1 haftadır konuşmuyoruz napcağmı bilmiyorum :(

Seven erkek gurur,inat yapar mı?

• Yapabilir

OY: 26 49,1%
  • Yapmaması gerekir

OY: 27 50,9%

• Ankete Katılan
    53
Hayatinla ilgili kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Özur flnda dileme cok yuz vermissin sen ona. Adamdaki ozguven tavan olmus haberin yok seni kaybetmekten hic korkmuyor

kırmızılara dikkat !
bu nedir ya yemin ettirmeler, senin yemin etmen. sen kadınsın hadi onuda geçip temele iniyorum insansın sen, niye kendine bu eziyeti yaptırıyorsun. seni biraz daha zorlasa kendine ''evet suçluyum'' falan diyeceksin.

üniversitede okuyan kızımız böyle olursa, gariban okuyamamış cahil kızlarımız kim bilir ne halde.
katlanmak zorunda degilsin bu şahısa, kendine gel insanlarla iletişim kur, saçma sapan kendini erkek sanan şahıslarla degil. lütfen

daha neler ya.

kütüphanede çalışmak için izin istemek nedir? erkeklerle konuşmıcam nedir? tabi ki konuşucaksınız onlar arkadaşınız ara verdiğinizde sohbet ediceksiniz. hayır bunun tam tersinde de bi sıkıntı yok sevgiliniz de arkadaşlarıyla çalışıp ara verince sohbet edip birlikte yemeğe gidebilir.

biz birlikte nöbet tutardık kızlı erkekli aynı odada uyuyorduk, herkes sandalye tepelerinde yada bi koltuğa 3 kişi sığışırdık. kimse de birbirine yavşamadı, hatta artık iyice laçka olmuştu erkekler yanımızda osurup geğiriyolardı ıııyk.

bu yüzyılda bu kaçıncı yüzyıl beyni yaa. ne acayip.

sen haklısın hiç üstüne gitme o hatasını fark etsin. sınav döneminde insana kök söktüren sevgiliden de hayır gelmez, at sen onu çöpe.

QUOTE="Mademosielle, post: 48825940, member: 695350"]Erkek arkadaşımla çok basit bir şey yüzünden tartıştık. Üniversite okuyorum malum bize dönemi.. Kütüphane de kalacaktım söyledim güzel bi dille tamam dedi erkeklerle konuşmayacağıma dair yemin ettirdi. Daha sonra o gün geldi izin vermiyorum kalamazsın dedi bende ben kendimi ona göre ayarladım dedim ve kaldım.2 gün burnumdan getirdi beni dinlemedin diye kavga etmeye devam ettik daha sonra bana ' ben sıkıntı yapmam benim gibi seni bu kadar çok seven bi insana yanlış yaparsan sen kaybedersin ben değil' dedi. Bu lafı çok ağırıma gitti ve cevap atmadım.bir haftadır konuşmuyoruz kardeşiyle konuştum benden özür bekliyormuş ama ben özür dileyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Aksine kaybetmem dediği için şuan napcağmı da bilmiyorum. Çıkmazdayım. Napmam gerekiyo bilmiyorum.belirsizlik beynimi yiyo.demekki bensiz daha mutluymuş diyorum. Tamam gurur olur ama bu kadar da olmaz. Hele seven insan hiç inat yapar mı?[/QUOTE]
Bu ne ya.. Herkes duracağı yeri bilmeli..
Bir de üstüne tehdit mi ediyor
Bak kardeşim sana abla tavsiyesi.. Şimdiden tavrını koymazsan bundan sonra kölesi olursun. Gerçekten seviyorsa gelir ( aşk gurur murur dinlemez) gelmezse de zaten sevmemiştir ve sende görmüş olursun

Bu adam sizi sevmiyor , sadece sahip olmak istiyor. Size hiç güvenmiyor. Bence ayrılın. İğrenç.

Üniversite bitip çalışmaya başlayınca ne yapacaksınız...muhtemelen çalıştığınız yerde de bi dünya erkek olacak yemin mi edeceksiniz yine...zoralmayın bence hazır aramıyorken bitirin.

Seven insan hiç inat yapar mı¿

Yapmazmı¿

Ikinizde inat yapiyosunuz¿

Ee o zaman¿

Ottan b.ktan sebepler aramayn kendinize...gerek yok....

Ay inanmiyorum ya. Egitim hayatiniz boyunca da calisma hayatinda da erkeklerle konusacaksiniz bu kacinilmaz bir sey. Erkek arkadasiniz tam bir ergen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…