- 29 Temmuz 2015
- 36
- 3
- 86
- Konu Sahibi Mademosielle
-
muhakkak öyledir.ben onun için bişey yazmadım zaten.böylesi daha kötü.demekki hiç tanımamış sizi.ve size hiç güvenmemişYa ben zaten kendi işimde gücümdeyim okuluma gider yoluma bakarım kimseyle içli dışlı da değilim. O olsa da olmasa da..
Ben birey olduğumun farkındayım. İzin almadım ben zaten güzel bi dille söyledim sadece tamam dedi haber de verelim yani o kadar da değil. İzin vermedim ben diyen o. Erkeklerle konuşmak tabiki sapıkça değil bi üniversite ortamındayım tabiki de konuşuyorum. Yukarı da da söyledim o olsa da olmasa da kadın olsun erkek olsun kimseyle çok fazla içli dışlı değilimdir. Benim yaşam tarzım bu. O gece orada kalacağım için konuşma dedi bu yanlış bişey farkındayım ama dediğim gibi o olsada olmasa da ben kendi halimde bi insanım.Bunu tartışıcaz tabi. Yeterince tartışırsak belki kadın olarak bir birey olduğunuzu, erkeklerle konuşmanın sapıkça olmadığını, kütüphanede ders çalışmanın izin istenecek bir şey olmadığını, haklarınızı anlarsınız.
Bişey sorucam vallahi meraktan. Bu okul bitip işe girince de erkeklerle konuşmayacak mısın. Nasıl olacak yani.
Ben birey olduğumun farkındayım. İzin almadım ben zaten güzel bi dille söyledim sadece tamam dedi haber de verelim yani o kadar da değil. İzin vermedim ben diyen o. Erkeklerle konuşmak tabiki sapıkça değil bi üniversite ortamındayım tabiki de konuşuyorum. Yukarı da da söyledim o olsa da olmasa da kadın olsun erkek olsun kimseyle çok fazla içli dışlı değilimdir. Benim yaşam tarzım bu. O gece orada kalacağım için konuşma dedi bu yanlış bişey farkındayım ama dediğim gibi o olsada olmasa da ben kendi halimde bi insanım.
Yok şöyle ki kendisi çalışıyo aynısını bende sorduğumda iş yerinde mecbur konuşuluyor dedi bende tabi okulda da mecbur konuşuluyor dedim ve buna bişey diyemedi. Kimseyle içli dışlı değilimdir ama konuşmak istediğim zaman da konuşurum.Bişey sorucam vallahi meraktan. Bu okul bitip işe girince de erkeklerle konuşmayacak mısın. Nasıl olacak yani.
Yada mesela sizde irade Yok mi bi erkekle konusunca hemen gönlünüz ona mı kayıyor.
Edit: 5 yıllık sevgilisini erkeklerle aynı masada oturamazsın dediği için terketmiş bir bayanım iyki de basmışım tekmeyi
Demek ki dediğiniz gibi bilmiyo? Ya da kafasında kuruyo kardeşinin dediğine göre.. Sorun şurda ki ben kendisine de söyledim bazı şeyleri yavaş yavaş görmeye başladığımı. Seviyorum ama bazı şeyleri de göz ardı edemiyorum o yüzden napcağmı bilmiyorumO olsa da olmasa da kendi halinizde bir insan olduğunuzu bize anlatmaya calisiyosunuz da bunu 2 senelik erkek arkadaşınız bilmiyor mu ?
Bence parmaklarinizi bosa yoruyorsunuz. Ilk mesajinda erkeklerle konusmayacagima dair yemin ettirdi yazmis hanimefendi. Sonra tepki gorunce haber verdim sadece yazmis. Erkeklerle konusulmayacak diye yemin ettiren birisi ama izin verme konusunda sikinti yok oyle mi? Haber verip yapabiliyorsunuz yani her seyi...Siz kendiniz bunu yapmak istiyorsanız yaparsınız tabi ama böyle bir söz alma hakkı yok. Bunu anlaması lazım. Siz sosyal medya kullanmayı tercih etmezsiniz saygı duyarım ama sevgiliniz size kapattıramaz misal hesaplarınızı. Siz facebookta erkekleri eklememeyi tercih edersiniz saygı duyarım ama erkek arkadaşınız sildiremez ordaki erkekleri. Herkes sınırını haddini bilecek.
