1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Valla bi insandan korkuyorsan dibinde oturmazsın. Gidebileceğin en uzak noktaya gidersin. Çocuğun babasız büyümesi de bahane kim ne yapsın böyle bi babayı. Bizim kadınların asıl boşanamama sebebi maddi. Sonra da aileden destek görememek boşanmış dul damgası yemekten korkmak. Ama canın mı zorluklar mı derler adama. Kahve yapmadı diye döven adam olur da kıskançlık krizi geçirirse ne olur acaba?

Haklisin da gelecek korkusu da kolay değil meslek yoksa ailesi destek değilse ama başarabilir tabi.. şu var birde bosansa bile kurtulamayan da var bazı manyaklar peşini birakmiyo öldürene kadar ne yazık ki..

Aklima geldi. Bu gibi durumda eşi telefonuna bakayim diyip buraya yazilanlari görme ihtimali olabilir. Forum bildirimleri aciksa mesela telefonun ekranina düşebilir ve eşi girip okuyabilir. Umarim konu sahibi bunu düşünüp bildirimleri ve tarama gecmisini silmeyi akil ediyordur. Nolur nolmaz. Adam normal degil cunku.

Haklisin da gelecek korkusu da kolay değil meslek yoksa ailesi destek değilse ama başarabilir tabi.. şu var birde bosansa bile kurtulamayan da var bazı manyaklar peşini birakmiyo öldürene kadar ne yazık ki..
Kadın geleceğinden değil canından korkuyor bence. Allah yardım etsin gerçekten çok zor.

Kocam takintili o yuzden eve gelir gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kavga etmiyelim diye

Yukarıdaki paragrafı okuyunca çok kızdım size. Takıntısına tüküreyim onun dedim.
1 hafta olmuş doğum yapalı,vicdansız bir adam, sinmiş bir kadın.

Çok üzüldüm ve hayretler içinde okudum sonrasını. Umarım affetmezsiniz.
Siz affetseniz de dilerim Allah affetmez o adamı. Siz o darpta ölseniz şehitsiniz bizim inancımızda. Siz de, sizin kucağınızdaki melek de ak paksınız. Size el kaldırmak ne demek yahu insan değil mi bu adam, çok şaşırtıcı gerçekten.
Pek azdır bu kadar şaşırdığım.
Diyemiyorum daha fazlasını. Yanına bırakmayın inşallah.

Benim e
Benim bile gözlerim doldu şuan yavrum savunmasız anneye muhtaç elleri kirilsin bu kadar sabır niye sezeryandan çıktım bırak doğum acisini lohusayim.diye tek gün üstüme gelmedi eşim yemekti temizlikti bilmemne kurtarın kendinizi bebeğinizi Allah yardımcınız bunu yapan daha kötüsünüde yapar Allah sizi ve bebeğinizi korusun

Bu adam 3 günde böyle oldu herhalde çok rahat çocuk yaptığınıza göre
Niye çocuk yaptın o zaman denilince üyelere kızışıyor bu sefer
doğum yapmış halinizle korkunuzdan fır fır iş yapmaya devam ettiğinize göre önceden biliyormuşsunuz nasıl biri olduğunu
Çocuklara yazık diyorum sadece

Ya siz ne diyorsunuz?
Kadın daha bir hafta olmuş doğum yapalı şiddet görmüş boşanmayı düşünüyor
Buraya cevabı mi düşünecek
Az buçuk insaf yahu
Ben bunu yazdığımda kendisi aktifti ve sonradan da bana cevap verdi zaten.ben onunla muhattabım.

Ne yaptı konu sahibi acaba? Umarım ailesi alıp götürmüştür torunla birlikte.

Ben bunu yazdığımda kendisi aktifti ve sonradan da bana cevap verdi zaten.ben onunla muhattabım.
Yani cevap verebilse bu haliyle bile cevap verecek değil mi
Bu konumunda muhatabı biz değiliz
Nedir
Hatalı gördüğümüz davranışlara olaylara yorum yapıyoruz

insallah siz haklisinizdir. ama bana konu sahibinin tarzi bosanmayacak gibi geldi. yoksa eve gelen hemsireye derdi ben cikamiyorum ben arayamiyorum polisi ara diye. polisde gelir o adami evden atardi ev kimin adina olursa olsun.
Konu sahibi cesur değil evet, maalesef kararlı da değil. Ama eğer ailesini çağırdıysa herhalde onlar da susmazlar yani.

Dikis falan diyorsunuz sezeryan ameliyat olup hemen ertesi bu kadar temizlik is yapmak ne diye? Ustelik kocanız huzursuzluk cikarmasin diyeymis. Sizi baya bir korkutmus anlaşılan kocaniz. Siz ondan korkuyor cekiniyorsunuz bunu kabul edin bence. Ve bu kahve olayinin oncesi oldugunu düşünüyorum nedense ben bu ilk siddeti miydi?

Eski çalıştığım yerde Bi kadın geliyordu alışverişe daha 18 yaşında kaynansıyla altlı üstlü oturuyorlarmış kadın birgün parmağı kırık şekilde geldi noldu falan dedik kocası kırmıs birgünde yemegi kendi evimizde yiyelim annene gitmeyelim dedim diye diyor olaydan 6 ay sonra tekrar geldiğinde hamileydi bazı kadınlar düzelir düşüncesiyle katlanıyorlar ama bilmiyorlar ki kalk anneme kahve yap cümlesinde bile psikolojik şiddet oldugunu bagnaz erkekler kadını köle gibi görmekten vazgecmedkleri sürece bu devran böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…