- 7 Temmuz 2008
- 4.944
- 12.130
- 733
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
İnsanlara duymak istediklerini söylerek yardım edildiğini ilk kez duydum.Bir haftalık lohusa bir kadına karşı ne kadar acımasız yorumlar var, inanamadım. Belki boşanamayacak evet ama duymak istediği bu mu sizce? Destek olmak ya da görmezden gelmek varken ne bu öfke? Sanal ortamda tanımadığı zavallı lohusa bir kadına psikolojik şiddet uygulayan kadınların, kucağında bebeğiyle kadını döven kocadan pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum üzgünüm.
Hayır kınadığınizi yaşamadan ölmemekten de mi korkmuyorsunuz anlamıyorum ki.
Asıl insanlari linç ederek yardım edemezsiniz. Belki niyetiniz kötü değil ama üslup gerçekten kötü. Düşene vurmaktan başka birşey değil bu.İnsanlara duymak istediklerini söylerek yardım edildiğini ilk kez duydum.
Gayette farkı var aç gözünü diyor işte kadınlar kadına ezik psikolojisine girip beddua okumakla olmuyor bu işler.
Görmezden gelmek varken demişsiniz o cok çirkin bir davranış siddete maruz kaldığını duydugumda bir insanın gormezden gelemem.
Poposunu da pispislamam gerçeği yüzüne vururum ki belki anlar. Zaten baştan belli imis ne eşya olunduğu. Şimdi bu adamdan çocuk yapıp üstüne tekrar dayak yediği için bela okuyup ahlanirsam mi insanim yani. Komik. Bir kadin olarak kendi cekebilir bu psikoyu ama cocuguna bunu yapma hakkı olduğunu hic düşünmüyorum. Çocuk kaosa doğmuş bosancak adam boşanır onceden de dayak yemis bi ton kavga etmisler. cocuk istiyorsa gider adam gibi biriyle evlenir yapar.
Neden kendi hayatını bu kadar degersizlestiren biriyle oturup aglamam gerekiyor ?
Sizin ahınızı aldı artık iflah olmaz oAilem yakinlarda hepsini bugun yapmayi dusunuyorum dun kavga esnasinda bosanacagimi soyledim sacimdan tuttu dunden razi o****** fln dedirabbim onun o ellerine oyle bi hastalik versin ki yerinden oynatamasin
Değil 5 aylik hamileyken de şiddet görmüş.Bu ilk şiddet değildir herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?