- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bir Konyalı olarak oy oranımızdan dolayı gururluyum :) RTEEki Görüntüle 1674885
Işte benim sandığım Eki Görüntüle 1674886
Işte kardeşimin sandığı helal be sana konya'm
@endulus34
Bir Konyalı olarak oy oranımızdan dolayı gururluyum :) RTE
Sizin hiçbir zaman kabul etmeyeceğiniz ekonomik istikrar.En geçerli 3 nedenin ne AKP ye oy vermek için?
Sizin hiçbir zaman kabul etmeyeceğiniz ekonomik istikrar.
Yine sizin hiçbir zaman kabul etmeyeceğiniz Türkiye'yi dünyanın gözünde daha güçlü hale getirmesi.
Yine yine yine sizin asla kabul etmeyeceğiniz pasif Ülke halinden çıkarıp, üretime geçirmiş olması.
Yaşam tarzıma saygı duyması, benim olması gereken insani hakkımı bana vermesi, her fırsatta aşağılamak yerine halk olarak bana gelmesi beni muhattap alması, listem uzar gider..
Bireysel düşüncelerim var evet ama beni etkisi altına alan en önemli şey muhalefet partilerle dış ülkeler aynı dili konuşurken, Ak Partinin tek başına farklı dili konuşması.
Hangi farklı dilden bahsediyorsun ki?
Ülkenin başında sol hükümet olsaydı ve Barzani ile resimleri yayınlansaydı vatan haini olurdu. Teröre bu kadar musamma gösterilseydi ülkeyi satan olurdu. Dolar Ecevit zamanındayken 1,20 lere çıktı diye esnaf girdi birbirine, yazar kasa attılar, kepenk kapattılar. Dolar 3 lira olmuş, merkez bankası kafasına göre takılıyor, mazot benzin almış başını gidiyor, insanlar açlık sınırında. Hangi istikrar kuzum?
bu sonucun başarılı olduğunu göstermez ki. yani reel yaklaşmak gerekirse sence başarılı diyebilir miyiz?Diğerlerine cevap verme gereği bile duymuyorum çünkü olaya ne sen, ne ben tarafsız bakamıyoruz.
Ama ekonomiyle ilgili söylediklerine cevap vereyim. Dolar Ecevit Zaman'ında 1 GECE de 2 katına çıktı ve bundan Başbakan olarak Ecevit'in bile haberi yoktu. Madem dolardaki artışı hatırlıyorsun işine geldiği gibi hatırlama. Doların 2 liradan 3 liraya çıkması bütün uğraşlara ve manipülasyonlara rağmen 2 seneyi buldu.
en çok ekonomik istikrar kısmına takıldım diğerlerini geçtim allah aşkına bu bizim kabul edemeyip bir tek akp secmeninin gördüğü istikrar ney soylermisiniz isterseniz ben söyleyeyim evet çok istikrarlı kömür , gıda ,ve para yardımı mi yapıyor kendi yandaslarina gerisinde baksın başının çaresine ne istikrarı ya millet uzaya ciddi ciddi gidiyor siz hala aldığınız asgari ücrete sukrediyorsunuzSizin hiçbir zaman kabul etmeyeceğiniz ekonomik istikrar.
Yine sizin hiçbir zaman kabul etmeyeceğiniz Türkiye'yi dünyanın gözünde daha güçlü hale getirmesi.
Yine yine yine sizin asla kabul etmeyeceğiniz pasif Ülke halinden çıkarıp, üretime geçirmiş olması.
Yaşam tarzıma saygı duyması, benim olması gereken insani hakkımı bana vermesi, her fırsatta aşağılamak yerine halk olarak bana gelmesi beni muhattap alması, listem uzar gider..
Bireysel düşüncelerim var evet ama beni etkisi altına alan en önemli şey muhalefet partilerle dış ülkeler aynı dili konuşurken, Ak Partinin tek başına farklı dili konuşması.
o inandigin ve bela versin diye dua ettiğin allah eee elbet senin kötü yureginide görmüştür kimin belasını vereceğini bilir bi tek kendine bu ülkede yaşama hakkı gören insanBanlanmayi göze aliyorum.
Hdp baraji gecmis. Oy verenlerin allah belasini versin ...
Yalnız teyzeye güldümşu konuya bir değinmek istiyorum. Geçen nette bir Caps dolaşıyor.
Güyaaaaa yaşlı teyzenin biri köy çeşmesinden su dolduracakmış. Seçim propagandası yapan 2 kişi gelmiş ve “teyze yardım edelim” demiş. Yaşlı kadın evine varınca sormuş hangi partiden olduklarını. Adamlar CHP demiş.
