergence konuşmak istemiyorsa söyler ya da ilişkiyi bitirmek istiyorsa güzelce bitirilir aramalara cevap vermemek saçma geliyor
Yok son zamanlarda böyle çok olmaya başladı. Aynen öyle o sanıyor ki bitmez şu an bile ayrılmadık nasılsa diyor o arayacak diyor ama ne bilim soğuyor gibiyim içimde acıyorAramıyorlar, çünkü aranacaklarını biliyorlar bir de özellikle üzerine düşülünce daha da kabarıyorlar. Yüz veriyoruz çünkü, merkeze alıyoruz kendimizden veriyoruz yapmamamız lazım. Etrafta bir sürü insan var, 6 yıldır mı böyle devam ediyorsunuz peki? Ben yine iyiymişim en başından farkettim bu durumu.
Soğuyorsan soğumaya devam et, o öyle düşünüyorsa sen de düşün ve yazma arama. Bırak o da anlasın birşeylerin sallantıda olduğunu. Yoksa bu düşünceyle sürekli bu durumda devam edersiniz. Aradıkça kaçıyorlar kıymet bilmiyorlar..Yok son zamanlarda böyle çok olmaya başladı. Aynen öyle o sanıyor ki bitmez şu an bile ayrılmadık nasılsa diyor o arayacak diyor ama ne bilim soğuyor gibiyim içimde acıyor
Ayrılmıyorda ben anlamıyorum hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor konuşuncaİleride daha çok sıkıntı çekersin yol ver gitsin, belli ki önemsemiyor böyle erkekler düzelmez maalesef ve çok yıpratıcı
Öyle yapıyorum çok canım acıyor İnan. Bazen diyorum ara kus içindekileri bitir , sonra bekle diyorum nolcak bekle görelimSoğuyorsan soğumaya devam et, o öyle düşünüyorsa sen de düşün ve yazma arama. Bırak o da anlasın birşeylerin sallantıda olduğunu. Yoksa bu düşünceyle sürekli bu durumda devam edersiniz. Aradıkça kaçıyorlar kıymet bilmiyorlar..
Bacım 5 gündür senin ne yedigini ne içtigini basına bişi gelip gelmediğini merak etmeyen adamı ne yapacaksın ki zaten ayrıl diye yapıyo muhtemelenErkek arkadaşımla tartıştık aslında tartışma bile değildi en son sinir oldum görüldü attım 2 gün sonra aradım meşgul çaldı aradığımı gördü ve bana dönmedi 1 hafta oldu ne arıyor ne mesaj atıyor. Sürekli böyle yapıyor en ufak tartışmada bile susuyor günlerce hep ben arıyorum. Bir kere aramadım 5 gün boyunca o aradı istemiyorum böyle olmaz dedim birdaha yapmam üzmem seni dedi ayrılmadı şimdi yine aynı şeyi yapıyor artık bıktım ve soğumaya başladım napmalıyım sizce
Sen ayrıl.Ayrılmıyorda ben anlamıyorum hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor konuşunca
Sessizlikle terbiye ediyor sizi. Tutuşup zır zır arıyor, kendinizi açıklıyorsunuz değil mi? Yapmayın. Yapmazsanız, o arayacak.Erkek arkadaşımla tartıştık aslında tartışma bile değildi en son sinir oldum görüldü attım 2 gün sonra aradım meşgul çaldı aradığımı gördü ve bana dönmedi 1 hafta oldu ne arıyor ne mesaj atıyor. Sürekli böyle yapıyor en ufak tartışmada bile susuyor günlerce hep ben arıyorum. Bir kere aramadım 5 gün boyunca o aradı istemiyorum böyle olmaz dedim birdaha yapmam üzmem seni dedi ayrılmadı şimdi yine aynı şeyi yapıyor artık bıktım ve soğumaya başladım napmalıyım sizce
Ayrılmıyorda ben anlamıyorum hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor konuşunca
Hayır aramadım da zırlamadımdaSessizlikle terbiye ediyor sizi. Tutuşup zır zır arıyor, kendinizi açıklıyorsunuz değil mi? Yapmayın. Yapmazsanız, o arayacak.
Bende deprem bölgesindeyim aramadı bile annesi aradıAyrıl gitsin burada depremler oluyor erkek arkadaş çok mu onemli
Aynen öyle ama su an nedense hiç mesaj Bile atasım yok ayrılık için o kadar nötr oldumBacım 5 gündür senin ne yedigini ne içtigini basına bişi gelip gelmediğini merak etmeyen adamı ne yapacaksın ki zaten ayrıl diye yapıyo muhtemelen
Hah, aramayın. 3 hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi devam da edemesin. Soğuk yapın.Hayır aramadım da zırlamadımda
Mesaj atıp ayırmak istediğimi mi söylesem yoksa bi sey yapmadan beklesem mi bilmiyorum. Mesaj Bile atmak gelmiyor içimdenSevseydi böyle yapmazdı her yerden engelleyin ne hali varsa görsün
Hiçbir şey yapmıyorum dimi bekliyimHah, aramayın. 3 hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi devam da edemesin. Soğuk yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?