• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftalık gelinken basıma gelenler

Bitmiş gitmiş bi ilişkinin mesajlarını ne diye arşivler bu insanlar
Evlenmiş barklanmış hiçmi aklına gelmez okunacağı :işsiz:
Onlar arsivlemiyor canim Allah sasirtiyor onlari. Adam bilmeden yanlislikla sileyim derken kaydetmis. Her aldatan erkek gibi bir gun Allahin sopasi kafasina inmis ve yakalanmis. Dilerim tum aldatan erkeklerin kafasina iner bu sopa !

Umarım her şey gönlünüzce olur..

Fakat Sadakatsizlik pis bir aliskanliktir kolay kolay vazgeçebilecegini hiç sanmiyorum..

İnşallah yaniliyorumdur.

Ablanız bilmeseydi keşke çünkü evliliğe devam kararı almışsınız.
Çok zor durum, insan kendine yediremez

Allah yardımcın olsun. Gercekten zor bir durum.Üzüldüm.
Onsuz yapamam diyorsan tabi şu an için ayrılırsan da üzüleceksin.Ama bütün bir ömür bununla yaşaması da var.Onu ölç tart bence hangi yol daha canını az acıtıyor.

İtiraf edeyim bu arşivleme şekli androidde de öyle oluyor sanıyordum ben :olamaz:
Sabah sabah whatsappa girdim denedim ama maalesef... fakat bir yerden hatırlıyorum yana kaydırıp silmeyi, arşivlemeyi.

barıştıktan sonra sürekli aynı konuyu açmanız sürekli tavırlı olmanız ileride iki mtarafında saygısızlaşmasına ve sabırların taşmasına sebep
yıpranmayın daha fazla kendinize uğraşacak işler, kurslar bulun unutmaya çalışın
süreklikonuyu açmanız doğru değil karşı eninde sonunda bıkıp saygısızlaşmaya ne olursa olsuna bağlamaya başlayacak çok yenisiniz daha yeni evlisiniz şimdiden saygıyı kaybetmeyin
ya boşanın yada konuyu unutun (ama benim fikrim konuyu unutun)

Daha bir haftalık evliyken bunları yasamak..çok üzüldüm gerçekten ..ama şunu hiç unutma ki erkek milleti böyle bir yaratık işte..hem yiyecegi halttan kalmaz hemde elindekini kaybetmek istemez .ne yazık ki..biz kadınlar gibi degiller aslada olamazlar.onların egoları sürekli okşanmalı sanki..bir baska kadın olmuş olmak için olur..ne senden güzeldir ne de başka birsey..o sadece eglencedir..biz kadınlar hiç böyle düşünmeyiz mesela..hiçbir kadın bir adam çok yakışıklı diye onunla yatmaz..ama erkekler bunu yapabilir..istinai bir durumda kadınlardan bazılarıda bu zihniyette olabilir..ama genel bir durum degildir bu..senden önceymiş zaten çok takılma artık ..kendini yıpratırsın..çok zor bir daha güvenemek..hep şüpheyle bakmak eşine ama ..bi dene bakalım.zamana bırak biraz..

Dini nikah kıyalana kadar Allah’ın haberi yokmuymuş bu bel altı konuşmalardan? Salak salak alet ediyorlar bide yok yemin ettim, yok Allah şahit, yok söz verdim.

Sizde yani bi hışımla çıkıp sağa sola duyurmuşsunuz. Nasıl gururunuz kaldırdı geri dönmeyi? Affedecekseniz anlatmayın, anlatacak kadar kararlıysanız da affetmeyin. Kendinizi de küçük düşürüyorsunuz.

Gercekten yapmayacagina ikna olursan affet cok yenisiniz ama nacizane fikrim sakın çocuk yapma bu adamdan iyice emin olmadan...

Abboovv

Nişanlıyken bunu yapan evliyken beterini yapar..

Nişan zamanı en heyecanlı, kavuşmak için gün sayılan, güzel zamanlar.

O zaman bunu yapan, evliliğin rutin sıkıcı günlerinde beterini yapar

Tabi daha yeni evlisiniz tepkinizi anlayabiliyorum ama kocanizla olan sorunlarinizi gercekten bosanma asamasina gelmeden baskalarina duyurmamanizi tavsiye ederim. Cunku siz aranizdaki sorunlari halledersiniz ama sorunlarinizi bilenler akil vermeye veya soru sormaya devam ederler.
Eger affedecekseniz olayi sonsuza kadar kapatin. Affettiyse bidaha affeder dusuncesine izin vermeyecek kadar sert davranmissiniz zaten. Boyle bir sey yaparsa bir daha sizi zaten kaybetmekten korkmadigi icin yapar. Bir sans verin.

Back
X