1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Ben niye şiddeti savunuyorum gibi algıladım anlamadım ki ben söylediklerinizde haksızsınız demiyorum. Bu üslupla söylendiğinde ters tepecek diyorum.siz böyle söylediğiniz de konu sahibini kocasının kucağına daha çok itiyorsunuz bence. Zaten ozguvensiz bir kadının durumunu pekiştirmek bu. Ben zaten gidemem yapamam bak herkes böyle diyor diyecek başka çare yok zannedecek. Ben sadece bunu anlatmaya çalıştım ama başarılı olamadım sanıyorum. Umrumda olmadığından değil o bir haftalık sabiye kiyamadigimdan dil döküyorum, ama bir ise yaramıyor görüyorum ki.
Kınadığını yaşamadan ölmemek te bir klise değil hayatın gerçeği. Yaşamadıysanız şanslısınız ama bu yasamayacağınız anlamına gelmez gene de dikkatli olmakta fayda var.
[/QUOTE]
Çünkü söylediklerinden ve davranışlarından bu kadının boşanmayacağı blöf yaptığı kendini kandırdığı belli siz göremiyor olabilirsiniz ama ben görüyorum üzgünüm. O yüzden hiç pışpışlayamayacağım belki sert ve gerçekçi yorumlar alırsa dur ya ben neyin içindeyim der bi ihtimal. Bu yorumların hiç birinde de kınama yok herkes konu sahibine hem çok sinirlenmiş hem çok üzülmüş o hisle yazıyor. Sanki bi kadının dayak yemesi bize zevk veriyormuş gibi alttan alttan tehdit edici kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz lafı çok sinir bozucu ve yorum yapanlara haksızlık. Kendi tercihlerini kendi istediği gibi yaşayabilir sonuçlarına da katlanabilir bi yetişkin olarak, ama çocuğu ben kendim için yaptım gibi romantik sözlere gerek yok. Nereye kendin için yapıyorsun? Sordu mu çocuğa 1 haftalıkken anne kucağında hatta anne karnındayken şiddet görmeye razımıymış?

1 haftalik bbegim var sorunum var okuyorum ama herkese cvp veremiorum birazdan ailem gelior bana konusmak icin
İnşallah hakkınızda hayırlı bir karar alırsınız.biz de sizi düşünüp yazıyoruz.Ve o minicik masum bebeğe çok üzülüyoruz.Lütfen alacağınız kararlarda onun huzurunu da düşünün.

Çocuğunuz için boşanacaksınız, kendi hayatınızın hiç önemi yok mu cidden? Bu şahıs bir anda böyle olmadı herhalde, birlikte yetiştirmek üzere bir çocuk yaparken aklınız neredeydi? Çocuğunuzu düşündüğünüz kadar zamanında kendinizi düşünseydiniz, o zavallı çocuk da bu hayatın içine doğmuş olmazdı zaten. Neyse en azından bundan sonrası için kararlı olun ve bu şahıstan bir an önce kurtulun.

1 haftalik bbegim var sorunum var okuyorum ama herkese cvp veremiorum birazdan ailem gelior bana konusmak icin
Kocanız ailenizin geleceğinden haberdar mı ? Sorun çıkmaması için polisi arayıp polisle o evden çıksanız daha iyi değil mi ? Hâlâ o evde kalmak istiyorsanız tabi durum değişir.

Muhtemelen daha evvel de şiddet olayı olmustur böyle adamlara neden cocuk yaparsınız ki

Tskler yorumunuz icin herkese cvp veremiyorum ama size vermek istedim.. soylemesi cok kolay biliyorum yapilan hic normal degil ama oyle birden cekip gidemem cocuk var bu sekil manyak biri evde oturup ah gitti demicek daha koti olaylar yasanacak

Kocanız ailenizin geleceğinden haberdar mı ? Sorun çıkmaması için polisi arayıp polisle o evden çıksanız daha iyi değil mi ? Hâlâ o evde kalmak istiyorsanız tabi durum değişir.
Evet haberdar duydugu an annesine cikti kacti yani ama hic sorun degil isterse yerin dibine girsin

Evet haberdar duydugu an annesine cikti kacti yani ama hic sorun degil isterse yerin dibine girsin
Onun hakkından gelin lütfen.Eğer bir kez daha affederseniz daha kötü şeyler yaşatır sizeBurada bu tarz adamların değiştiğini hiç görmedik çünkü.Sağlam olun dik durun siz artık bir annesiniz.Şu an ben de hamileyim ve sizinle empati yapabiliyorum çocuğum herşeyden önemli.çünkü biliyorum ki ben güçlü olursam çocuğum da güçlü olur.

