1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

İşte niyetlerinin vatana millete hizmet olmadığını ordan anlıyoruz zaten.Biz bu halkın parçası olarak kaybediyorsak,kim neyi kazanıyor onu sorgulamak lazım

İşte niyetlerinin vatana millete hizmet olmadığını ordan anlıyoruz zaten.Biz bu halkın parçası olarak kaybediyorsak,kim neyi kazanıyor onu sorgulamak lazım
Bu bir musabaka degil ki. Ben halkim yahu kim kazanirsa kazansin seçimi benim kazamam lazim. Ben neden kaybedeyim ki?

Yarışan partiler bizler degil. Biz partilere bakıp kendimize uygun gelene oy veriyoruz. Kiskananlar catlasin gerilmeyin kaybrttiniz vs muhabbetlerinin sebebi ne ?

Cok merak ediyorum biz neden aglamaliyiz diye sordum cevap veren olmadi

Bu seçimin kazananı veya kaybedeni yok aslında, bazı arkadaşların maç mı bu Sözlerine katılıyorum bu yüzden, biz bir müsabaka izlemedik, bir seçime gittik, 4 partininde hataları vardı, iyi yanları da vardı, insanlar artı ve eksileri düşünüp bir karar verdi, bugünde bunun sonuçlarını gördük.
Ötekileştirmeleri çok yoğun yaşadığımız kesin, bunda 4 liderinde suçu var, suçu hepsi kabullenmeli.
Insanlar dinsiz ya da yobaz, Alevi-Sünni, Kürt-Türk, AKP'li CHP'li, Laik-Müslüman gibi bir sürü ayrıştırmaya maruz kaldı.
Halka bir öfke aşılamak ve bu Öfkeyi körüklemek tehlikeli. Insanlar şu 2-3 Yıldır yoğun olmak üzere, 5-6 yıldır bir ayrışmanın içine sürüklendi, öfke patlamalarını sitede de görüyor şahit oluyoruz.
Biri diğerinden üstün görüyor kendini, halbuki insanlar eşittir. Eşit muamele edilmelidir.
Benim gibi düşünüp hareket etmeyen benden değildir demek benden olmayanı artık barındırmasakta olur, onu yok sayıyorum'a kadar gider, ki yok sayılmak bir süre sonra başka patlamalara neden olur.
Halkı iyi dengelemek ve her kesime hitap edebilmek önemli bu bakımdan.
Ben bunu henüz partilerde göremiyorum, bu keskin ayrışmalar ilerleyen zamanlarda artacak diye Endişe ediyorum, zira henüz buna dur diyen olmadı.

o topiğe bende saygılı olalaım yazdım hatta banlar gelsin ne olur diye yalvarırcasına yazdım

doğru diyorsun keşke yazdığın gibi olsa herşey ama olamaz hele burda hiç olmaz...
Aynı zamanda insanları kışkırtarak sevinç gösterisi yapanlar da hatalı.7 haziranda da da aynısı oldu,sevinen taraf farklıydı bu kez. Karşımizdaki yanlış yapıyor diye uslubumuzu bozmamamiz lâzım,karsisinin neresi olduğunun önemi yok. Bende olacağını düşünmüyorum maalesef.

Kisisel hirslar bu durumu korukluyor aslinda. Herkeste bir ben bilirimcilik. Oyle bi sey yok bazen gercekten bilsen bile hic birsey degistiremiyorsun. Herkes kendince birsdyler biliyor. Bir cok seyi bilmiyoruz. Bilmek gibi bir zorunlulugumuz da yok. Ama sen bunu nilmiyorsun blabla diyerek had bildirmek cok yanlis. Bizim gibi dusunmuyor olabilir, bizim gibi hissetmiyordur olabilir. Kabul edip hosgoru ile yaklasmak sorunlari bu dogrultuda cozmrk lazim bence. Aksi halde kin ve nefret ile insanlar bir birine dusuyor. Bir ic savasin cikmasi an meselesi partilerin bu tehlikeyi gorup onlem almasi gerek. Yoksa yanariz.

