1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Size üzülmüştüm konuyu okuyunca, ta ki anne olduğum için pişman değilim iyi ki yaptım çocuğu vs diyene kadar.

Bunu söyleyen kadınlar suçluluk duygusundan kurtulmak için paravan olarak söylüyorlar ama çok zalim bir anlayış aslında. Bakalım o çocuk böyle bir babaya sahip olmak veya hayata direkt babasız olarak başlamak ister miydi? Bu ne bencillik! Siz anne olacaksınız, içgüdülerinizi tatmin edeceksiniz diye neden bir bebek böyle bir kaosa gözlerini açıyor yazık değil mi? Onun hakkı değil mi normal bir anne babaya sahip olmak? İkisine de sahip değil maalesef.

Siz bu adamdan boşanmazsınız, gider ikinci çocuğu da yaparsınız. Sonra dayak yiyince yine iyi ki yapmışım diye gezersiniz ortalıkta mantalite belli çünkü.

mutlaka aile desteğiniz yanınıza alın, yalnız kalmayın.
Burad aher okuduğunuz ile gaza gelip hareket etmeyin, mantıklı olun, plan yapın.
Bu insan müsvettesi ile asla yalnız kalmayın ve aileniz ile birlikte rahatca çıkın gidin o evden.
Güvenlik önlemi almadan bebeğiniz ve kendi canınızı tehlikeye atmayın, Allah yardımcınız olsun

Bu kadar negatif ve saldırgan olmak sizi yormuyor mu allah aşkına? Tavrınız, uslununuz çok rahatsız edici hala saldırıyorsunuz. Anne olunca kadınların beyinleri şekilsel olarak bile değişir evet. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Bir kac makale karıştırırsanız görürsünüz bunu. Haa bu dediğimin konu sahibiyle bir alakası yok o en başından beri hatalar yapmış mevzu bu değil. Mevzu sizin benim gibi düşünmeyen insanlar tukaka tavrınız.
Kusura bakmayın ama ne iletişimden ne psikolojiden hiçbir şeyden haberiniz yok ama sürekli ahkam kesiyorsunuz. Daha benim ne demek istediğimi bile anlamadınız ama öfke dolusunuz. Bence siz konu sahibini boş verin biraz kendinize eğilin.
Enerjimi fazlasıyla düşürdünüz o yüzden sizin mesajlarınızı artık görmeyeceğim boşuna zahmet etmeyin diye söylüyorum. Iyi günler

siz ona bir evlat veriyorsunuz o bunu mu yapıyor ve sebepsiz yere birde şiddet. vallahi ne diyeyim . daha önce böyle huyu varmıy dı ?

Yuhh diyorum hem koca (!)na hem kaynana. Canını sokakta mi buldun ailenden birini çağır seni gelip alsınlar. Bu adamla muhatap bile olunmaz.

şaşırdığım şey lohusa olan kadın tek başına kalmaz evde kocası bile olsa yanında illaki birileri bulunur yardımcı olmak için. biz genelde yakınlarmz doğum yaptığında sürekli yanına gidip işlerini yapıp o bebekle ilgilensin diye uğraşırdık. çünkü bunun misafiri var , bebeğin huysuzluğu , annenin uykusuzluğu vs sizin aileniz neden yanınıza gelmemiş bunu merak ettim tek başınıza herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz onu da geçtim ne zamandır bu adamla birliktesiniz görücü usülümü oldu , hiç mi tanımadınız , vicdanına merhametine bakmadınz , ya göz yumdunuz düzelir dediniz ya da kocanız değişti , değişti demeyi pek sevmyrm illaki belli etmiştir . Öncelikle yemek temizlik kadının görevi gibi gözüküyor evet ama ben buna karşıyım zor zamnlarında kocan olacak adam da yardım etmeli herşeyi senden beklememeli, boşanıp boşanmamak senin elinde bu zamana kadar dayandıysan illaki bir bahaneyle seni kandırmıştır , bu sefer öyle olmaz umarım .

Gerçekten bunu ilk defa yazıyorum. Allah aşkına boşanın, lütfen. Bir haftalık henüz iyileşmemiş bir anneye iş yaptırmak, dövmek. Bakın bu adam insan değil. Her türlü kötülüğü bekleyin, yapar. Kucağınızda bebekle dövmek ne demek? Lütfen ama lütfen ailenizi arayıp anlatın gelip alsınlar sizi. Kilidi de açmayın onlar gelene kadar. Tereddüt etmeyin bile. Gerçekten böyle canavarların ağzını burnunu kırmak istiyorum. Görsünler bakalım şiddet nasılmış.

Kıyamam yaa Ya öfkeden kudurdum be gerizekalı adam daha 1 haftalık lohusa kadına nasıl eli kalktı pislik herif ya lohusalığı da geçtim bi insan eşine nasıl el kaldırır boşa tabi bu gün sana el kaldıran herif yarın canına da göz diker boşan hayatını kurtar

Bir an önce boşanmak en iyisi bu şekilde hayat geçmez bu hareketi yapan bir kere daha yapar allah yardımcınız olsun

Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem

Bravo tebrik ediyorum sizi ne güzel iş yapmışsınız. Eşinizin bir günde böyle olmadığını varsayıyorum. Daha önce de size şiddet uygulamış siz evliliğinize devam etmişsiniz. Gayet bu adamı baba yapmışsınız kendinizi kandırmayın. Ayrıca sırf siz anne olmak istediniz diye çocuk sahibi olmak bir insanın şu hayatta yapabileceği en büyük bencilliklerden biri. Büyüdüğünde sorarsınız çocuğunuza babasız büyümek güzel miydi, memnun kalmış mı? Eğer sağlıklı bir ortamda dünyaya getirip üstüne iyi bir aile hayatı sağlayamayacaksanız anne baba da olmayacaksınız bu kadar basit.
Konunun devamını şimdi okuyorum umarım boşanmak için adım atmışsınızdır

B O Ş A N M A Z. Bakın dikkat edin bu mecrada konu açan kadınların sadece %1 i kendi isteğiyle gidip boşanıyo. Görüyorum aldatıldım boşandım veya şiddet gördüm boşandım diyo Bi okuyorum geçmiş konuları aslında adam bırakmış. adam aldatmış, şiddet uygulamış üstüne terk etmiş. Bizim kadınlarımız boşanma özürlü adam bırakmadıkça boşanmaz bu tip insanlar. Çocuğu da adam düzelsin boşanamasın diye yapmıştır eminim

boyle merhametsiz vicdansiz biri baba olmamaliydi.kim ne derse desin bosan yarin obur gun cocugunuda dover bu hayvan

Çok haklısınız. Benimki hala boşa bir umut işte

Gayet açık anlatmışsınız demek istediğinizi ve bende katılıyorum size. İnsanların bu öfkesini anlamıyorum hemen bi linç peşindeler. Üslup bilmeden konuşuyorlar hele ki böyle bir durumda. Bi de böyle dediniz diye dayağı destekliyosun diyenler olmuş bence sizde çok yormayın kendinizi

Bence de çok doğru

Deve yi diken.. diyeceğim olmayacak simdi.Siz bu adama kendinizi paspas yapmissiniz sanki kiymet bilecek.Hala neyi bekliyorsunuz boşanmak için?Gerçi siz haketmişşiniz onca hakaret, yerlerde surume,darp ve aşağılanmaya rağmen hala haraket e geçmemişşiniz.Tebrikler 2.çocuguda yapin belki duzelir insana benzemedik kocan.Allah minik yavrunun yardimcisi olsun tek masum o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…