1 haftadır konuşmuyoruz napcağmı bilmiyorum :(

Seven erkek gurur,inat yapar mı?

• Yapabilir

OY: 26 49,1%
  • Yapmaması gerekir

OY: 27 50,9%

• Ankete Katılan
    53
Daha önceden de bu şekilde düşünüyodum başımdan geçen bi olay yüzde yüz hakliymisim dedirtti. Bu zihniyette olan insanlar kendileri art niyetli olduğu için karşıdaki insanı bu şekilde kısıtlamalar gereği duruyorlar kesinlikle kendinden taviz verme..sonra çok pişman olursun emin ol..egitimineki asla... yaslarinizi merak ettim

Hazır kendi vazgeçmişken arkana bakmadan kaç. Kütüphane için izin istemek nedir yahuu!!
Sana güvenmiyorki yemin istiyor. Ayrıca oradaki erkeklerle konuşsan ne olacak? Altı üstü kütüphane..
Psikolojik açıdan hiç normal gelmedi bana sevgilin.
Amann ne diye çekiyorsunuz şöyle adamları.. tamam insan kıskanırda onunda bir adabı var

Sadece ankete yönelik; evet seven insan gurur yapar ben yaparım. haklı olduğumu düşünüyorsam inat da yaparım.

Fakat sizinkinde siz haksız değilsiniz, erkeklerle konuşmamak için yemin? bu kadarı yobazlık. Erkek arkadaşınız bence kendine güvenmiyor, erkek arkadaşınızdan ayrılmanız Siizn hayrınıza olur kaybetmez kazanırsınız

Reactions: KV_

Buradaki birçok kişi senin iyiliğin için yazıyor. Elbetteki dinleyip dinlememek sana kalmış.
Keşke yaşı 20 olsaymış en azından ergendir, daha küçük vs vs.. diyebilirdik ama malesefki 30 yaşındaki adam değişmez.
İnsan karakterini bir yerde açık eder. Bugün sosyal medya hesaplarını kullanabiliyor olman ona hayır demen hiç birşeyi değiştirmez. İki gün sonra daha ileri gitmeyeceğinin garantisi var mı?
Bence yok.
Senin hayatın, senin kararın.. sen üzülünce burada hiç birimizin haberi olmaz sen yazana kadar.
Bazılarımızın üslubu sert ama senin iyiliğin için.
Babamda öyle annemde öyle diyorsun yaa; babanla annenin zamanından farklı bir zamandayız. Onlar öyle görmüş.. onlar için yapabilecek birşey yok.
Birde işin içine evlat girince insan daha korumacı davranmak istiyor.
O yüzden ailenle sevgilinin karakterini aynı kefeye koyma :)

kütüphaneye gitmek için izin almak...
erkeklerle konuşmayacağım diye söz vermek...
bir insan, hem de bir üniversite öğrencisi kendine bunu nasıl layık görür aklım almıyor.
sevdiğim için deme ne olur, böyle biri sevilir mi?
yemin ediyorum şu kafadaki bir erkek, evladım olsa eldivenle severim

Sizin de daha önceki mesajlarinizda belirttiginiz gibi eger ki o is yerinde kadınlarla konusabiliyorsa,sizinde orda bulunan erkek arkadaslarinizla konusmaniz o kadar dogal.Birdaha böyle bir sey derse bunu söyleyin.Empatiden yoksun insanlar maalesef aciklamadan anlayamiyorlar cogu seyi.Ki normalde bu duruma dahi gelmemeliydi bu durum kimse size sınır koyamaz hayat sizin hayatiniz eger ki şimdi siz gidip onu alttan alırsanız emin olun ileride bunlar daha cok articak birakin o sizden özür dilesin eger özür dilemezse de birdaha iletişime gecmeyin

"benim gibi birini kaybedersen sen üzülürsün" gibi şeylerle seni baskı altında tutuyor. Bilinçaltında onu kaybetmemeliymişsin, bir daha kimse seni onun kadar sevemezmiş gibi bir şey var muhtemelen. Ama öyle yanılıyorsun ki.

Erkeklerle konuşmanı bile kısıtlayacak kadar kıskanç bir insan seni asla seviyor olamaz. Hastalık bi kere bu kadarı. Kesinlikle ayrılmalısın. Denildiği gibi evlendiğinizde bakkala gitmek için bile izin alman gerekir. Sakın yapma bunu kendine. Kimse senin özgürlüğünü bu şekilde kısıtlayamaz, kimsenin hakkı yok buna.

Seni ondan daha çok sevecek ve en önemlisi senin hayatına ve kararlarına SAYGI duyacak birini emin ol ki bulursun. Sakın çekme bu adamın saçma sapan triplerini. Kesinlikle seni mutlu etmez benden söylemesi. Aklını kullan ve bas kıçına tekmeyi. İnan değmez.

Benim de boyle bi sevgilim vardi.
Baski baski baski...
Sonunda ayrildik ve dedi ki ayrilirken
"Kimse seni benim kadar sevmediginde kiymetimi anlayacaksin."
Sonra noldu?
Oyle sevdim ve seviliyorum ki halt etmis resmen psikopat manyak Allah'in dar goruslu hanzosu.
Hicbir iliskisinde de mutlu olamadi zaten.

Ay bu cümleyi bana da bi ex kurdu ama henüz heh çatla da patla diyeceğim birine rastlamadum

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…