- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.188
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
İşte niyetlerinin vatana millete hizmet olmadığını ordan anlıyoruz zaten.Biz bu halkın parçası olarak kaybediyorsak,kim neyi kazanıyor onu sorgulamak lazımMistyday Normal bir ülkede halk degil de partiler secimi kaybeder degil mi?. Ben oy verdigim parti kazanmadi diye vatandaslik haklarimi mi kaybedecegim neyi kaybettim ben?
Tek dogru partinin Akp olduğunu iddia edenler kaybettiniz catlayin patlayin derken normal bir ulkede olmadigimizi hatirlatiyorlar bana.
Ey Akpliler soyleyin biz Akpye oy vermeyenler neyi kaybettik? Akp bize neler yapacak da aglamamiz gerekiyor
Kaybetmek aci iste ne yaparsin insana herseyi soyletiyor bilip bilmedenCelladına aşık olmuşsa bir millet,
İster çan ister ezan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
MÜSTEHAKTIR ONA HER TÜRLÜ ZİLLET. (Bu akşamın özeti)
Bana söyletmemiş tee yıllar evvelinden Atalarımıza söyletmiş.Kaybetmek aci iste ne yaparsin insana herseyi soyletiyor bilip bilmeden
Bu bir musabaka degil ki. Ben halkim yahu kim kazanirsa kazansin seçimi benim kazamam lazim. Ben neden kaybedeyim ki?İşte niyetlerinin vatana millete hizmet olmadığını ordan anlıyoruz zaten.Biz bu halkın parçası olarak kaybediyorsak,kim neyi kazanıyor onu sorgulamak lazım
Bu seçimin kazananı veya kaybedeni yok aslında, bazı arkadaşların maç mı bu Sözlerine katılıyorum bu yüzden, biz bir müsabaka izlemedik, bir seçime gittik, 4 partininde hataları vardı, iyi yanları da vardı, insanlar artı ve eksileri düşünüp bir karar verdi, bugünde bunun sonuçlarını gördük.Ozellikle bu secimler icin ben birtek is as haydar basi duydum. Onunda secim vaatleri iyi reklam olduMesela Emine Ulker Tarhanin tek bir konusmasina rastlamadim ben parti kurmustu su an o parti ne durumda inan bi haberim. oy pusulasi katla katla bitmedi bu gun zarfa zor sigdi ama diger partileri tanimiyotuz bile. Gecen secimlerde %4-5 alan sp gibi partiler bile %2 lere dustu bu secimde. Bu secim herkes 4 parti uzeriye oynadi. Ben sosyal yasamda olan bu cok sesliligin meclistede olmasi gerektigini dusunuyorum. İktidatinda muhalefetin de birbirlerini yemeden, suclamadan gercekten ulke icin beraber omuz omuza calismasini istiyorum. Zor birsey degil aslinda ama sen ben kavgasinn bir son bulmasi gerek artik. Bu ulke daha iyilerini hakkediyor. Ayrismak yerine ortak degerlerde birlessek keske. O kadar ayristik ki ortak bir deger kaldimi onu bile bilmiyorum. Akp nn basarisini tebrik etmek gerek bugun hem hdp hem mhp secmeninden bu ladar uc kutuplardan oy alabilmis bir parti neticede. Bu bile herseyin ozeti aslinds
Aynı zamanda insanları kışkırtarak sevinç gösterisi yapanlar da hatalı.7 haziranda da da aynısı oldu,sevinen taraf farklıydı bu kez. Karşımizdaki yanlış yapıyor diye uslubumuzu bozmamamiz lâzım,karsisinin neresi olduğunun önemi yok. Bende olacağını düşünmüyorum maalesef.o topiğe bende saygılı olalaım yazdım hatta banlar gelsin ne olur diye yalvarırcasına yazdım
doğru diyorsun keşke yazdığın gibi olsa herşey ama olamaz hele burda hiç olmaz...
Kisisel hirslar bu durumu korukluyor aslinda. Herkeste bir ben bilirimcilik. Oyle bi sey yok bazen gercekten bilsen bile hic birsey degistiremiyorsun. Herkes kendince birsdyler biliyor. Bir cok seyi bilmiyoruz. Bilmek gibi bir zorunlulugumuz da yok. Ama sen bunu nilmiyorsun blabla diyerek had bildirmek cok yanlis. Bizim gibi dusunmuyor olabilir, bizim gibi hissetmiyordur olabilir. Kabul edip hosgoru ile yaklasmak sorunlari bu dogrultuda cozmrk lazim bence. Aksi halde kin ve nefret ile insanlar bir birine dusuyor. Bir ic savasin cikmasi an meselesi partilerin bu tehlikeyi gorup onlem almasi gerek. Yoksa yanariz.Bu seçimin kazananı veya kaybedeni yok aslında, bazı arkadaşların maç mı bu Sözlerine katılıyorum bu yüzden, biz bir müsabaka izlemedik, bir seçime gittik, 4 partininde hataları vardı, iyi yanları da vardı, insanlar artı ve eksileri düşünüp bir karar verdi, bugünde bunun sonuçlarını gördük.
Ötekileştirmeleri çok yoğun yaşadığımız kesin, bunda 4 liderinde suçu var, suçu hepsi kabullenmeli.
Insanlar dinsiz ya da yobaz, Alevi-Sünni, Kürt-Türk, AKP'li CHP'li, Laik-Müslüman gibi bir sürü ayrıştırmaya maruz kaldı.
