- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Bosanmadiniz esinizle ve olmesini isterken nasıl birlikte olabiliyorsunuzyaşananlar asla unutulmuyor esime sürekli ölsün diye dua ederim ancak öyle kurtulurum ondan ve annesinde
Ben niye şiddeti savunuyorum gibi algıladım anlamadım ki ben söylediklerinizde haksızsınız demiyorum. Bu üslupla söylendiğinde ters tepecek diyorum.siz böyle söylediğiniz de konu sahibini kocasının kucağına daha çok itiyorsunuz bence. Zaten ozguvensiz bir kadının durumunu pekiştirmek bu. Ben zaten gidemem yapamam bak herkes böyle diyor diyecek başka çare yok zannedecek. Ben sadece bunu anlatmaya çalıştım ama başarılı olamadım sanıyorum. Umrumda olmadığından değil o bir haftalık sabiye kiyamadigimdan dil döküyorum, ama bir ise yaramıyor görüyorum ki.Bu adam nerden bakarsan bak sorunlu 1 haftada bu hale gelmedi bile bile çocuk doğurup sonra da kavga sırasında belki dayaktan kurtulurum insafa gelir düşüncesiyle bebeğini kucağına alan kadın mı bencil biz mi? Yarın boşanmak istediğimi söyleyeceğim diyerek (yine belki kocasının onu ikna etmesini umarak çünkü boşanmak isteyen böyle bi adamla konuşulmayacağını o evden ancak kaçarak kurtulacağını bilir) ertesi gün yine çocuğu o şiddettin içine sokacak. Evet sert yorumlar yapıyoruz ki silkelenip kendine gelsin. Anlaması gereken bir şey var doğumdan gelip ona temizlik ve yemek yapmak zorunda bırakan adamdan adamdan ne köy olur ne kasaba. Asla düzelemmez giderek b... sarar. Kendisini düşünmüyorsa bebeğini düşünecek cesur olup kurtulacak boşanacam diye blöf yapmayacak gerçekten boşanacak. Ben hemcinsi olarak bu yaşananları görmezden gelemem çünkü kadını geçtim çocuğu önemsiyorum. Sizin umrunuzda olmayabilir ama rica edecem kınadığınızı yaşamadan ölmezsin klişesini her yerde kullanmayın. İyi ki bi söz öğrenmişsiniz. Bu konuya uymuyor yani bomboş bi laf.
1 haftalik bbegim var sorunum var okuyorum ama herkese cvp veremiorum birazdan ailem gelior bana konusmak icinHayır yani konu açıyorsunuz bi de cevap verseniz keşke.
İnşallah hakkınızda hayırlı bir karar alırsınız.biz de sizi düşünüp yazıyoruz.Ve o minicik masum bebeğe çok üzülüyoruz.Lütfen alacağınız kararlarda onun huzurunu da düşünün.1 haftalik bbegim var sorunum var okuyorum ama herkese cvp veremiorum birazdan ailem gelior bana konusmak icin
Kocanız ailenizin geleceğinden haberdar mı ? Sorun çıkmaması için polisi arayıp polisle o evden çıksanız daha iyi değil mi ? Hâlâ o evde kalmak istiyorsanız tabi durum değişir.1 haftalik bbegim var sorunum var okuyorum ama herkese cvp veremiorum birazdan ailem gelior bana konusmak icin
Muhtemelen daha evvel de şiddet olayı olmustur böyle adamlara neden cocuk yaparsınız kiMrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diyeo vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyoodayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem
Tskler yorumunuz icin herkese cvp veremiyorum ama size vermek istedim.. soylemesi cok kolay biliyorum yapilan hic normal degil ama oyle birden cekip gidemem cocuk var bu sekil manyak biri evde oturup ah gitti demicek daha koti olaylar yasanacakBir haftalık lohusa bir kadına karşı ne kadar acımasız yorumlar var, inanamadım. Belki boşanamayacak evet ama duymak istediği bu mu sizce? Destek olmak ya da görmezden gelmek varken ne bu öfke? Sanal ortamda tanımadığı zavallı lohusa bir kadına psikolojik şiddet uygulayan kadınların, kucağında bebeğiyle kadını döven kocadan pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum üzgünüm.