Tamamiyle benim düşüncem de bugece kalmanizi istememis olabilir ama bu bir hafta konusmak icin bahane degil konusarak birseyleri halletmek gerekiyor evlenseniz bir hafta ayni evin icinde konusmamazlikmi yapicak bence olay izin verip vermemesinden daha cok bir haftadir aramamasi hani cok merak eden kiskanan bir erkek degilmi bir haftadir ne yaptiginizla ilgilenmiyor inat ugruna
Demek ki dediğiniz gibi bilmiyo? Ya da kafasında kuruyo kardeşinin dediğine göre.. Sorun şurda ki ben kendisine de söyledim bazı şeyleri yavaş yavaş görmeye başladığımı. Seviyorum ama bazı şeyleri de göz ardı edemiyorum o yüzden napcağmı bilmiyorum
Haber verdim demedim beyefendi. Güzel bi dille söyledim . Yani şöyle ki 'KALABİLİR MİYİM?' . DEMEDİM. O da tamam dedi ve erkeklerle konuşma ama dedi ya tamam biliyosun zaten beni konuşmam normalde de dedim. Yemin et dedi ettim konu kapasın diye . Umarım açıklayıcı olmuştur beyefendi....Bence parmaklarinizi bosa yoruyorsunuz. Ilk mesajinda erkeklerle konusmayacagima dair yemin ettirdi yazmis hanimefendi. Sonra tepki gorunce haber verdim sadece yazmis. Erkeklerle konusulmayacak diye yemin ettiren birisi ama izin verme konusunda sikinti yok oyle mi? Haber verip yapabiliyorsunuz yani her seyi...
Hayaller üniversite ama hayatlar...
Hesapları kapatmayı da teklif etti ama hayır kapatmıcam dedim mesela. İnstagramından tut swarmıma kadar bütün sosyal medya hesaplarımı kullanıyorum.Siz kendiniz bunu yapmak istiyorsanız yaparsınız tabi ama böyle bir söz alma hakkı yok. Bunu anlaması lazım. Siz sosyal medya kullanmayı tercih etmezsiniz saygı duyarım ama sevgiliniz size kapattıramaz misal hesaplarınızı. Siz facebookta erkekleri eklememeyi tercih edersiniz saygı duyarım ama erkek arkadaşınız sildiremez ordaki erkekleri. Herkes sınırını haddini bilecek.
Haber verdim demedim beyefendi. Güzel bi dille söyledim . Yani şöyle ki 'KALABİLİR MİYİM?' . DEMEDİM. O da tamam dedi ve erkeklerle konuşma ama dedi ya tamam biliyosun zaten beni konuşmam normalde de dedim. Yemin et dedi ettim konu kapasın diye . Umarım açıklayıcı olmuştur beyefendi....
Hesapları kapatmayı da teklif etti ama hayır kapatmıcam dedim mesela. İnstagramından tut swarmıma kadar bütün sosyal medya hesaplarımı kullanıyorum.
Tabiki de beklicem özür dilemeyi de asla düşünmüyorum. Zaten napcağmı bilmiyorum dan kastım özür dilemeli miyim değildi.. Kendi aklım fikrim var elbette ama sevdiğim için bazı gerçekleri göremiyo olabilirim diye düşündüm o yüzden sizinle paylaştım. Kararlıyım düşüncelerim de oluruna bıraktım artık.Asla özür dilemeyerek ve o sizinle iletişim kurana kadar bekleyerek başlayabilirsiniz. Kararlı durursanız hatasını anlar diye umuyorum.
Hoş ayrılmak en temiz çözüm de bunu yapacağınızı sanmadığımdan yukardaki öneriyi verdim.
durum vahim ozaman .....Evet haklısınız ama yeni nesil dediğiniz 30 yaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?