Şifremi ben yanında açarken öğrenmiş galiba bildiğini bilmiyordum. Yanında açık bırakıp giderdim hiç okumazdi nasıl böyle oldu anlamıyorumAlma. Tam tersine senin özeline müdahale ettiği, kişisel mesajlarını okuduğu için senin onunla konuşmaman lazım. Madem ailenin bilmesini istemediğin durumların var, bir zahmet telefon şifreni değiştir. Hatta ailen özel hayatını bilse bile değiştir. Ablanın yaptığı terbiyesizlik.
Hepinize çok teşekkür ederim birazda olsa beni rahatlattiniz. Ama ben çok üzülüyorum nasıl eskisi gibi olucam tekrar ne yapmalıyım bilmiyorum. Kendimi öldürmeyi de çok düşündüm. Ama o zaman anneme babama söyleyip onları uzecekti
Ablamda bana aynı şeyi söyledi bu yaşıma geldim ben yapmadım daha bi kere sen sözlü müsün onla nişanlı mısın daha yapıyorsun dediI love you filminde bir sahne vardı öyle,
Ablası kardeşine kızıyordu
'aşık olmuş,daha ben olmamışam ' diyerek,o sahne geldi aklıma
Hepinize çok teşekkür ederim birazda olsa beni rahatlattiniz. Ama ben çok üzülüyorum nasıl eskisi gibi olucam tekrar ne yapmalıyım bilmiyorum. Kendimi öldürmeyi de çok düşündüm. Ama o zaman anneme babama söyleyip onları uzecekti
Şifremi ben yanında açarken öğrenmiş galiba bildiğini bilmiyordum. Yanında açık bırakıp giderdim hiç okumazdi nasıl böyle oldu anlamıyorum
Bana bunu dese zaten razıyım beni uyarma değil bana senin gibi kardeşim yok dedi bidaha böyle bir şey yapma demiyor beni sürekli kötüledi demedik laf bırakmadı bana. Gece kaldırdı 4 te uykudan defol git dedi bana.niye ölüyorsunuz pardon?
zamane gençliği
ablanız abartmış uyarabilir, bak aklını başına al diyebilir ama küsmesi saçma
bir daha o işlere girmeyin, sonu kötüye varacak belli.
Bana bunu dese zaten razıyım beni uyarma değil bana senin gibi kardeşim yok dedi bidaha böyle bir şey yapma demiyor beni sürekli kötüledi demedik laf bırakmadı bana. Gece kaldırdı 4 te uykudan defol git dedi bana.niye ölüyorsunuz pardon?
zamane gençliği
ablanız abartmış uyarabilir, bak aklını başına al diyebilir ama küsmesi saçma
bir daha o işlere girmeyin, sonu kötüye varacak belli.
Sana ablanın öğrenmesinden daha önemli bir hayat dersi: Daha sonradan pişman olacağın şeyi yapma. Hoş bence ablan öğrenmese senin pişman olacağın da yoktu öğrenince tutuştu eteklerin. Akıllı ol şifreni değiştir görmesin bir daha.
Çok iyi çözüm muazzam zihniyet şiddet her şeye iyi gelir dayak cennetten çıkmadır eşiniz de haklı olduğunu düşündüğü zamanlarda sizi dövüyor mu?Ben olsam doverdim
Kaldiramam boyle bir şeyi, kardesimde olsa kusura bakmasın.
Ablana kizamadim, esnek bile davranmis
Ablamda bana aynı şeyi söyledi bu yaşıma geldim ben yapmadım daha bi kere sen sözlü müsün onla nişanlı mısın daha yapıyorsun dedi
I love you filminde bir sahne vardı öyle,
Ablası kardeşine kızıyordu
'aşık olmuş,daha ben olmamışam ' diyerek,o sahne geldi aklıma
Seninle evlenmek istese bunu yapmaz evlenmeden nasıl sana dokunabiliyor sen nasıl izin veriyorsun hala güveniyor musun ona ayril ondan dediBöyle durumlarda genelde kızılır ve o kişiyle evlenmeye yönlendirilir. Ablanız neden sizi ayırmaya çalışıyor ? Evlenmeden birlikte olmak isteyen adamdan hayır gelmez düşüncesi mi?
Yoksa o kişiyi tanıyor beğeniyor da bunu hazmedemedi mi ?
Herkes kendi doğrularıyla kendi hayatını yaşar. O sadece kendi görüşünü belirterek yaptığın yanlış bunu onaylamıyorum diyebilir.
niye dövünce ilişki geriye doğru mu seyir ediyor , o trene binen binmiş yola çıkan çıkmış ,istasyondan çıktıktan sonra tren rusyaya değilde amerikaya gidiyor desen kaç yazarBen olsam doverdim
Kaldiramam boyle bir şeyi, kardesimde olsa kusura bakmasın.
Ablana kizamadim, esnek bile davranmis
Aynen benim çözümüm muazzamÇok iyi çözüm muazzam zihniyet şiddet her şeye iyi gelir dayak cennetten çıkmadır eşiniz de haklı olduğunu düşündüğü zamanlarda sizi dövüyor mu?
Bende çok kızdım ama tabii içimden yüzüne bişey diyemedim mesajlarima bakması çok ağrıma gitti. Ben ona böyle bişeyi hiç yapmadım yapmamda .İyi misiniz hanımefendi? Sevgilinizle ilişkiye girdiniz ablanız da gördü diye niye kendinizi öldüresiniz? Yaş kaç yahu lise çağında mısınız? Kendi hayatınıza bakın, bu kadar ablaya bağımlı olup onun istediği şekilde davranmaya çalışmak gram sağlıklı değil. Silkelenip kendinize gelin, ablanızın yaptığı terbiyesizliği kendi üstünüze yıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?