1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Kardelen,saçma sapan analizlerini kendine sakla lütfen,gece gece çekemiycem seni.Pkk olmasaydı asıl siz tek başına iktidarı zor görürdünüz.Millet daha fazla ölüm olmasın diye oy verdi.Kime teşekkür edeceğini biliyorsun artık...

Bu yoruma ne diyoruz
Allah'ım Bu Hangi aklın eseridir
Valla hani derler ya, düşmanın bile ''MERT'' olanı makbuldür diye ama maalesef AK parti düşmanlarında biz bu ''MERTLİĞİ'' göremedik maalesef
Bükemediğin bileği öp demiş atalarımız ama sizler bükemediniz bu bileği 13 yıldır

Bizimki gibi platformlar halkın genelinin düşünce yapısını yansıtır, o yüzden burayı baz alıp ülke genelinde en azından siyaset için genel kanaat şudur diyebiliriz rahatça.

Bu bölümde uzun zamandır karşılıklı restleşmeler olduğu gibi, insanlar seçmeni olduğu partiler üzerinden aşırı ağır, kışkırtıcı üsluplara maruz kaldılar, bu hem iktidar seçmeni hem muhalefet seçmeni için geçerli.

Ağır suçlamalar ve kışkırtıcı üsluplar olduğu su götürmez bir gerçek ama bu ne yazık ki siyasilerin eseridir. Nerdeyse 1 yılı Aşkın bir süredir ötekileşmeye, ötekileştirmeye dur demelisiniz diyorum, En azından sizler Sağduyulu olun çağrısı yaptım hep.

Şu veya bu kişi demeyeceğim fakat bu sitede yazılanlar çok kötüydü, 7 Haziran seçimleri sonrası tek başına iktidara hayır dediniz o zaman Sürünün lafından tutunda, Van depreminde yapılan yardımlar için o kadar yardım yapıldı gözünüze dizinize dursun Sözlerine kadar, yapılan saldırılarda ölen insanların Yakınlarına devlet şehit maaşı verip yakınlarına iş imkanı sağlanacağını duyanların hakkını haram ettiklerine kadar birçok yazı okudum burda, aynı şekilde iktidara oy verdi diye zekası sorgulananlar, trollükten kaç para alıyorsun demeler, makarnacılık, kömürcülük.

Bunların hepsi siyasilerin bugün kucakladıklarını yarın dışlamasından kaynaklandı, seçmenler yakın oldukları partilere göre hareket etti.

Oysa hep dedim ki, onlar birer siyasi parti, bugün varlar yarın yerlerini başkaları alır, geçmişten örnek alın, geçmişteki partilerden kaçı mecliste? Hani ANAP, hani DYP, DSP? ama halk bu topraklar, bu ülke var oldukça var olmaya devam edecek.

Peki bugünden sonra ne olacak? Dün patlamada öldükleri için devletin şehitlik verdiği ve bir kısmınızın hakkını haram ettiklerini Yarından itibaren yine kardeş ilan edecek misiniz?
Depremde evleri yıkıldı diye devletten yardım alan ama 7 Haziran'da oyunu farklı kullandıkları için yardımlar gözünüze dizine dursun dediklerinizi Yarından itibaren kucaklayacak mısınız?

Peki muhalifler siz, zekalarına Atıf yaptıklarınız, makarnacı dedikleriniz sizden yardım istese, sizlere ihtiyaç duysalar kusmuğunuzda boğulun mu diyeceksiniz?
Yine illet, zillet, millet mi diyeceksiniz?

Açında okuyun aylardır birbirinize yazdıklarınızı, ırklara bile etmediğiniz hakaret kalmadı, bir örgüt yüzünden Topyekün aynı ırktakiler ölsün'e kadar getirdiniz.

Sayıp sövmedik kimseyi bıraktınız mı? Herkes birbirinin üslubuna laf etti ama hepiniz aynı üslubu kullandınız, burada hem iktidar hem muhalif seçmenlerden gerçekten hakkıyla yorum yapanların yazdıkları arada eridi gitti.
Dönüp bir bakın kimlerin eserisiniz...

Sen mi mertlikten bahsediyorsun? Elestireni iceri tik, gazeteleri bas, yazarlari sustur, isten attirt, miting yapmak icin bes kurus harcama, devletin otobusunu, vapurunu miting meydani doldurmak icin kullan, TRTyi ele gecir, kendin 35 saat propoganda yaparken ana muhalefet partisi bile sadece 1 saat propoganda yapabilsin, YSKyi nasil kullandigini da artik Allah bilirken sanki adil bir secimden, esit bir secimden cikmis gibi mertlikten bahset.. Her zamanki gibi komiksin..

7 haziranda ki katilim oranini ve simdiki katililm oranini da dusunmek lazim emanet oy hesabi yapmadan once
Katilim oraninin bu anlamda onemi yok ki kac kisi katilirsa katilsin chp' nin oy orani degismiyor. 100 kiside katilsa %25, 1000 kiside katilsa %25 durum bu yani

Belli uykunun geldiği :) Direne direne kazanacağız hazır lokmaya konmadan
Tamam canmmm
Bilmiyorum bazen insanlar desarj olmak istiyor haklılar diye de düşünüyorum ama kantarın topuzu kaçıyor çoğu zaman.benimde yazıp sonra silmisligim oldu çoğu kez,değmez diyorum.
Haklisin bende cok yaptim hep dedigim lafti saygi duyarm diye eee baktim haddini asan asana ya gormezden geliyrm yada hakkini .bana saygi duymayana ben hic duymam bu ban olayinin kalkmasiyla agizlarin ayari tam kacti polemik tartismayi anlarimda hakarete banin kalkmasi hic iyi olmadi ki ben burada yazdim kendini fazla asan olursa yasal islem yaptirmayi dusunuyrm diye klavye vasindan imparator olmak kolay ben her parti sevmeni icin diyrm agiz ayari olacak biraz buda insanin kendinde olan edeple alakali kj banada kimse diyemez asagiladin beni hakaret ettin.hala tutuyrm kendimi.Neyse onemli olan bu secimde yuzumuz guldu secmen dogruyu gordu.

Valla tam da bugun serbest birakacaklarmis asil hakareti.. Soyle bir s..z v..h..ri diye bagirasim var. s..tiniz guzelim memleketin icine. Artik bu ulke kolay kolay iflah olmaz.

Ama diyemiyorum iste.. Hakaret etmek bugun gene ban sebebi sayilmaya baslayacakti.. Off..

Kesinlikle canım...Bak biz seçtik ama seni de yönetecek üzülme...Seni gidi köftehor,seni gidi bedavacı,istemem yan cebime koy diyorsun yani

Aynen. Nasıl da anladın hemen. En büyük istediğim g.t kılı olmak. Çok kıskanıyorum sizleri.

Biz kim, siz kim Kardelen? Ben şahsım adına konuşurum. Ve ben halktan biriyim, halkın kendisiyim. O dediğine ülkemizde tek örnek var. Tebaasına küçük mütevazi sarayından el sallayan halkın adamı, adam gibi adam. Zirvede olmaya MAHKUM , değerli yalnız cumhurbaşkanımız.

Kib kib kib

Ya arkadaşlar siz birbirinize hakaret edip, size göre mertçe banlanmayı göze aldığınızı söylüyorsunuz.

Sizden siyasetçi falan olmaz aman yeltenmeyin bu işe.

Adamlar aleni çanak tutuyorlar teröre ama tutuyoruz demiyorlar “ülkem” diyorlar.

Değer mi ucuz şeyler için ban yemeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…