- 4 Kasım 2016
- 128
- 113
- 18
- Konu Sahibi Mademosielle
-
Ne güzel konuşmasın karşınıza çok güzel bir fırsat çıkmış gerçek düşüncesini öğrenmişsin daha şimdiden ders çalışmak için gittiğin kütaphaneyi sorun eden insan seni evlenince bırak marketi balkona bile çıkartmaz.Erkek arkadaşımla çok basit bir şey yüzünden tartıştık. Üniversite okuyorum malum bize dönemi.. Kütüphane de kalacaktım söyledim güzel bi dille tamam dedi erkeklerle konuşmayacağıma dair yemin ettirdi. Daha sonra o gün geldi izin vermiyorum kalamazsın dedi bende ben kendimi ona göre ayarladım dedim ve kaldım.2 gün burnumdan getirdi beni dinlemedin diye kavga etmeye devam ettik daha sonra bana ' ben sıkıntı yapmam benim gibi seni bu kadar çok seven bi insana yanlış yaparsan sen kaybedersin ben değil' dedi. Bu lafı çok ağırıma gitti ve cevap atmadım.bir haftadır konuşmuyoruz kardeşiyle konuştum benden özür bekliyormuş ama ben özür dileyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Aksine kaybetmem dediği için şuan napcağmı da bilmiyorum. Çıkmazdayım. Napmam gerekiyo bilmiyorum.belirsizlik beynimi yiyo.demekki bensiz daha mutluymuş diyorum. Tamam gurur olur ama bu kadar da olmaz. Hele seven insan hiç inat yapar mı?
KimyaOnca şeyin arasında ede ede bunu merak ettim . Bölüm ne canım ?
Erkek arkadaşın seni önemsiyor . Ama çok kısıtlayıcı . Olaya sadece kütüphaneye gidememe olarak bakma . Hayatını etkileyecek , sürekli darılacak küsecek . Bunu kaldırabilecek sabrın var mı ?
Özür dileme taraftarı olan yok. Seven insan gerçekleri göremezmiş bazen. Ben o yüzden sizlerle paylaşmak istedim..Yok artik diyorum
Özür dileyin bu sağlıklı ilişkiyi daha sağlıklı bi şekilde yaşayın
Hayır tabiki bunu istemediğim için sizinle paylaştım. Hani seven insan gerçekleri göremezmiş bazen derler ya... 2 yıl geçti bile böyle ama bu fazla oldu..Sizin icin boyledir demiyorum ama genelde erkek kiza yemin ettirir , kiz madem oyle sen de arkadaslarinla cikamazsin artik der , sonra erkek baska biseyi kisitlar bi sure sonra bu ciftin etrafinda hic arkadas kalmaz sadece ikisi olur. Ayrilirsak yalniz kaliriz diye korktuklarindan ayrilamazlar birbirimizi cok seviyoruz alistik derler. Ot gibi bi iliski yasarlar. Hic anlamiyorum boyle insanlari. Disarda bi hayat var akiyor gidiyor , kutuphaneye bile izin aldigina gore arkadaslarinla konser falan sormuyorum bile. Sadece sevgilinle konusup,bi kusup bi barisip ona bagimli olmak mi istiyorsun?
Evet haklısınız ama yeni nesil dediğiniz 30 yaş?bu ne yaaa yeni nesil tuhaf valla elbette kütüphaneye gideceksin hiç bir erkekle konuşmayacaksın bu nasıl hayat yarın iş hayatına girince erkeklerle nasıl konuşmadan çalışacan bu nasıl mantık yaniii herkes potansiyel sapık değilki ayrıca sen kendini bildikten sonra konuşursunda ne var bunda...
Evet haklısınız ama yeni nesil dediğiniz 30 yaş?
Evet tamam sabahtan beri beni kötü duruma düşürmeye çalıştınız evet çok acıklı. Bravo TebriklerSiz mi erkek arkadaşınız mı? İkiniz içinde bu çok çok daha acıklı.
Bu durumun ne kadar acıklı olduğunu ve ya anketin alakasız olduğunu mu tartışalım şimdi?Siz mi erkek arkadaşınız mı? İkiniz içinde bu çok çok daha acıklı.
Evet tamam sabahtan beri beni kötü duruma düşürmeye çalıştınız evet çok acıklı. Bravo Tebrikler
Bu durumun ne kadar acıklı olduğunu ve ya anketin alakasız olduğunu mu tartışalım şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?