- 29 Temmuz 2015
- 36
- 3
- 86
- Konu Sahibi Mademosielle
-
Yanlış oldu pardon hanımefendi. Buranın kadınlar kulübü olduğunu biliyorum elbet ama kafam dolu olduğu için her insan hata yapabilir öyle değil mi?beyefendi ne alaka ya? bu forumda erkek yok biliyorsun değil mi?
kütüphanede kalman kadar doğal ne olabilir kitaplarla sevişmiyorsun ya .)Gece orda kaldım..
Yok zaten doğal bişey. Doğal olmasa gitmezdim. Orda kaldığım belli olmadığı için hanfendi de ona göre yorum yaptığı için belirtmek istedi sadece.kütüphanede kalman kadar doğal ne olabilir kitaplarla sevişmiyorsun ya .)
Tabiki de beklicem özür dilemeyi de asla düşünmüyorum. Zaten napcağmı bilmiyorum dan kastım özür dilemeli miyim değildi.. Kendi aklım fikrim var elbette ama sevdiğim için bazı gerçekleri göremiyo olabilirim diye düşündüm o yüzden sizinle paylaştım. Kararlıyım düşüncelerim de oluruna bıraktım artık.
Ay bu cümleyi bana da bi ex kurdu ama henüz heh çatla da patla diyeceğim birine rastlamadumBenim de boyle bi sevgilim vardi.
Baski baski baski...
Sonunda ayrildik ve dedi ki ayrilirken
"Kimse seni benim kadar sevmediginde kiymetimi anlayacaksin."
Sonra noldu?
Oyle sevdim ve seviliyorum ki halt etmis resmen psikopat manyak Allah'in dar goruslu hanzosu.
Hicbir iliskisinde de mutlu olamadi zaten.
Sabret oyle biri cikacak ki karsina. Ex'i hatirlayinca bi gulme alacak seni...Ay bu cümleyi bana da bi ex kurdu ama henüz heh çatla da patla diyeceğim birine rastlamadum
Ay hadi inşallahSabret oyle biri cikacak ki karsina. Ex'i hatirlayinca bi gulme alacak seni...
Kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?