Bizim halkımız aptal,celladina aşık vs... Söylemlerine karşılık kaybettiniz, yenildiniz vs söylemleri yada tersi.ikiside yanlış.tek taraflı bir hata yok ortada karşılıklı.

Omer Hayyam dizesine bir Omer Hayyam dizesiyle cevap vereyim o zaman guncel olsun

BEN DÜŞÜNDÜKÇE VAR DÜNYA, BEN YOK O DA YOK....
Googleden okadar aramasaydın söylerdim sana kimin dediğini. Evet
Biz düşündükçe var bu dünya ama "biz" anladın umarım.

Kisiligimi asagilarken cogu kisiye hakaret ederkende keske ayni uslup olsaydi ama dise dis oluyor cogu zaman.Sevincimide yasamak isteri karsi taraf kiskirmis kiskirmamis hicccc umrundada olmaz.
Bazen sirf burada yazanlarin inadina yazdigim oluyor
Bu kaar ukalalik kendini begenmislik olmaz diyorum.Atammm Atammm diye hdp pkk destekleyenler puffff
Cogu bu gece kayip zatennn

Googleden okadar aramasaydın söylerdim sana kimin dediğini. Evet
Biz düşündükçe var bu dünya ama "biz" anladın umarım.
Hahahahahahah canimmm yaaa uykum geldi zaten bu gece cok guzel uyurum yarin is basi super bir piyasa baslangiciyla acicam isimi insallah.Ivir zivir yazanlar yaza dursun millet yapistirir cevabiii
Gezicilerr direnin siz hala devamm

ya
yani tabiki matematigi basiyti aslinda. akp %10 kaybetti hdp %13 ile baraj asti %2-3 civarinda chp de bir kayma oldugunu dusunmustum onca soylenenden sonra. Ama goruyorum ki oyle degilmis.

7 haziranda ki katilim oranini ve simdiki katililm oranini da dusunmek lazim emanet oy hesabi yapmadan once

Hahahahahahah canimmm yaaa uykum geldi zaten bu gece cok guzel uyurum yarin is basi super bir piyasa baslangiciyla acicam isimi insallah.Ivir zivir yazanlar yaza dursun millet yapistirir cevabiii
Gezicilerr direnin siz hala devamm
Belli uykunun geldiği :) Direne direne kazanacağız hazır lokmaya konmadan

Bilmiyorum bazen insanlar desarj olmak istiyor haklılar diye de düşünüyorum ama kantarın topuzu kaçıyor çoğu zaman.benimde yazıp sonra silmisligim oldu çoğu kez,değmez diyorum.

İktidarda olan parti her zaman için oy kaybeder bu yıllardır böyle olmuştur. Yani İktidar parti seçime 1 sıfır mağlup girer ama Ak partim her seçimden hep Galibiyetle Çıkıyor ElhamdülillahEğer paralelciler ve tehdit eden pkk olmasaydı hdpkk zor geçerdi o barajı
Kendileri yazmışlar. İyi çalıştın diye. Cimcime de beğenmiş. Merak ediyorum yahu. Bu işte iyi para varsa bende troll merkezinde çalışmaya başlarım belki.
İşte siz busunuz!
Siz bu mantıkla olup halka tepeden baktığın müttetce hep ''YENİLMEYE'' ama sizin aksine halkıyla iç içe olan AK partim hep ''ZİRVEDE'' Olmaya mahkumdur!!...
Biz Midemizin ve cebimizin çıkarları doğrultusunda değil Gönlümüzün Aklımızın Fikrimizin Doğrultusunda Biz bu Davaya Biz Bu Sevdaya Baş Koyduk ve siz Bizdeki Bu AŞK'I Bizdeki bu SEVDAYI Anlayamazsınız!!!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…