1 haftadır konuşmuyoruz napcağmı bilmiyorum :(

Seven erkek gurur,inat yapar mı?

• Yapabilir

OY: 26 49,1%
  • Yapmaması gerekir

OY: 27 50,9%

• Ankete Katılan
    53
Ailen izin verdikten sonra ona laf düşmez, senin eğitimin söz konusu cok doğru yapmışsın. Erkekliklerini böyle ispatlıyorlar ya izin verip vermeyerek saçma sapan seylerde diyecek bisey bulamıyorum. Sonuna kadar haklısın. Kimsenin eğitimine mani olmasına izin verme.

Gece orda kaldım..
E yani?
Ha bir arkadaşınızda kalmışsınız, ha kütüphanede.
Zaten 'evli' bir insan olmadığınız için, hayatınızdaki kişiye herhangi bir sorumluluğunuz ya da ortak karar alma ihtiyacınız yok.
Hele de eğitim, iş güç vs gibi onu hiç alakadar etmeyen konularda.

erkeklerle konuşmayacağınıza yemin mi ettirdi?yanlış anlamadım değil mi?
ve siz 1 haftadır konuşmadığınıza taktınız kafayı.hiç gururunuz kırılmadı mı o size bunu söyleyince.siz yemin ederken kendinizi aşağılanmış hissetmediniz mi?erkeklerle konuşunca ne oluyormuş?

Bir şey yapman gerekmiyor
Böyle salak gibi davranan erkekle konuşmayacaksın olup bitecek :)

Ya ben zaten kendi işimde gücümdeyim okuluma gider yoluma bakarım kimseyle içli dışlı da değilim. O olsa da olmasa da..

Iyi de ozur dilemek zorunda degilsiniz ki alin karsiniza konusun.Neyini dert ediyorsunuz?Universite okuyan insanlarsiniz.Bana cok sacma geliyor.

erkeklerle konuşmayacağıma dair yemin ettirdi.

Şuna teşebbüs ettiğinde haddini bildirmediğiniz için devamındaki her şeyi kabul etmişsiniz zaten.
Bu ne terbiyesizlik. Şu üniversite gençliğe hiç bir şey katmıyor mu? En azından erkeklerle konuşmamak için yemin ettirecek adamdan fersah fersah kaçmanız gerektiğini gösterse.

Annem baban kütüphanede gecelemene bişey demekdikten sonra, elin oğluna hesap vermen, o kalma dediğin için kalmaman mı gerekiyordu yani?

Bir de kaybeden ben değil, sen olacaksın demiş. Açıp özür mü dileyeceksin hakkaten? Hazır kendi gitmiş, sal ipini özgür bırak.

P.S. Herkes haklı durumda gurur yapabilir. Anket alakasız olmuş. Seninkinin toto tavan yapmış sadece.

Son düzenleme:

Ay anketi görmedim ben. Konu ile ne alakası var ki bu sorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…