1 haftadır tanıştığım çocuk evine çağırıyor ?

Artık ne yaşasam buraya yazmadan karar veremiyorum 😅. Bi çocukla tanıştım 26 yaşında. Ben de 24üm. Daha 2 kere görüştük ana kafeler kapalı olduğu için ce hava soğuk olduğu için illa evime gidelim diyor. Ben de haliyle zerrrreee güvenmiyorum. Bunu da belirtiyorum tanışalı 1 hafta oldu diye.
sonuçta arkadaş da sayılırız diyip duruyor. Mesela ev arkadaşları kızmış eskiden. Kızlarla yaşamış bi bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama. Bu benim yapıma da uygun bi şey değil.
konuşmayı kesmek istiyorum. Ama bu konularda çok beceriksizim nasıl dicem acaba ? Çok tecrübesizim. YANİ NASIL Bİ AÇIKLAMA YAPIP KONUŞMAYI KESMELİYİM
Ay bahanelere bak. Eski ev arkadaşı kızmış güya burdan bana güvenebilirsin diyor :D hayat görüşlerimiz birbirine uymuyor diye mesaj at yeterli. Yüzyüze görüşmeye gerek bile yok
Hala gülüyorum acemi çapkına :D :D

1 haftadır tanıdığım birine evimin kapısını açmam.
Çağırana şaşarım. Çağırsa da gitmem.
Görüşmemizi burada noktalamanin en doğrusu olduğunu düşünüyorum.

Bitti :)

Adam saldırmamış etmemiş, şansını denemiş kendince. Size de uymamış bu. Sırf sanaldan tanışıyorsunuz diye görgü kurallarını unutmanıza gerek yok, karşınızdaki de bir insan.
Aynı şeyleri beklemediğinizi, farklı düşündüğünüzü söyleyip artık konuşmak istemediğinizi söyleyin. Daha da ısrar ederse engellersiniz.

Oraya gidince işlerin boyut değiştireceği bir kere kesin. Eğer bu durumu istiyorsan (ki bence bu tamamen senin hir iraden) ona göre git. Pişmanlık yaşayacaksan sakın gitme.

adamın zerre kibarlığı yokkken senin açıklama yapma isteğin beni deli etti :kızgın: hiçbir şey demeden engellerdim belki bir ders alır ama 2 saniyesini ayıracağını sanmam

Bir iki cevap vermezsen üstüne düşmez zaten, ilgili bi çocuk değilmiş. İlla bi şey demene de gerek yok.

Ben bir haftadır tanıdığım birinin evine gitmem diyip kestirip atın. Bir haftadır tanıdığım herhangi birinin evine tek başıma gitmem. Siz de kimseye güvenmeyin. Dünya delilerle kaynıyor.

Annemizin evine gitmeye korkuyoruz, 1 haftadır tanıdığın abazanın evine mi gidicen yaaa. Kırıcı olmak istemiyorsan virüs dolayısıyla kapalı alana girmek istemiyorum de.

Artık ne yaşasam buraya yazmadan karar veremiyorum 😅. Bi çocukla tanıştım 26 yaşında. Ben de 24üm. Daha 2 kere görüştük ana kafeler kapalı olduğu için ce hava soğuk olduğu için illa evime gidelim diyor. Ben de haliyle zerrrreee güvenmiyorum. Bunu da belirtiyorum tanışalı 1 hafta oldu diye.
sonuçta arkadaş da sayılırız diyip duruyor. Mesela ev arkadaşları kızmış eskiden. Kızlarla yaşamış bi bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama. Bu benim yapıma da uygun bi şey değil.
konuşmayı kesmek istiyorum. Ama bu konularda çok beceriksizim nasıl dicem acaba ? Çok tecrübesizim. YANİ NASIL Bİ AÇIKLAMA YAPIP KONUŞMAYI KESMELİYİM
Sözlü bir açıklama yapma ki seni ikna etmeye çalışmasin,mesajını yaz ve engelle.

Back
X