Tskler yorumunuz icin herkese cvp veremiyorum ama size vermek istedim.. soylemesi cok kolay biliyorum yapilan hic normal degil ama oyle birden cekip gidemem cocuk var bu sekil manyak biri evde oturup ah gitti demicek daha koti olaylar yasanacak
Asıl kalırsan çok daha kötü olaylar yaşanacak eminim bunu sen hepimizden iyi biliyorsundur. Her seferinde kabullendi deyip dozu daha da arttıracak ve işin en kötüsü en sonunda bebeğinde bu şiddetten payını alacak. Kendi korkuna esir olduğun için bebeğine bu hayatı yaşatmaya gönlün el verecek mı gerçekten? Lütfen psikolojik tedavi al, kesinlikle saglikli düşünemiyorsun. Korktuğun herneyse o evin içinde bin beterini yaşayacaksın. Ailen sahip çıkmaz mı? Normalde ailen bu olayı duysa seni zincire vurup yine de bu adama bir daha saçının telini göstermemesi gerekir. Seninkiler ne diyor?

Boşanın bu kadar net. Yavrunuz küçük fakat böyle bir adamla çocuk büyütmektense siz çocuğunuzu huzur içinde büyütürsünüz. Bu şiddet azalmaz hatta katlanarak artar çocuğunuz bu şiddeti görerek mi büyüsün istersiniz? Duygusal bakıyorsunuz tabi ama bu saatten sonra hele böyle şiddet uygulayan bi adamla kaldığınız sürece her an şiddet görme ihtimaliniz olucak. Geç olmadan kendinizi kurtarın. Kendinizi de çocuğu da yakmayın daha fazla .

Çok uzuldum.. eğer bir şansı var da hayata canlı kanlı( kucaginda olmasina ragmen durmayan yarin onu da öldürebilir, sakat birakabilir)devam ederse o çocuk eksik devam edecek ,psikolojisi eksik. Bunu hafife alma bedenin de bir uzvun eksikliğinden daha büyük bir eksikliktir bu.. desteğin varsa boşan lütfen.

Buna imzami atarim işte..
Tabi ki kv masum değil. Oğlunu o zihniyette yetiştirdi herşeyden önce. Oğlum ne kahvesi lohusa kadın bana hizmet mi edecek deseydi oğlu o kadar yükselmezdi. Gerçi insan gibi yetiştirseydi bunu demesine gerek de kalmazdı.

bir insan bir günde böyle bir canavara dönmediğine göre böyle bi adamdı
siz bile bile evlenip bi de çocuk yaptınız
acımıyorum sizin gibilere

Tabi ki kv masum değil. Oğlunu o zihniyette yetiştirdi herşeyden önce. Oğlum ne kahvesi lohusa kadın bana hizmet mi edecek demesi gerekirken. Gerçi insan gibi yetiştirseydi bunu demesine gerek de kalmazdı.
Aile de öyle görmüş ki kendi de öyle davranıyor.. hepimiz bebekken masumduk çevre de bi yere kadar etkiler.. konu sahibi gelecekten korkuyu bence maddi anlamda ve adam bana yada çocuğuma zarar verir mi diye pesimi bırakır mı diye tahminim.. ama aynı evde de korktuğu olacak en sonunda

Bu ilk kez mi oluyor. Bence ilk kez değil bu şiddetin izleri bir yerlere bırakılmıştır bence. Bu duruma alışmışsınız gibi geldi bana dünyaya bir güzellik getiriyorsunuz bunun mutluluğu olmadan bu herif size ev temizletiyor bence zaten bursa sorun var başta oturmayan bir şeyler var bende ama bence bu ilk değil

bir insan bir günde böyle bir canavara dönmediğine göre böyle bi adamdı
siz bile bile evlenip bi de çocuk yaptınız
acımıyorum sizin gibilere
Orasi muhakkak ama bu sekilde talihsiz bir yorum olmamış. Belki plansiz bir cocuk oldu. Belki hic hesapta yoktu. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Resmen iyi olmuş demeye getirmişsiniz. Ortada 1 haftalik bebiş var üstelik. Ayıp ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…