- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.913
- 63
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Bu kadar negatif ve saldırgan olmak sizi yormuyor mu allah aşkına? Tavrınız, uslununuz çok rahatsız edici hala saldırıyorsunuz. Anne olunca kadınların beyinleri şekilsel olarak bile değişir evet. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Bir kac makale karıştırırsanız görürsünüz bunu. Haa bu dediğimin konu sahibiyle bir alakası yok o en başından beri hatalar yapmış mevzu bu değil. Mevzu sizin benim gibi düşünmeyen insanlar tukaka tavrınız.[
Dusunemezler kuzum çünkü onlar lohusaligi bilen biz ise bilemeyen insanlarız. Biliyosun lohusayken beyin bir süre perte çıkıyor falan filan. Sonra sen gelip gerçekleri söyleyince ama neden üstüne gidiyorsunuz oluyor.
Çünkü geri dönmek için destek arıyor mantıklı yorum aramıyor.
Suan kv gelmistir kahve yapmıştırlar iciyorlardir. Baksana tek cevap yok.
Bir an önce boşanmak en iyisi bu şekilde hayat geçmez bu hareketi yapan bir kere daha yapar allah yardımcınız olsunMrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diyeo vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyoodayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem
Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem
B O Ş A N M A Z. Bakın dikkat edin bu mecrada konu açan kadınların sadece %1 i kendi isteğiyle gidip boşanıyo. Görüyorum aldatıldım boşandım veya şiddet gördüm boşandım diyo Bi okuyorum geçmiş konuları aslında adam bırakmış. adam aldatmış, şiddet uygulamış üstüne terk etmiş. Bizim kadınlarımız boşanma özürlü adam bırakmadıkça boşanmaz bu tip insanlar. Çocuğu da adam düzelsin boşanamasın diye yapmıştır eminimBravo tebrik ediyorum sizi ne güzel iş yapmışsınız. Eşinizin bir günde böyle olmadığını varsayıyorum. Daha önce de size şiddet uygulamış siz evliliğinize devam etmişsiniz. Gayet bu adamı baba yapmışsınız kendinizi kandırmayın. Ayrıca sırf siz anne olmak istediniz diye çocuk sahibi olmak bir insanın şu hayatta yapabileceği en büyük bencilliklerden biri. Büyüdüğünde sorarsınız çocuğunuza babasız büyümek güzel miydi, memnun kalmış mı? Eğer sağlıklı bir ortamda dünyaya getirip üstüne iyi bir aile hayatı sağlayamayacaksanız anne baba da olmayacaksınız bu kadar basit.
Konunun devamını şimdi okuyorum umarım boşanmak için adım atmışsınızdır
B O Ş A N M A Z. Bakın dikkat edin bu mecrada konu açan kadınların sadece %1 i kendi isteğiyle gidip boşanıyo. Görüyorum aldatıldım boşandım veya şiddet gördüm boşandım diyo Bi okuyorum geçmiş konuları aslında adam bırakmış. adam aldatmış, şiddet uygulamış üstüne terk etmiş. Bizim kadınlarımız boşanma özürlü adam bırakmadıkça boşanmaz bu tip insanlar. Çocuğu da adam düzelsin boşanamasın diye yapmıştır eminim
Gayet açık anlatmışsınız demek istediğinizi ve bende katılıyorum size. İnsanların bu öfkesini anlamıyorum hemen bi linç peşindeler. Üslup bilmeden konuşuyorlar hele ki böyle bir durumda. Bi de böyle dediniz diye dayağı destekliyosun diyenler olmuşBu kadar negatif ve saldırgan olmak sizi yormuyor mu allah aşkına? Tavrınız, uslununuz çok rahatsız edici hala saldırıyorsunuz. Anne olunca kadınların beyinleri şekilsel olarak bile değişir evet. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Bir kac makale karıştırırsanız görürsünüz bunu. Haa bu dediğimin konu sahibiyle bir alakası yok o en başından beri hatalar yapmış mevzu bu değil. Mevzu sizin benim gibi düşünmeyen insanlar tukaka tavrınız.
Kusura bakmayın ama ne iletişimden ne psikolojiden hiçbir şeyden haberiniz yok ama sürekli ahkam kesiyorsunuz. Daha benim ne demek istediğimi bile anlamadınız ama öfke dolusunuz. Bence siz konu sahibini boş verin biraz kendinize eğilin.
Enerjimi fazlasıyla düşürdünüz o yüzden sizin mesajlarınızı artık görmeyeceğim boşuna zahmet etmeyin diye söylüyorum. Iyi günler
Bence de çok doğruB O Ş A N M A Z. Bakın dikkat edin bu mecrada konu açan kadınların sadece %1 i kendi isteğiyle gidip boşanıyo. Görüyorum aldatıldım boşandım veya şiddet gördüm boşandım diyo Bi okuyorum geçmiş konuları aslında adam bırakmış. adam aldatmış, şiddet uygulamış üstüne terk etmiş. Bizim kadınlarımız boşanma özürlü adam bırakmadıkça boşanmaz bu tip insanlar. Çocuğu da adam düzelsin boşanamasın diye yapmıştır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?