1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok kızdım ama tabii içimden yüzüne bişey diyemedim mesajlarima bakması çok ağrıma gitti. Ben ona böyle bişeyi hiç yapmadım yapmamda .

Senin mesajlarına bakmaya hakkı yok, bu yüzden sana psikolojik baskı yapmaya hele hiç hakkı yok. Kendisi ne haltlar karıştırıyor kimbilir, sen biliyor musun ablanın neler yaptığını, mesajlarını okuyabiliyor musun rahat rahat? Altta kalma, asıl hatasını anlaması gereken o. İlişki yaşamandan pişman olman ayrı, ablanın sana baskı yapması apayrı bir şey.

Üzerine varma, suçlu gibi davranırsan iyice üzerine gelir. Mesajları sil, ailene söylerse inkar et. Seni görmezden geliyorsa sen de öyle davran. Ailen sorarsa aranızda ne var diye, ablama sor ben de anlamadım de.

evlilik öncesi bu tür münasebetler için yorum yapamayacağım, her koyun kendi bacağından. Herkes hayatını istediği şekilde yaşar.

Birdaha böyle bişey olmaz zaten böyle birşey yaşadıktan sonra akillanip dersimi aldım

Mesajları sildim zaten o olaydan sonra ama nafile işte geç kaldım olan oldu artık okudu herşeyi biliyor benden tiksinip nefret ediyor

Sevdiğim adamla mutluyum ama ablamin böyle yapması çok üzücü bana demedik laf bırakmadı ablami çok seviyorum bi ay içinde sevgilimle tanistircaktim ama şimdi ikisinde de önyargı var. Hele ablam zaten istemiyor

konuşma karşına geçip laf soktuğunda da yaptığın marifetmiş gibi şu hareketlere bak ,çekil gözüm görmesin senin gibi insanı de....bak neler oluyor
Öyle bişey yaparsam çok daha kötü olur hiç görmez beni ben hatami biliyorum pişmanım ama onu da kaybetmek istemiyorum Sevgilimi de

Bende üni okuyorum benimde benden 3 yaş küçük kız kardeşim var bu sene üni sinavına hazırlanıyor o böyle bir şey yapsa ben onu asla dışlamam alırım güzel güzel konusurum yanında olduğumu belli ederim ablanın davranis biçimi yanlış.

istemezse istemesin
birbirinizi seviyosunuz diye mi istemiyor yani
çok saçma gerçekten
neden ayrılasın ki sevgilinle aranızda sorun yoksa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…