1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

birisi maaş bodrosunu koydu diye görgüsüz oluyor da sen akp den paramı aldın kaç lira aldın diye soru sormam bu soruyla iftira etmen sence ne oluyor.bu çok mu görgülü bir davranış.

İftira? Arkadaşlar kendi aralarında iyi çalıştık diye konuşurken merakıma yenik düşmüş oldum. Eğer bu işte iyi para varsa bende düşünebilirim. Bilgi almak istiyorum. İş kapılarını zorlamak neden görgüsüzlük olsun? Çok erdemliyim bence. Hem para kazanıyorsun, hemde ülkenin geleceği için çalışıyorsun. Çok hoş birşey bence.

Git be! Seninle sevincimi mi gölgeliyecem?
Ama sana cevabım: Çalışanlar Kazandı..
o kadar..

Bak çalışmış kazanmışlar.

Keyif sigarası diyorsun he. Yak güzelim hakkınızdır. 4 sene daha üstünüzdeler, pardon yönetimdeler. Tepedeler yani işte. Anladın sen.

Ahaha niye sen tepene(!) çıksınlar diyemi oy veriyorsun partine ? sen olayı çok yanlış anlamışsın canım ya
Neyse hadi tırmala tırmala mırr mırr

Bende kendini gördüğün için para aldığımı düşünmüyor muydun?
Para aldığım için, Ülke de istikrarı desteklediğimi düşünüyorsan Vatan Sevgisinden haberin yok demektir.

Parti genel merkezinde vatan sevgisi, milliyetçiliğe oynama, manipülasyon gibi derslerde veriliyor mu? Ben gerçekten çok eksiğim bu konularda. Bu tarz eğitimlerde veriliyorsa, süper iş gerçekten.

Ahaha niye sen tepene(!) çıksınlar diyemi oy veriyorsun partine ? sen olayı çok yanlış anlamışsın canım ya
Neyse hadi tırmala tırmala mırr mırr

Evet tabii ki öyle. Siz karizmasına oy vermiyor musunuz? Mesela devlet bahçeli çok yaşlı olduğu için oy alamadı. Daha genç, dinamik, yakışıklı party boy'lar lazım partiye. Kk'n karizma da yerlerde. Bir uzun arkadaşa bakıyorum bir diğer yöneticiler. Selo'da sevimli ama karizma çok başka birşey yaaaaaaniiiii.

ne fark eder para aldı almadı konu şimdi bumu Allah aşkına para aldıysa da akp kazandı almasa da böyle bir kazanç yolu varsa bunu burda değil gidip hdp ye sor yada hangi partiyi tutuyorsan onlara sor.bence yersiz ve gereksiz bir soru.

bol kazanmak için 4 yıl bekliyeceksin eger kendi partin para vericekse.

neyse uzatmaya gerek yok konu bu değil yalnız para degilde mevzu hazımsızlık gibi geldi bana..

bol kazançlı günler size

Yemek yarismasi basladimiki ayy canm incittiysem kusura bakma burda cok asagilara cekilen uslubun verdigi sinirle yaziyor bu gurup
Biz yarismalarada geliyoruz sohbet muhabbet
Yeni kategori açılmadı daha yufkalarda adra son dakika golü attı bize 1. Oldu. Karnımı doyurdum tarif bakıyorum şimdi aç karna herşeyi aşeriyorum maluım siyaset böyle canım uzak durmak en iyisi gel süt ikram edeyim sana

Soruyu sana sormadım zaten canım. Arkadaşa sordum. Neden bu tepki? Kime istersem ona sorarım. İster gider partiye sorarım, istersem çalışana sorarım. Bence direkt trollerden bilgiyi almak daha önemli. En önemli iş yükü onlarda. Stress çok büyük yani. Hele ki bu forum ortamında. Sinirlerin çelikten olması lazım.

Seninde hoşuna gitti değil mi dusduru beğeninden bunu anladım Ayyy çok yakışıklı değil mi yaaaa????

Parti genel merkezinde vatan sevgisi, milliyetçiliğe oynama, manipülasyon gibi derslerde veriliyor mu? Ben gerçekten çok eksiğim bu konularda. Bu tarz eğitimlerde veriliyorsa, süper iş gerçekten.

