1 haftalik bebegimin yaninda siddet

1 haftalık lohusa bir kadının hayati tehlikede olup olmadığından korkup o evden çıkmasını ve ölmemesini istiyorlardır belki de.
Bıktık kadın cinayetinden

Kayınvalidesi ve kocasına kahve yapmıştır, içiyorlardır beraber...
Son mesajında izlenimi öyleydi maalesef, bir de Belçika gibi maddi sıkıntı çekmeyeceği bir ülkede böyle bir adamı çekiyor.
Kocasına çay demliyordur

Bence çay yapmıştır
Kahvenin hatırası kötü olabilir

Konu sahibi daha önceden dayak da yediği için çok ayrıntılara takılı olduğunu sanmıyorum.

bu adamin oldugu evde yetisen cocugun psikolojisi ne olur ya cok korkak pasif ezilen biri olur yada babasi gibi siddet yanlisi ikincisu baska insanlarin hayatinidda mahveder birincisi kendi hayatini her halukarda bu adamla evli kalmak cocugunuza yapacaginiz en buyuk kotuluk olur

1 haftalık lohusa bir kadının hayati tehlikede olup olmadığından korkup o evden çıkmasını ve ölmemesini istiyorlardır belki de.
Bıktık kadın cinayetinden
Boşandığı halde öldürülenler de var.. boşanınca kurtulamiyo herkes.orn emine bulut kadın 4 yıl öncesinden boşanmış düşün yani.. tabi bu zulmu çekmek daha yanlış.. eğer gerçekten yaşadığı ülke de boşanınca devlet sahip cikiyorsa is yardimi barinma yardimi koruma filan o zaman bosansin.. bizdeki gibi siddet gosterip salıyorlarsa yok tahrik yok iyi hal indirimi varsa sıkıntı..

Bu Allahın cezası herifleri kendinize koca diye seçiyorsunuz bide yetmiyormuş gibi ona çocuk doğurup baba yapıyorsunuz bu nasıl bir akıl anlamıyorum.Ona bu yaptığının cezasını ödetin burnundan fitil fitil getirin ailenizi çağırın rezil edin herekese insan değil köpek desem hiç değil siz evde bir ayıyla yaşıyorsunuz.

Ayrıca doğum yapıp eve gelip koşa koşa iş yapmak nedir ya paşa hazretleri kızarmış s.ktirsin gitsin..Siz kendinize böyle değer vermezseniz elin adamı böyle yapar kendinize değer vermeyi öğrenin.

Tekrardan merhaba on yargili insanlar ( hepsi degil )
Zor bi surecden.gectigim icin telefonu almak aklima gelmedi o gunden sonra ailemin yanina tasindim bosanma davamiz acildi cocugum ve ben daha mutlu ve huzurluyuz
Tabi eski esim pisman oldu defalarca barismaya calisti ama malesef icimde bitenler cok o yuzden geri donusu yok... umarim bizim icin hayirlisi budur mutluyum :)

En doğru kararı vermişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Doğru karar ama çok üzüldüm. Minicik bebek babasız büyüyecek. Neden insanlar böyle acımasız. Git yap annene kahve. Çok düşünüyormuş numarası yapıyor. Annesi zile bassa kapıyı açmaz g.tnü kaldırıp

Yaşadıklarınızdan daha kötüsü olamaz, umarım hem kendi hem de çocuğunuzun ruh sağlığı için kararlılığınız devam eder.

Gerçekten sıkıntılı bir evliliğiniz var. Daha önceki konularında çoğunlukla kayınvalide ve görümcenize ilgili yaşadığınız sıkıntılardan bahsetmiştiniz. Ya da ben bunlara denk gelip okudum bilemiyorum. Ama, eşinizin size şiddet uyguladığı konusu hiç geçmemişti. Adam çocuk olunca gidemez nasılsa diye düşünüp, içindeki canavarı iyice ortaya çıkartmış demekki. Yeni doğum yapmış bir insandan hizmet beklemek ve buna zorlamak,istediği gibi cevap alamayınca dövmek. Bunlar çok çok ağır ve affedilmemesi gereken şeyler. Dava açmakla iyi yapmışsınız. Affetmeye kalkmayın sakın. Adam delimidir nedir? Onunla mı uğraşacaksınız. Bırakın bundan sonra kahvelerini kendileri yapıp, kendileri zıkkımlansın.

Ben artık kesinlikle böyle şeyler yaşayıp affeden, çocuklar içim, ailem için, elalem ne der içim boşanmayan kadınlara kesinlikle üzülmüyor, yardımcı olmuyorum. Öyle felaket şeyler yaşayıp hala barışan, boşanma davasından vazgeçenler insanlar gördüm ki.. Bazı insanlar gerçekten hak ettiğini yaşıyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Olması gerekeni yapmışsınız. Siz boşanıp iki yabancı olacaksınız ama çocuğunuz sonsuza kadar kopamacagi bir kan bağına sahip olacak. Hem de öyle bir manyakla. Keşke daha önce boşansaydınız.

Git yap annene kahve. Çok düşünüyormuş numarası yapıyor. Annesi zile bassa kapıyı açmaz g.tnü kaldırıp
O kadar haklısınız ki erkeklerin çoğu kendi evlatlık vazifelerini karılarının üstüne yıkarak vicdan rahatlatıyor. Halbuki öz anne babalarına yağmurlu havada su vermezler

Bebegim uykusunda icini cekiyor yazmissiniz, o kadar korkmus bebek haliyle. Kendi cocugum gibi acidim. Eger o cocugu o adamla büyütmeye devam ederseniz, vebali boynunuza olsun. Kimliginizi bulup ben sikayet ederim avrupada öyle bir aileden alirlar o cocugu. Gece gece sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…