- Konu Sahibi Mademosielle
-
Erkek arkadaşın saçmalamış asıl özür dilemesi gereken o, erkeklerle konuşunca ne oluyormuş, seni öyle kötü bir konuma düşürüyor ki yemin ettirerek bilmem farkettin mi? O kadar seviyorsa senin düzgün bir kız olduğunu bilmeli, sana sonuna kadar güvenmeli yemine ihtiyaç duymadan hem de. Ayrıca kendine de güveni yok ki senin başka erkeklerle konuşmandan korkuyor, o kadar seven erkek kız arkadaşını böyle bir konuma düşürmez ve sen kaybedersin demez, yolu açık olsun ilerde çooookkk üzer bu çocuk seni benden söylemesi.Erkek arkadaşımla çok basit bir şey yüzünden tartıştık. Üniversite okuyorum malum bize dönemi.. Kütüphane de kalacaktım söyledim güzel bi dille tamam dedi erkeklerle konuşmayacağıma dair yemin ettirdi. Daha sonra o gün geldi izin vermiyorum kalamazsın dedi bende ben kendimi ona göre ayarladım dedim ve kaldım.2 gün burnumdan getirdi beni dinlemedin diye kavga etmeye devam ettik daha sonra bana ' ben sıkıntı yapmam benim gibi seni bu kadar çok seven bi insana yanlış yaparsan sen kaybedersin ben değil' dedi. Bu lafı çok ağırıma gitti ve cevap atmadım.bir haftadır konuşmuyoruz kardeşiyle konuştum benden özür bekliyormuş ama ben özür dileyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Aksine kaybetmem dediği için şuan napcağmı da bilmiyorum. Çıkmazdayım. Napmam gerekiyo bilmiyorum.belirsizlik beynimi yiyo.demekki bensiz daha mutluymuş diyorum. Tamam gurur olur ama bu kadar da olmaz. Hele seven insan hiç inat yapar mı?
Sen ünüversteyi kazan birde x soracaksın kütüphaneye gitmeyi kafanı x boş yere meşkül etme derslerine kafa yor x degil .Erkek arkadaşımla çok basit bir şey yüzünden tartıştık. Üniversite okuyorum malum bize dönemi.. Kütüphane de kalacaktım söyledim güzel bi dille tamam dedi erkeklerle konuşmayacağıma dair yemin ettirdi. Daha sonra o gün geldi izin vermiyorum kalamazsın dedi bende ben kendimi ona göre ayarladım dedim ve kaldım.2 gün burnumdan getirdi beni dinlemedin diye kavga etmeye devam ettik daha sonra bana ' ben sıkıntı yapmam benim gibi seni bu kadar çok seven bi insana yanlış yaparsan sen kaybedersin ben değil' dedi. Bu lafı çok ağırıma gitti ve cevap atmadım.bir haftadır konuşmuyoruz kardeşiyle konuştum benden özür bekliyormuş ama ben özür dileyecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Aksine kaybetmem dediği için şuan napcağmı da bilmiyorum. Çıkmazdayım. Napmam gerekiyo bilmiyorum.belirsizlik beynimi yiyo.demekki bensiz daha mutluymuş diyorum. Tamam gurur olur ama bu kadar da olmaz. Hele seven insan hiç inat yapar mı?
harika bir cevap olurduKardesi senden ozur bekliyor dediginde erkeklerle konusmayacagima yemin ettim dileyemem deseydiniz keske
Konuşmak zorunda kalınca dilsiz taklidi yapan bir kız arkadaşım vardı üniversitede ... :))))
Onun sevgilisi de böyle idi... Ergen sendromu sanırım
Hesapları kapatmayı da teklif etti ama hayır kapatmıcam dedim mesela. İnstagramından tut swarmıma kadar bütün sosyal medya hesaplarımı kullanıyorum.
Yok gerçek....şaka demi???
Yok gerçek....
Üstelik o kadar ustaca yapardı ki
Ben bilmesem gerçeği inanirdim o derece
Bir gün bir yurtta iken bu geldi kapıdan
Dedi yolda bir çocuk beni takip etti..
Eee dedik senin sevgilin var zaten
Ne yaptın?
Çocuk bunu takip ederken bizimki tenha bir ara sokağa dalmış
Bir süre gitmiş arkasını dönmüş
Bu çocuk buna çok güzelsin çıkabilir miyiz ciddiyim hemen reddetme demiş
Bu da dilini dışarı çıkararak " augue au au ha gü bu " demiş duymuyorum dilsizim demiş...
Nasıl bir taklit anlatamam.
Kızlar yerlere yattı gülmekten..
Ben şaşırdım tabii.
Diğerleri ne şaşırdın dediler o bunu hep yapar. Sevgilisi erkeklerle konuşmasına tepki gösteriyor " dediler
Bak o olay bir bu olay iki...
Başka da ne duydum ne gördüm :)
Yok gerçek....
Üstelik o kadar ustaca yapardı ki
Ben bilmesem gerçeği inanirdim o derece
Bir gün bir yurtta iken bu geldi kapıdan
Dedi yolda bir çocuk beni takip etti..
Eee dedik senin sevgilin var zaten
Ne yaptın?
Çocuk bunu takip ederken bizimki tenha bir ara sokağa dalmış
Bir süre gitmiş arkasını dönmüş
Bu çocuk buna çok güzelsin çıkabilir miyiz ciddiyim hemen reddetme demiş
Bu da dilini dışarı çıkararak " augue au au ha gü bu " demiş duymuyorum dilsizim demiş...
Nasıl bir taklit anlatamam.
Kızlar yerlere yattı gülmekten..
Ben şaşırdım tabii.
Diğerleri ne şaşırdın dediler o bunu hep yapar. Sevgilisi erkeklerle konuşmasına tepki gösteriyor " dediler
Bak o olay bir bu olay iki...
Başka da ne duydum ne gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?