- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Siz bilirsiniz. Ne yapmak istiyorsunuz? Bitirmeyi göze alabilir misiniz? Hazır mısınız şu an?Hiçbir şey yapmıyorum dimi bekliyim
İnanın bilmiyorum içimde acıyor elim kolum bağlandıSiz bilirsiniz. Ne yapmak istiyorsunuz? Bitirmeyi göze alabilir misiniz? Hazır mısınız şu an?
O zaman bekleyin. Ama haftalar sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmesine de izin vermeyin. O güne kadar kendinizi hazırlayın.İnanın bilmiyorum içimde acıyor elim kolum bağlandı
Mesaj atıp ayırmak istediğimi mi söylesem yoksa bi sey yapmadan beklesem mi bilmiyorum. Mesaj Bile atmak gelmiyor içimden
Aynen ayıp etti annesi bile aradı yazık ne diyim kihayır niye atacaksın ki..
birde deprem bölgesindeymişsin. azıcık kendinizi sevin yahu. çocuk aramamış bile iyimisin geçmiş olsun demeye.
seni umursamayan insanı ayrıldığınıza dair bilgilendirmekte neyin nesi.
Teşekkür ederim sağolun. Öyle yapacağım illaki geleceğim aklınaO zaman bekleyin. Ama haftalar sonra hiçbir şey olamamış gibi devam etmesine de izin vermeyin. O güne kadar kendinizi hazırlayın.
O zaman bırak gitsin . Eğer bir insanla konuşamıyorsan uğraşmanın anlamı yokBen her seferinde çabaladım bak yapma olmuyor böyle dedim konuşup çözelim dedim ama yine aynı olan bana oluyor malesef nefret etmeye başladım
Değil sadece çok sevdim. Bu huyu harici her şeyinden memnundum ilgisi sevgisi çok iyiydi. Kavga sonrası böyle susmalar bitirecek bizi çok canım yanıyorBirsey soracagim cok mu bulunmaz hint kumasi bu sevgilin? Yani bu adamla devam etmek vakit kaybi degil mi? Evli oldugunu dusun, omrun hep bu adamin naziyla niyaziyla gececek gibi. Sevgili iken boyle ise evlilikte daha beter olur. Alttan alip arayip totosunu kaldirma bence. Deger mi ugrasmaya?
Sevmissin ama seni mutlu etmiyor ki...sadece sevmek yetmez ki. Saygisi da olmasi lazim. Gunlerce aramamak, kusmek, tavir yapmak psikolojik siddettir. Psikolojik siddetin oldugu yerde de sevgi yoktur. Cunku insan sevdigine bile isteye siddet uygulamaz, kıramaz. Sen seviyor olabilirsin de onun sevgisi supheli bence.Değil sadece çok sevdim. Bu huyu harici her şeyinden memnundum ilgisi sevgisi çok iyiydi. Kavga sonrası böyle susmalar bitirecek bizi çok canım yanıyor
Aslan burcuBurcunu merak ettim. İnat burclardan mı koç oğlak gibi?
AslanBurcu ne?
Doğru diyorsun. Ayırılsam umurunda olcak acababu nedir ya...
vur bir tekme gitsin..
Doğru diyorsun. Ayırılsam umurunda olcak mı acaba
HaklısınSevmissin ama seni mutlu etmiyor ki...sadece sevmek yetmez ki. Saygisi da olmasi lazim. Gunlerce aramamak, kusmek, tavir yapmak psikolojik siddettir. Psikolojik siddetin oldugu yerde de sevgi yoktur. Cunku insan sevdigine bile isteye siddet uygulamaz, kıramaz. Sen seviyor olabilirsin de onun sevgisi supheli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?