- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
Korrrrkunç bi insan olduğunuz yetmezmiş gibi bunu ballandırarak anlatmanız da cabasıAynen benim çözümüm muazzam
Kırarım kemiklerini o kadar !
Dövmüyor ama tapıyor.
Valla nereye ilerlerse ilerlesin :)niye dövünce ilişki geriye doğru mu seyir ediyor , o trene binen binmiş yola çıkan çıkmış ,istasyondan çıktıktan sonra tren rusyaya değilde amerikaya gidiyor desen kaç yazar
dövecem diye ısrar ediyon yaniValla nereye ilerlerse ilerlesin :)
Ben döverim.
Çok korkuncum ben, cerberus gibiyim.Korrrrkunç bi insan olduğunuz yetmezmiş gibi bunu ballandırarak anlatmanız da cabası
Aynen :)dövecem diye ısrar ediyon yani
Bende çok kızdım ama tabii içimden yüzüne bişey diyemedim mesajlarima bakması çok ağrıma gitti. Ben ona böyle bişeyi hiç yapmadım yapmamda .
Napayım ben şimdi hiç konuşmadan durayim mı bende?ondan önce hayata atılmanı hazmedememiş üstüne gitme yoksa iyi bir şey yaptığını sanıp cozutacak.
konuşma karşına geçip laf soktuğunda da yaptığın marifetmiş gibi şu hareketlere bak ,çekil gözüm görmesin senin gibi insanı de....bak neler oluyorNapayım ben şimdi hiç konuşmadan durayim mı bende?
Dovunce geciçek mi duzelicek mi unutulcaksa dovmesine de razıyımAynen benim çözümüm muazzam
Kırarım kemiklerini o kadar !
Dövmüyor ama tapıyor.
Banane onu da o düşünsün.Dovunce geciçek mi duzelicek mi unutulcaksa dovmesine de razıyım
Sonunda kapmıştı Dannyi amaI love you filminde bir sahne vardı öyle,
Ablası kardeşine kızıyordu
'aşık olmuş,daha ben olmamışam ' diyerek,o sahne geldi aklıma
Birdaha böyle bişey olmaz zaten böyle birşey yaşadıktan sonra akillanip dersimi aldımBenim bunu yaşamam aniden oldu birden gelişti. Böyle olacağını bilmiyordum o günden beri düşünüyordum ablama anlatmayı da düşündüm ama benimle konusmamasindan korktum sustum. Ben herşeyimi ablama anlatır konusurdum ama şimdi çok yalniz kaldım.
Mesajları sildim zaten o olaydan sonra ama nafile işte geç kaldım olan oldu artık okudu herşeyi biliyor benden tiksinip nefret ediyorÜzerine varma, suçlu gibi davranırsan iyice üzerine gelir. Mesajları sil, ailene söylerse inkar et. Seni görmezden geliyorsa sen de öyle davran. Ailen sorarsa aranızda ne var diye, ablama sor ben de anlamadım de.
evlilik öncesi bu tür münasebetler için yorum yapamayacağım, her koyun kendi bacağından. Herkes hayatını istediği şekilde yaşar.
Sevdiğim adamla mutluyum ama ablamin böyle yapması çok üzücü bana demedik laf bırakmadı ablami çok seviyorum bi ay içinde sevgilimle tanistircaktim ama şimdi ikisinde de önyargı var. Hele ablam zaten istemiyorSenin mesajlarına bakmaya hakkı yok, bu yüzden sana psikolojik baskı yapmaya hele hiç hakkı yok. Kendisi ne haltlar karıştırıyor kimbilir, sen biliyor musun ablanın neler yaptığını, mesajlarını okuyabiliyor musun rahat rahat? Altta kalma, asıl hatasını anlaması gereken o. İlişki yaşamandan pişman olman ayrı, ablanın sana baskı yapması apayrı bir şey.
Öyle bişey yaparsam çok daha kötü olur hiç görmez beni ben hatami biliyorum pişmanım ama onu da kaybetmek istemiyorum Sevgilimi dekonuşma karşına geçip laf soktuğunda da yaptığın marifetmiş gibi şu hareketlere bak ,çekil gözüm görmesin senin gibi insanı de....bak neler oluyor
Sevdiğim adamla mutluyum ama ablamin böyle yapması çok üzücü bana demedik laf bırakmadı ablami çok seviyorum bi ay içinde sevgilimle tanistircaktim ama şimdi ikisinde de önyargı var. Hele ablam zaten istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?