Sözüm ona yaşlı teyze demiş ki “ oğlum daha önce söyleseydiniz ya ben o suyla abdest alacaktım”. Yani ciddi bir kesim var ki ülkede AKP dışında herkesi dinsiz biliyor. Ama kalımı basarım ki AKP ye oy vermeyen ama onlardan daha inançlı olan insanlar vardır. Ben de AKP ye vermedim ama Allah’la benim aramda olsa da orucumu da tutuyorum, Kur-an da okuyorum, namaz da kılarım.
en çok ekonomik istikrar kısmına takıldım diğerlerini geçtim allah aşkına bu bizim kabul edemeyip bir tek akp secmeninin gördüğü istikrar ney soylermisiniz isterseniz ben söyleyeyim evet çok istikrarlı kömür , gıda ,ve para yardımı mi yapıyor kendi yandaslarina gerisinde baksın başının çaresine ne istikrarı ya millet uzaya ciddi ciddi gidiyor siz hala aldığınız asgari ücrete sukrediyorsunuz
Bu cümleye asla katılmıyorum. Arkadaş da banlanmis gerçi, alintiladigimi görmeyecek ama bu olmaz yaniBanlanmayi göze aliyorum.
Hdp baraji gecmis. Oy verenlerin allah belasini versin ...
Algılayamadığın için sorman doğal tabi yadırgamıyorum.Herkes gösterdiği kadar mertlik görür karşısındakindenBu yoruma ne diyoruz
Allah'ım Bu Hangi aklın eseridir
Valla hani derler ya, düşmanın bile ''MERT'' olanı makbuldür diye ama maalesef AK parti düşmanlarında biz bu ''MERTLİĞİ'' göremedik maalesef
Bükemediğin bileği öp demiş atalarımız ama sizler bükemediniz bu bileği 13 yıldır
hey allahım hala istikrar diyo senin cebine gireni bilmem ama yazılarından anlamamak zor değil ya sen hiç markete pazara gitmiyorsun yada bu fiyatlar senin için önemsiz dolar düştü diye zirvalayanlar dünyanın en pahalı petrolunu kullanıyor farkında değil yada keseniz dolu anlamak zor ayrıca son 12 yıl da ne çok yandaşı tirilyoner olmuş aç ta araştır derimHayırdır benimle beraber mi yaşıyorsun. Aldığım yardımlardan, kazandığım paradan ne kadar eminsin öyle.
İstikrarı göremiyorsan seçim karalamasını bitiren cnn açıklıyordu bugün. Oraya kayyum atanmadığına göre sizin için tatmin edici olacaktır yayınları. Tatmin demeyeyim pardon rahatsız eder de, en azından gerçeği konuşmaya başladı.
hey allahım hala istikrar diyo senin cebine gireni bilmem ama yazılarından anlamamak zor değil ya sen hiç markete pazara gitmiyorsun yada bu fiyatlar senin için önemsiz dolar düştü diye zirvalayanlar dünyanın en pahalı petrolunu kullanıyor farkında değil yada keseniz dolu anlamak zor ayrıca son 12 yıl da ne çok yandaşı tirilyoner olmuş aç ta araştır derim
cimcime geçen ay ne kadar kredi kartı borcun geldi ve ne kadarını yatırdın? bir sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın?Hayırdır benimle beraber mi yaşıyorsun. Aldığım yardımlardan, kazandığım paradan ne kadar eminsin öyle.
İstikrarı göremiyorsan seçim karalamasını bitiren cnn açıklıyordu bugün. Oraya kayyum atanmadığına göre sizin için tatmin edici olacaktır yayınları. Tatmin demeyeyim pardon rahatsız eder de, en azından gerçeği konuşmaya başladı.
pardon ama çok özür dilerim nedir bu görmediğimiz istikrar derken neyi kast ediyorsun söyle öğrenelim bizdeAraştırırken Benim bildiğim yandaş olmayıp hatta Tayyip Erdoğan'dan nefret edenler de İhale alarak zengin oldu. Ama o istisna deyip gözden gelmem uygunmudur senin için?
Gayet her hafta pazarıma gidiyorum cebime giren çıkan paramın da, iş yaparken ettiğim karın zararında farkındayım. Sen görmüyorsun diye ben de görmezden gelmek zorunda Değilim sen yalan yanlış şeylerle dolduruluyorsun diye bende o yanlışlara evet demek zorunda Değilim Demiyorum, benim 1 oyum var kararımı dün verdim sonucu da Tüm Ülke için hayırlı olur inşallah..
cimcime geçen ay ne kadar kredi kartı borcun geldi ve ne kadarını yatırdın? bir sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın?
pardon ama çok özür dilerim nedir bu görmediğimiz istikrar derken neyi kast ediyorsun söyle öğrenelim bizde
%75 oran almasından dolayı mutluyum :)Neden ki?
Konya’nın AKP taraftarları mı meşhur ülke çapında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?