- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.188
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Kardelen,saçma sapan analizlerini kendine sakla lütfen,gece gece çekemiycem seni.Pkk olmasaydı asıl siz tek başına iktidarı zor görürdünüz.Millet daha fazla ölüm olmasın diye oy verdi.Kime teşekkür edeceğini biliyorsun artık...İktidarda olan parti her zaman için oy kaybeder bu yıllardır böyle olmuştur. Yani İktidar parti seçime 1 sıfır mağlup girer ama Ak partim her seçimden hep Galibiyetle Çıkıyor ElhamdülillahEğer paralelciler ve tehdit eden pkk olmasaydı hdpkk zor geçerdi o barajı
Bu yoruma ne diyoruzKardelen,saçma sapan analizlerini kendine sakla lütfen,gece gece çekemiycem seni.Pkk olmasaydı asıl siz tek başına iktidarı zor görürdünüz.Millet daha fazla ölüm olmasın diye oy verdi.Kime teşekkür edeceğini biliyorsun artık...
Aynı zamanda insanları kışkırtarak sevinç gösterisi yapanlar da hatalı.7 haziranda da da aynısı oldu,sevinen taraf farklıydı bu kez. Karşımizdaki yanlış yapıyor diye uslubumuzu bozmamamiz lâzım,karsisinin neresi olduğunun önemi yok. Bende olacağını düşünmüyorum maalesef.
Kisisel hirslar bu durumu korukluyor aslinda. Herkeste bir ben bilirimcilik. Oyle bi sey yok bazen gercekten bilsen bile hic birsey degistiremiyorsun. Herkes kendince birsdyler biliyor. Bir cok seyi bilmiyoruz. Bilmek gibi bir zorunlulugumuz da yok. Ama sen bunu nilmiyorsun blabla diyerek had bildirmek cok yanlis. Bizim gibi dusunmuyor olabilir, bizim gibi hissetmiyordur olabilir. Kabul edip hosgoru ile yaklasmak sorunlari bu dogrultuda cozmrk lazim bence. Aksi halde kin ve nefret ile insanlar bir birine dusuyor. Bir ic savasin cikmasi an meselesi partilerin bu tehlikeyi gorup onlem almasi gerek. Yoksa yanariz.
Sen mi mertlikten bahsediyorsun?Bu yoruma ne diyoruz
Allah'ım Bu Hangi aklın eseridir
Valla hani derler ya, düşmanın bile ''MERT'' olanı makbuldür diye ama maalesef AK parti düşmanlarında biz bu ''MERTLİĞİ'' göremedik maalesef
Bükemediğin bileği öp demiş atalarımız ama sizler bükemediniz bu bileği 13 yıldır
Katilim oraninin bu anlamda onemi yok ki kac kisi katilirsa katilsin chp' nin oy orani degismiyor. 100 kiside katilsa %25, 1000 kiside katilsa %25 durum bu yani7 haziranda ki katilim oranini ve simdiki katililm oranini da dusunmek lazim emanet oy hesabi yapmadan once
Tamam canmmmBelli uykunun geldiği :) Direne direne kazanacağız hazır lokmaya konmadan
Haklisin bende cok yaptim hep dedigim lafti saygi duyarm diye eee baktim haddini asan asana ya gormezden geliyrm yada hakkini .bana saygi duymayana ben hic duymam bu ban olayinin kalkmasiyla agizlarin ayari tam kacti polemik tartismayi anlarimda hakarete banin kalkmasi hic iyi olmadi ki ben burada yazdim kendini fazla asan olursa yasal islem yaptirmayi dusunuyrm diye klavye vasindan imparator olmak kolay ben her parti sevmeni icin diyrm agiz ayari olacak biraz buda insanin kendinde olan edeple alakali kj banada kimse diyemez asagiladin beni hakaret ettin.hala tutuyrm kendimi.Neyse onemli olan bu secimde yuzumuz guldu secmen dogruyu gordu.Bilmiyorum bazen insanlar desarj olmak istiyor haklılar diye de düşünüyorum ama kantarın topuzu kaçıyor çoğu zaman.benimde yazıp sonra silmisligim oldu çoğu kez,değmez diyorum.
Evet icim yandi ama hakarete ban kalkti bildigim herkes saydiriyor kimse ban almiyor.Banlanmayi göze aliyorum.
Hdp baraji gecmis. Oy verenlerin allah belasini versin ...
Allah senin belanı versin hala derdiniz hdp.Banlanmayi göze aliyorum.
Hdp baraji gecmis. Oy verenlerin allah belasini versin ...
Kesinlikle canım...Bak biz seçtik ama seni de yönetecek üzülme...Seni gidi köftehor,seni gidi bedavacı,istemem yan cebime koy diyorsun yani
İşte siz busunuz!
Siz bu mantıkla olup halka tepeden baktığın müttetce hep ''YENİLMEYE'' ama sizin aksine halkıyla iç içe olan AK partim hep ''ZİRVEDE'' Olmaya mahkumdur!!...
Biz Midemizin ve cebimizin çıkarları doğrultusunda değil Gönlümüzün Aklımızın Fikrimizin Doğrultusunda Biz bu Davaya Biz Bu Sevdaya Baş Koyduk ve siz Bizdeki Bu AŞK'I Bizdeki bu SEVDAYI Anlayamazsınız!!!....
Kib kib kibAynen. Nasıl da anladın hemen. En büyük istediğim g.t kılı olmak.Çok kıskanıyorum sizleri.
Biz kim, siz kim Kardelen? Ben şahsım adına konuşurum. Ve ben halktan biriyim, halkın kendisiyim. O dediğine ülkemizde tek örnek var. Tebaasına küçük mütevazi sarayından el sallayan halkın adamı, adam gibi adam. Zirvede olmaya MAHKUM , değerli yalnız cumhurbaşkanımız.
Eki Görüntüle 1674876
Kib kib kib
PikiTek kib de işleme alınıyor karanfil. Milleti örgütlemene gerek yok. Sakin ol şampiyon.
oy kullanırken beyninizi yanınızda götürün dediler işe yaramış
Keza lafı tersinden anlayan bir milletiz.
Milletin algısında değil de, hazmında sorun var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?