1 haftadır konuşmuyoruz ayrıldık mı?

Mesaj atıp ayırmak istediğimi mi söylesem yoksa bi sey yapmadan beklesem mi bilmiyorum. Mesaj Bile atmak gelmiyor içimden

hayır niye atacaksın ki..
birde deprem bölgesindeymişsin. azıcık kendinizi sevin yahu. çocuk aramamış bile iyimisin geçmiş olsun demeye.
seni umursamayan insanı ayrıldığınıza dair bilgilendirmekte neyin nesi.

Aynen ayıp etti annesi bile aradı yazık ne diyim ki

Birsey soracagim cok mu bulunmaz hint kumasi bu sevgilin? Yani bu adamla devam etmek vakit kaybi degil mi? Evli oldugunu dusun, omrun hep bu adamin naziyla niyaziyla gececek gibi. Sevgili iken boyle ise evlilikte daha beter olur. Alttan alip arayip totosunu kaldirma bence. Deger mi ugrasmaya?

Değil sadece çok sevdim. Bu huyu harici her şeyinden memnundum ilgisi sevgisi çok iyiydi. Kavga sonrası böyle susmalar bitirecek bizi çok canım yanıyor

Değil sadece çok sevdim. Bu huyu harici her şeyinden memnundum ilgisi sevgisi çok iyiydi. Kavga sonrası böyle susmalar bitirecek bizi çok canım yanıyor
Sevmissin ama seni mutlu etmiyor ki...sadece sevmek yetmez ki. Saygisi da olmasi lazim. Gunlerce aramamak, kusmek, tavir yapmak psikolojik siddettir. Psikolojik siddetin oldugu yerde de sevgi yoktur. Cunku insan sevdigine bile isteye siddet uygulamaz, kıramaz. Sen seviyor olabilirsin de onun sevgisi supheli bence.

Haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…