1 haftadır konuşmuyoruz napcağmı bilmiyorum :(

Seven erkek gurur,inat yapar mı?

• Yapabilir

OY: 26 49,1%
  • Yapmaması gerekir

OY: 27 50,9%

• Ankete Katılan
    53
Bencede çok basit bir konu. Erkek arkadaşın direkt saçmalamış. Bence sen kendini üzeceğine o üzülsün. Kaybettiğinide düşünmüyorum birini seven yanlış olmadığı sürece her zaman sevdiğinin arkasında yanındadır.

Erkek arkadaşın saçmalamış asıl özür dilemesi gereken o, erkeklerle konuşunca ne oluyormuş, seni öyle kötü bir konuma düşürüyor ki yemin ettirerek bilmem farkettin mi? O kadar seviyorsa senin düzgün bir kız olduğunu bilmeli, sana sonuna kadar güvenmeli yemine ihtiyaç duymadan hem de. Ayrıca kendine de güveni yok ki senin başka erkeklerle konuşmandan korkuyor, o kadar seven erkek kız arkadaşını böyle bir konuma düşürmez ve sen kaybedersin demez, yolu açık olsun ilerde çooookkk üzer bu çocuk seni benden söylemesi.

Sen ünüversteyi kazan birde x soracaksın kütüphaneye gitmeyi kafanı x boş yere meşkül etme derslerine kafa yor x degil .

Erkeklerle konuşmayacağım diye yemin mi ettin

Evli barklı kadınım erkeklerle yıllardır konuşurum

Kütüphanede ders de çalışırım erkeklerle de ders hakkında ya da havadan sudan konuşurum kimseyle eşimi aldatmadım

O okulların müfredatına önce birey olmayı öğretecek ders mi koysalar

Kimseden için alma kendi doğrunu uygula uyuşmuyorsanız da herkes kendi yoluna

Bu arada üni de sevgilim varken sevgilim olmayan erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım

Yıllar geçti sevgilim kocam oldu hiç bir tereddütü yok benim hakkımda

Reactions: KV_
Konusmamak icin yemin neyin nesi..
Hele ki izin almak.
Ben ders calisacagim gece istersen sende gel takil kütüphanede dersin gecersin.

Ne yapmanız gerekiyor bilmiyor musunuz ? Bilmem ki ne yapsanız.

Şaka gibi geliyor bana bazı ilişkiler.Kütüphanede kaldın diye küsmek,erkeklerle konuşmamanız için yemin ettirmek nedir yani ? Ne oluyormuş erkeklerle konuşunca ?

Reactions: KV_
sen Üniv.okuyan birisisin.geleceğin söz konusu..kimseden izin almak zorunda değilsin.ipleri erkek arkadaşının eline vermiceksin.gidebilirmiyim değil ders calismaya gidicem yada gidiyorum demelisin.işine gelirse.net tavrını ağırlıgini koy.aramasada aramasin.bırak ya simdiden böyleyse ilerde nelerine karisacagi karakayıp...ne canını sıkıyorsun ki keyfine bak.o seni kaybettiGine aglasin....

Sende madem bukadar seviyodun onemsiyodun cocugu gitmicektin kardesim nolursa olsun sevgi emek fedakarlik ister belliki kafasina dik biri sevgilin

Ya valla okuyunca ben sinir oldum . Ne kadar yüksek egolu bır insan bu böyle. Canım Özür falan dileme sakin Dilersen bu defa herseyde sen suçlu Olcan hep Özür bekleyecek. Sen bana nasıl guvenmezsin diye sen konuşma onla. Bırak 3 ay yazmadım konusmasin. Yanlış yaptiginin farkına varmasi gerek . Şimdiden böyleyse sizin evliliğinizı düşünemiyorum

Bir hafta daha konuşmayın biraz da siz trip atın bakalım ne olacak

Hesapları kapatmayı da teklif etti ama hayır kapatmıcam dedim mesela. İnstagramından tut swarmıma kadar bütün sosyal medya hesaplarımı kullanıyorum.

insanlarla içli dışlı değilim deyip bu kadar sosyal medyayı napıyosunuz merak ettim açıkçası

Yok gerçek....
Üstelik o kadar ustaca yapardı ki
Ben bilmesem gerçeği inanirdim o derece
Bir gün bir yurtta iken bu geldi kapıdan
Dedi yolda bir çocuk beni takip etti..
Eee dedik senin sevgilin var zaten
Ne yaptın?
Çocuk bunu takip ederken bizimki tenha bir ara sokağa dalmış
Bir süre gitmiş arkasını dönmüş
Bu çocuk buna çok güzelsin çıkabilir miyiz ciddiyim hemen reddetme demiş
Bu da dilini dışarı çıkararak " augue au au ha gü bu " demiş duymuyorum dilsizim demiş...
Nasıl bir taklit anlatamam.
Kızlar yerlere yattı gülmekten..

Ben şaşırdım tabii.
Diğerleri ne şaşırdın dediler o bunu hep yapar. Sevgilisi erkeklerle konuşmasına tepki gösteriyor " dediler
Bak o olay bir bu olay iki...
Başka da ne duydum ne gördüm :)

ay haykırdım

Konu sahibi şimdi sevgilin nereli bunu merak ettim . Birde nerede okuyorsunuz ? Hani böyle çok nasıl desem sorunlu bir yer ise belki adam haklı olabilir . Amam tutarsız davranmış . Bide sevgilinin önceden aldatılmış olma ihtimali var mı ?

simdiden bu kadar ipleri eline verirsen , bir sonraki konu basliklarini gorur gibiyim... erkeklerle konusmayacagina soz vermek yada kutuphaneye gitmek icin izin almak nedir yaa ??? cok merak ediyorum, nedir bu erkekleri bulunmaz bir nimet sayip resmen kuklalari oluyorsunuz ( cok ozur dilerim , lafim sadece size degil, sizin gibi bir cok insan var, evinde ekmek bitmis kadin bakkala gitmek icin kocasinin gelmesini bekliyor IZIN ALACAKMIS ) ?

ayrica anketine itafen , bence o cocuk seni sevmiyor, seven insan guvenir, o sana guvenmedigi icin bu sorunlari yasiyorsunuz ....

Allah iyiliğinizi versin. gece gece ne güldüm aslında hiç komik olmayan duruma

Üniversite zamanı en güzel günlerdir, kendini bilmez densiz sevgilinle daha da güzel yaşıyorsun belli ki. Kütüphaneye gitmeye karışmak , erkeklerle konuşmamaya yemin ettirmek nasıl bir şeydir? Bunu yapan bir de 30 yaşında koca adam.

egitim lonusundaki taviz yapilabilecek en son tavizdir. sen orada daha verimli calisabilecegini dusunuyorsan konu orda kapanmaliydi. yeminler, geri adimlar, vazgectm yok kalma demeler... e gel sinava da yerime gir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…