Hayır kınadığınizi yaşamadan ölmemekten de mi korkmuyorsunuz anlamıyorum ki.
Evet haberdar duydugu an annesine cikti kacti yani ama hic sorun degil isterse yerin dibine girsinKocanız ailenizin geleceğinden haberdar mı ? Sorun çıkmaması için polisi arayıp polisle o evden çıksanız daha iyi değil mi ? Hâlâ o evde kalmak istiyorsanız tabi durum değişir.
Onun hakkından gelin lütfen.Eğer bir kez daha affederseniz daha kötü şeyler yaşatır sizeBurada bu tarz adamların değiştiğini hiç görmedik çünkü.Sağlam olun dik durun siz artık bir annesiniz.Şu an ben de hamileyim ve sizinle empati yapabiliyorum çocuğum herşeyden önemli.çünkü biliyorum ki ben güçlü olursam çocuğum da güçlü olur.Evet haberdar duydugu an annesine cikti kacti yani ama hic sorun degil isterse yerin dibine girsin
Asıl kalırsan çok daha kötü olaylar yaşanacak eminim bunu sen hepimizden iyi biliyorsundur. Her seferinde kabullendi deyip dozu daha da arttıracak ve işin en kötüsü en sonunda bebeğinde bu şiddetten payını alacak. Kendi korkuna esir olduğun için bebeğine bu hayatı yaşatmaya gönlün el verecek mı gerçekten? Lütfen psikolojik tedavi al, kesinlikle saglikli düşünemiyorsun. Korktuğun herneyse o evin içinde bin beterini yaşayacaksın. Ailen sahip çıkmaz mı? Normalde ailen bu olayı duysa seni zincire vurup yine de bu adama bir daha saçının telini göstermemesi gerekir. Seninkiler ne diyor?Tskler yorumunuz icin herkese cvp veremiyorum ama size vermek istedim.. soylemesi cok kolay biliyorum yapilan hic normal degil ama oyle birden cekip gidemem cocuk var bu sekil manyak biri evde oturup ah gitti demicek daha koti olaylar yasanacak
Buna imzami atarim işte..Bence kayınvalideniz hiç masum gibi gelmedi bana.Sanki öncesinde eşinize bir şeyler denmiş eşinizde orda patlama yaşamış gibi. Allah yardımcınız olsun.
Tabi ki kv masum değil. Oğlunu o zihniyette yetiştirdi herşeyden önce. Oğlum ne kahvesi lohusa kadın bana hizmet mi edecek deseydi oğlu o kadar yükselmezdi. Gerçi insan gibi yetiştirseydi bunu demesine gerek de kalmazdı.Buna imzami atarim işte..
Aile de öyle görmüş ki kendi de öyle davranıyor.. hepimiz bebekken masumduk çevre de bi yere kadar etkiler.. konu sahibi gelecekten korkuyu bence maddi anlamda ve adam bana yada çocuğuma zarar verir mi diye pesimi bırakır mı diye tahminim.. ama aynı evde de korktuğu olacak en sonundaTabi ki kv masum değil. Oğlunu o zihniyette yetiştirdi herşeyden önce. Oğlum ne kahvesi lohusa kadın bana hizmet mi edecek demesi gerekirken. Gerçi insan gibi yetiştirseydi bunu demesine gerek de kalmazdı.
Orasi muhakkak ama bu sekilde talihsiz bir yorum olmamış. Belki plansiz bir cocuk oldu. Belki hic hesapta yoktu. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Resmen iyi olmuş demeye getirmişsiniz. Ortada 1 haftalik bebiş var üstelik. Ayıp ayıp.bir insan bir günde böyle bir canavara dönmediğine göre böyle bi adamdı
siz bile bile evlenip bi de çocuk yaptınız
acımıyorum sizin gibilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?