1 haftadır konuşmuyoruz napcağmı bilmiyorum :(

Seven erkek gurur,inat yapar mı?

• Yapabilir

OY: 26 49,1%
  • Yapmaması gerekir

OY: 27 50,9%

• Ankete Katılan
    53
bu ne yaaa yeni nesil tuhaf valla elbette kütüphaneye gideceksin hiç bir erkekle konuşmayacaksın bu nasıl hayat yarın iş hayatına girince erkeklerle nasıl konuşmadan çalışacan bu nasıl mantık yaniii herkes potansiyel sapık değilki ayrıca sen kendini bildikten sonra konuşursunda ne var bunda...

Reactions: KV_
Ne güzel konuşmasın karşınıza çok güzel bir fırsat çıkmış gerçek düşüncesini öğrenmişsin daha şimdiden ders çalışmak için gittiğin kütaphaneyi sorun eden insan seni evlenince bırak marketi balkona bile çıkartmaz.

Bırakın konuşmasın.Kaybedin böyle birini daha iyi.
Erkeklerle konuşma. He tüm erkeklerde kızarkadaşını tavlamak için konuşma sırasında

Yok artik diyorum
Özür dileyin bu sağlıklı ilişkiyi daha sağlıklı bi şekilde yaşayın

Böyle saçma talepleri olanlar kendileri yaparmış yapma dediklerini.kendi art niyetli yaklaşıyor demekki başka kadınlara diğer erkeklerinde size öyle yaklaşacağını sanıyor
Kaldı ki erkek arksdaş ya hu.ana değil baba değil karışma hakkı olsun
Güvenmiyorsada yolunu alsın

Sizin icin boyledir demiyorum ama genelde erkek kiza yemin ettirir , kiz madem oyle sen de arkadaslarinla cikamazsin artik der , sonra erkek baska biseyi kisitlar bi sure sonra bu ciftin etrafinda hic arkadas kalmaz sadece ikisi olur. Ayrilirsak yalniz kaliriz diye korktuklarindan ayrilamazlar birbirimizi cok seviyoruz alistik derler. Ot gibi bi iliski yasarlar. Hic anlamiyorum boyle insanlari. Disarda bi hayat var akiyor gidiyor , kutuphaneye bile izin aldigina gore arkadaslarinla konser falan sormuyorum bile. Sadece sevgilinle konusup,bi kusup bi barisip ona bagimli olmak mi istiyorsun?

Hayır tabiki bunu istemediğim için sizinle paylaştım. Hani seven insan gerçekleri göremezmiş bazen derler ya... 2 yıl geçti bile böyle ama bu fazla oldu..

Evet haklısınız ama yeni nesil dediğiniz 30 yaş?

Ne komedi.... nerden buldun bu dingili. Daha şimdiden baskı kurmaya çalışıyor. Yeminler falan....

Uğraşmaya değmez. Geleceğini kurtar yol ver ona. Yoksa daha çokkkk konu açarsın.

Evet tamam sabahtan beri beni kötü duruma düşürmeye çalıştınız evet çok acıklı. Bravo Tebrikler

Arkadaşım üniversitede okuyan genç bir kadınsanız o kampüsün, o ortamın size kattığı bir şeyler olmalı. Bu da sizin bir birey olduğunuz ve bu tip kısıtlamaların mağara devirlerinde kaldığı. Babanız size şunu yapsa ama baba sen beni anlamıyorsun, ben kocaman kadınım, büyüdüm, beni kısıtlıyorsun, sen benim arkadaşlarıma sapık mı diyorsun, ben kütüphaneye ders çalışmaya gidiyorum sen ne demek istiyorsun diye hakkıznı savunursunuz. Erkek arkadaş olunca ne oluyor konu?

30 yaşında koskocaman kadınsanız o kısma girmek bile istemiyorum. Ama benim anladığım 30 yaşında olan siz değilsiniz. Ve 30 yaşında bu özgüvende olan bir erkek için söyleyceğim şeyler muhtemelen hoşunuza gitmeyecek.

Etrafınızdaki ilişkilere bir bakın, yaşıtlarınızın yaşamına bir bakın. Sonra da dönün bir söz verdiğiniz konulara bakın.

Bu durumun ne kadar acıklı olduğunu ve ya anketin alakasız olduğunu mu tartışalım şimdi?

Bunu tartışıcaz tabi. Yeterince tartışırsak belki kadın olarak bir birey olduğunuzu, erkeklerle konuşmanın sapıkça olmadığını, kütüphanede ders çalışmanın izin istenecek bir şey olmadığını, haklarınızı anlarsınız.

Çok taviz vermişsiniz. Kişiliğinizi yok sayan, sizi yönetmeye çalışan , size birey olduğunuzu unutturan biri var karşınızda. Hayat arkadaşı kavramından beklediğiniz bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…