- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Valla bi insandan korkuyorsan dibinde oturmazsın. Gidebileceğin en uzak noktaya gidersin. Çocuğun babasız büyümesi de bahane kim ne yapsın böyle bi babayı. Bizim kadınların asıl boşanamama sebebi maddi. Sonra da aileden destek görememek boşanmış dul damgası yemekten korkmak. Ama canın mı zorluklar mı derler adama. Kahve yapmadı diye döven adam olur da kıskançlık krizi geçirirse ne olur acaba?Aile de öyle görmüş ki kendi de öyle davranıyor.. hepimiz bebekken masumduk çevre de bi yere kadar etkiler.. konu sahibi gelecekten korkuyu bence maddi anlamda ve adam bana yada çocuğuma zarar verir mi diye pesimi bırakır mı diye tahminim.. ama aynı evde de korktuğu olacak en sonunda
Haklisin da gelecek korkusu da kolay değil meslek yoksa ailesi destek değilse ama başarabilir tabi.. şu var birde bosansa bile kurtulamayan da var bazı manyaklar peşini birakmiyo öldürene kadar ne yazık ki..Valla bi insandan korkuyorsan dibinde oturmazsın. Gidebileceğin en uzak noktaya gidersin. Çocuğun babasız büyümesi de bahane kim ne yapsın böyle bi babayı. Bizim kadınların asıl boşanamama sebebi maddi. Sonra da aileden destek görememek boşanmış dul damgası yemekten korkmak. Ama canın mı zorluklar mı derler adama. Kahve yapmadı diye döven adam olur da kıskançlık krizi geçirirse ne olur acaba?
Kadın geleceğinden değil canından korkuyor bence. Allah yardım etsin gerçekten çok zor.Haklisin da gelecek korkusu da kolay değil meslek yoksa ailesi destek değilse ama başarabilir tabi.. şu var birde bosansa bile kurtulamayan da var bazı manyaklar peşini birakmiyo öldürene kadar ne yazık ki..
Ben tahminde bulundum can korkusu olduğunu da söyledim.. aynen allah yardim etsin zor bi durum..Kadın geleceğinden değil canından korkuyor bence. Allah yardım etsin gerçekten çok zor.
Benim bile gözlerim doldu şuan yavrum savunmasız anneye muhtaç elleri kirilsin bu kadar sabır niye sezeryandan çıktım bırak doğum acisini lohusayim.diye tek gün üstüme gelmedi eşim yemekti temizlikti bilmemne kurtarın kendinizi bebeğinizi Allah yardımcınız bunu yapan daha kötüsünüde yapar Allah sizi ve bebeğinizi korusunMrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diyeo vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyoodayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem
Bu adam 3 günde böyle oldu herhalde çok rahat çocuk yaptığınıza göreMrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diyeo vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyoodayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem
Ya siz ne diyorsunuz?Hayır yani konu açıyorsunuz bi de cevap verseniz keşke.
Ben bunu yazdığımda kendisi aktifti ve sonradan da bana cevap verdi zaten.ben onunla muhattabım.Ya siz ne diyorsunuz?
Kadın daha bir hafta olmuş doğum yapalı şiddet görmüş boşanmayı düşünüyor
Buraya cevabı mi düşünecek
Az buçuk insaf yahu
hic sanmiyorum, gavga etmeen cocuuum dövüsmeeenn tarzinda bi konusma yapip cikip gitmislerdir.Ne yaptı konu sahibi acaba? Umarım ailesi alıp götürmüştür torunla birlikte.
Yani cevap verebilse bu haliyle bile cevap verecek değil miBen bunu yazdığımda kendisi aktifti ve sonradan da bana cevap verdi zaten.ben onunla muhattabım.
Sanmam. Evlat sonuçta.hic sanmiyorum, gavga etmeen cocuuum dövüsmeeenn tarzinda bi konusma yapip cikip gitmislerdir.
Sanmam. Evlat sonuçta.
Konu sahibi cesur değil evet, maalesef kararlı da değil. Ama eğer ailesini çağırdıysa herhalde onlar da susmazlar yani.insallah siz haklisinizdir. ama bana konu sahibinin tarzi bosanmayacak gibi geldi. yoksa eve gelen hemsireye derdi ben cikamiyorum ben arayamiyorum polisi ara diye. polisde gelir o adami evden atardi ev kimin adina olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?