Halka bir öfke aşılamak ve bu Öfkeyi körüklemek tehlikeli. Insanlar şu 2-3 Yıldır yoğun olmak üzere, 5-6 yıldır bir ayrışmanın içine sürüklendi, öfke patlamalarını sitede de görüyor şahit oluyoruz.
Biri diğerinden üstün görüyor kendini, halbuki insanlar eşittir. Eşit muamele edilmelidir.
Benim gibi düşünüp hareket etmeyen benden değildir demek benden olmayanı artık barındırmasakta olur, onu yok sayıyorum'a kadar gider, ki yok sayılmak bir süre sonra başka patlamalara neden olur.
Halkı iyi dengelemek ve her kesime hitap edebilmek önemli bu bakımdan.
Ben bunu henüz partilerde göremiyorum, bu keskin ayrışmalar ilerleyen zamanlarda artacak diye Endişe ediyorum, zira henüz buna dur diyen olmadı.
Bizim halkımız aptal,celladina aşık vs... Söylemlerine karşılık kaybettiniz, yenildiniz vs söylemleri yada tersi.ikiside yanlış.tek taraflı bir hata yok ortada karşılıklı.Bu bir musabaka degil ki. Ben halkim yahu kim kazanirsa kazansin seçimi benim kazamam lazim. Ben neden kaybedeyim ki?
Yarışan partiler bizler degil. Biz partilere bakıp kendimize uygun gelene oy veriyoruz. Kiskananlar catlasin gerilmeyin kaybrttiniz vs muhabbetlerinin sebebi ne ?
Cok merak ediyorum biz neden aglamaliyiz diye sordum cevap veren olmadi
Omer Hayyam dizesine bir Omer Hayyam dizesiyle cevap vereyim o zaman guncel olsunBana söyletmemiş tee yıllar evvelinden Atalarımıza söyletmiş.
Cm büyük gelir muhalefete mm iyidirBaşarıyı tebrik edip başarısızlıktan ders çıkaramıyorsanız bir cm ilerleyemezsiniz.
Googleden okadar aramasaydın söylerdim sana kimin dediğini. EvetOmer Hayyam dizesine bir Omer Hayyam dizesiyle cevap vereyim o zaman guncel olsun
BEN DÜŞÜNDÜKÇE VAR DÜNYA, BEN YOK O DA YOK....
Kisiligimi asagilarken cogu kisiye hakaret ederkende keske ayni uslup olsaydi ama dise dis oluyor cogu zaman.Sevincimide yasamak isteri karsi taraf kiskirmis kiskirmamis hicccc umrundada olmaz.Aynı zamanda insanları kışkırtarak sevinç gösterisi yapanlar da hatalı.7 haziranda da da aynısı oldu,sevinen taraf farklıydı bu kez. Karşımizdaki yanlış yapıyor diye uslubumuzu bozmamamiz lâzım,karsisinin neresi olduğunun önemi yok. Bende olacağını düşünmüyorum maalesef.
Hahahahahahah canimmm yaaa uykum geldi zaten bu gece cok guzel uyurum yarin is basi super bir piyasa baslangiciyla acicam isimi insallah.Ivir zivir yazanlar yaza dursun millet yapistirir cevabiiiGoogleden okadar aramasaydın söylerdim sana kimin dediğini. Evet
Biz düşündükçe var bu dünya ama "biz" anladın umarım.
ya
yani tabiki matematigi basiyti aslinda. akp %10 kaybetti hdp %13 ile baraj asti %2-3 civarinda chp de bir kayma oldugunu dusunmustum onca soylenenden sonra. Ama goruyorum ki oyle degilmis.
Belli uykunun geldiği :) Direne direne kazanacağız hazır lokmaya konmadanHahahahahahah canimmm yaaa uykum geldi zaten bu gece cok guzel uyurum yarin is basi super bir piyasa baslangiciyla acicam isimi insallah.Ivir zivir yazanlar yaza dursun millet yapistirir cevabiii
Gezicilerr direnin siz hala devamm
Bilmiyorum bazen insanlar desarj olmak istiyor haklılar diye de düşünüyorum ama kantarın topuzu kaçıyor çoğu zaman.benimde yazıp sonra silmisligim oldu çoğu kez,değmez diyorum.Kisiligimi asagilarken cogu kisiye hakaret ederkende keske ayni uslup olsaydi ama dise dis oluyor cogu zaman.Sevincimide yasamak isteri karsi taraf kiskirmis kiskirmamis hicccc umrundada olmaz.
Bazen sirf burada yazanlarin inadina yazdigim oluyor
Bu kaar ukalalik kendini begenmislik olmaz diyorum.Atammm Atammm diye hdp pkk destekleyenler puffff
Cogu bu gece kayip zatennn
İktidarda olan parti her zaman için oy kaybeder bu yıllardır böyle olmuştur. Yani İktidar parti seçime 1 sıfır mağlup girer ama Ak partim her seçimden hep Galibiyetle Çıkıyor ElhamdülillahSizin durumunuzda değişen birşey yok zaten bu zamana kadar akp iktidardı,yine iktidar
Ama hdp meclise girmeyi başardı,bu onun kazancıdır ve sözünü tutup başkanlığa engel olursa o da bizim kacancımız olacak
İşte siz busunuz!Kendileri yazmışlar. İyi çalıştın diye. Cimcime de beğenmiş. Merak ediyorum yahu. Bu işte iyi para varsa bende troll merkezinde çalışmaya başlarım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?