1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Cok üzüldüm.
Normalde yorum pek yazan biri değilim.
Ama dayanamadım.
Umarım kararınizdan vazgecmez ve biran evvel boşanırsınız.

Kac yillik evlisiniz? esinizin ilk siddeti mi?
Aileniz manevi yönden size tam destek olur mu? Bebeginize anneniz bakar,siz de çalışır huzurla bakarsınız evladiniza.

Ben dayakla, kavganin eksik olmadigi mutsuz bir ortamda büyüdüm.
Ve inanin bir cocuk icin bosanmis anne baba daha evlâ, huzursuz mutsuz bir aile ortaminda büyümektense.

Allah size kolaylik versin.

(Inşallah evliliginize devam etmezsiniz,şayet asla ama asla düzelmez eşiniz)

İnsanlara duymak istediklerini söylerek yardım edildiğini ilk kez duydum.
Gayette farkı var aç gözünü diyor işte kadınlar kadına ezik psikolojisine girip beddua okumakla olmuyor bu işler.
Görmezden gelmek varken demişsiniz o cok çirkin bir davranış siddete maruz kaldığını duydugumda bir insanın gormezden gelemem.
Poposunu da pispislamam gerçeği yüzüne vururum ki belki anlar. Zaten baştan belli imis ne eşya olunduğu. Şimdi bu adamdan çocuk yapıp üstüne tekrar dayak yediği için bela okuyup ahlanirsam mi insanim yani. Komik. Bir kadin olarak kendi cekebilir bu psikoyu ama cocuguna bunu yapma hakkı olduğunu hic düşünmüyorum. Çocuk kaosa doğmuş bosancak adam boşanır onceden de dayak yemis bi ton kavga etmisler. cocuk istiyorsa gider adam gibi biriyle evlenir yapar.
Neden kendi hayatını bu kadar degersizlestiren biriyle oturup aglamam gerekiyor ?

Bildiğin psikopat adamın tekiyle yaşıyorsun. Adam canına kast etmiş, canına. Kadın cinayetleri niye oluyor zannediyorsun? Hiç kimsen yoksa ara 183'ü gelsin alsınlar seni; bir yere yerleştirsinler.

Asıl insanlari linç ederek yardım edemezsiniz. Belki niyetiniz kötü değil ama üslup gerçekten kötü. Düşene vurmaktan başka birşey değil bu.
Konu sahibini tasvip ettiğimi size kim söyledi?
Lohusalık zaten başlı başına cok zor birseyken ustune boyle zor seyler yasamis bir kadinin destek bulmak amaciyla actigi konuya bu kadar zalim cevaplar gelmesi beni uzdu. Kadın şuan sağlıklı düşünemiyor zaten lütfen biraz empati yapın.

bebeği niye kucakladınız ya , ya ona da darbe gelseydi? adam ciddi manyak, hem size zerre saygısı yok hizmetçi gibi görüyor bi de üstünüze saldırıyo.kalk kendi annene kahveyi kendin yap dikişli dikişli hizmet mi edicem bi de.pis bir şey varsa al temizle.umarım susup oturmazsın da boşarsın şu manyağı.

Konu sahibi. Şuan çok zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. Ailen, çevren bebeğin için dön diyecek belki sende bebeğinin babasıyla büyümesi için bu adamı affedeceksin ama kendine de bebeğine de bu kötülüğü yapma lütfen. Boşanmak zor gibi gözükebilir ama evladının gözü önünde şiddet görmekten, ona bu dünya da kabir azabı yaşatmaktan daha zor olmaz emin ol. Hatta kendi ayaklarının üzerinde durduğunu gördüğün zaman öyle bir özgüven gelecek ki pırlanta gibi bir kız evlat lppĺdeğiştireceksin. Şiddeti hiç bilmeyen bir evlat.
Lütfen kendini ve kucağındaki sabiyi bu adamdan kurtar. Evladın için yap bunu.Huzursuz bir evde dayakla buyuyen bir cocuk saglikli olamaz.Bir annenin gücü herşeye yeter unutma. Allah yardımcın olsun.

Hem kendin için hem de bebeğin için kesinlikle boşan. Sakın affetme. Size bunları yapan ilerde ona da yapar. Bebekler küçük de olsa her şeyi anlıyorlar. Küçücük çocukta travmalara sebep oluyor pislik adam

İçim çekildi okurken, vicdansız Allah müstehakını versin onun

Eski konulara baktım da zaten evlilik yerine oturmamış mutsuzun neden çocuk yaptın? Çocuk yapinca düzelmiyor herşey böyle kötü bir ortama çocuk yapıyor sonrada vicdana azabi çekiyorsun yazık o yavruya yazık...

bu adam bir günde böyle olmadı değil mi?daha öncede büyük ihtimal şiddete meyilliydi.sürekli altdan alıp idare ederek aman sinirlenmesin diye taviz vererek.kısacası kul köle olarak nasıl yaşıyorsunuz?o çocuğuda bu hayata mahkum ediyorsunuz.boşancam falan hiç konuşmayın böyle adamla direkt o yokken bebeği al ailenin yanına git.

Pardon kocanizin doğum yaptığınızdan ve hastaneden çıkalı üç gün olduğundan haberi var mı?
Kayinvalideniz yabancı değil ve aynı apartmanda oturuyorsunuz. Kendi de yapabilir kahvesini hatta yemek filan yapıp size getirebilir yardım olsun diye. Eşiniz neyin kafasını yaşıyor! Bir de şiddet! Pes! Diyecek söz bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…