İşte bu yüzden diyorum bende kendini görüyorsun oynamak çamur atmak senin işin.
Git bak bakalım veriyorlarmıymış, ne verirlerse kapmaya bak, bir daha ki seçimlerde kullanırsın. Bakarsın işe yararda sende başkalarına imrenmek yerine sevinir Mutlu olursun..

Benim düşünmeme gerek yok benim yerime düşünenler yönetsin diyorsun yani,ne diyeyim o da bir dünya görüşü saygı duyarım
+Aşağılamıyorum gözlemlerimi aktarıyorum
Yok anlama acin cokkk farkliii benim gibi dusunenler zaten yonetiyor diyorum.
Maaş bordrosunu koyan insan isterse profesör olsun, görmemişin görgüsüzün önde gidenidir. Devletin memuruymuş.
Orada kiza yapilan ithamlar vardi oda kendince oyle savundu bunun neyi gorgusuzluk anlamadim

Matmazel kusura bakma da akp karşıtı gibi görünüp akp seviciliği yapmak hiç olmuyor
Bana bi lafın varsa alıntı yapabilirsin ayrıca,başkaları üzerinden gönderme yapmana gerek yok

Nevreste kofteler olacak dedi bakalim sahalara donuyrm tekrarrr

Davutoglu konya da konusuyor.Sevgi ekmeye geliyorlarmis. Peki oyleyse bu nefret niye? 5 ayda ulke kan golu. Boyle bir gunde bile secim sonuclarina sevinebiliyorlar. Zaten yasadiklarimiz hep 400 milletvekili icin degilmiydi.Yarindan tezi yok teror biter, ekonomi 5 ay oncesine doner. Bizde yehuu yasasin akp der dururuz. Hakkimi akp helal etmiyorum.

Evet sende kendimi görüyorum. Çamur atmak, manipülasyon. Tam olarak olmak istediğim kişisin. İdolümsün yani. Acayip imreniyorum. Ne olur birkaç fikir çıtlatsan sanki?

Vizyonu eski moda bulunabilir ama MHP asla baraj altına düşmemesi gereken bir parti, pkk gibi bir örgüt varken MHP'nin eli bırakılıp kuyunun dibine atılmamalı.
Evet Bahçeli hatalar yaptı, bunu zaman zaman eleştirdikte burada, şöyle güçlü, istikrarlı bir muhalefeti olmadı hiç, Hırs yok, aldığım oy bana yeter mantığında Bahçeli.

Yanında duranlardan yanlış isimleri ayıkladı listesinden, seçim vaadlerine çok geç başladı ve 7 Haziran-1 Kasım arasında yaşanan koalisyon krizydi, söylemlerdi, çıkışlardı derken kendi tabanından çok tepki gördü, bu halka da yansıyınca aslında çokta makul olan seçim vaadleri Gölgede kaldı.

Ve bence CHP'de sorgulamalı kendini, baştan beri diyorum politikaları hatalı, tv seyretmediğimden yüzdeler kaç, Oyların partilere dağılımı nedir bilmiyorum, varsayımlar üzerine konuşuyorum, bugün MHP baraj altında kalma riski yaşıyorsa, CHP herhalde oy oranını korudu, CHP benzer oy oranları alıyorsa kendini sorgulamalı.

Ben bunu söyleyince kızıyorlar ama bu Seçimlere ve halkı okumaya Yönelik objektif bir analizdir aslında.
Bugün bu sonuçlar çıktıysa son 4 ayda yaşanan istikrarsızlığın devamından korkulduğu içindir.
Halk Haziran Seçimlerinde Cumhurbaşkanı'na tepki gösterdi seçim sonuçlarıyla, bana kalırsa başkanlık sistemine bir tepkiydi, önümüzdeki günlerde bu konu yeniden masaya yatırılacaktır, ki onun sonuçları üzerine de çok tartışılacak.

Merhaba algı problemi :) kafalar guzel herhalde :) neyse yarin ayilirsin .

KızlarRRR , bunlar düşen oylarına bile seviniyor olaya bak.

Kafa bassa düşen oylara uzulursun , kendi eksikliğini görmeyip karşıdakinin açığını aramaya çalışmak :) komik tatlım

Neyse gölge etmeyim kutla sen bizde kutluyoruz :) Misty Day

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…