- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
birisi maaş bodrosunu koydu diye görgüsüz oluyor da sen akp den paramı aldın kaç lira aldın diye soru sormam bu soruyla iftira etmen sence ne oluyor.bu çok mu görgülü bir davranış.
Git be! Seninle sevincimi mi gölgeliyecem?
Ama sana cevabım: Çalışanlar Kazandı..
o kadar..
Keyif sigarası diyorsun he.Yak güzelim hakkınızdır. 4 sene daha üstünüzdeler, pardon yönetimdeler. Tepedeler yani işte. Anladın sen.
Bende kendini gördüğün için para aldığımı düşünmüyor muydun?
Para aldığım için, Ülke de istikrarı desteklediğimi düşünüyorsan Vatan Sevgisinden haberin yok demektir.
Ahaha niye sen tepene(!) çıksınlar diyemi oy veriyorsun partine ? sen olayı çok yanlış anlamışsın canım ya
Neyse hadi tırmala tırmala mırr mırr
İftira? Arkadaşlar kendi aralarında iyi çalıştık diye konuşurken merakıma yenik düşmüş oldum. Eğer bu işte iyi para varsa bende düşünebilirim. Bilgi almak istiyorum. İş kapılarını zorlamak neden görgüsüzlük olsun? Çok erdemliyim bence. Hem para kazanıyorsun, hemde ülkenin geleceği için çalışıyorsun. Çok hoş birşey bence.
Bak çalışmış kazanmışlar.
Yeni kategori açılmadı daha yufkalarda adra son dakika golü attı bize 1. Oldu. Karnımı doyurdum tarif bakıyorum şimdi aç karna herşeyi aşeriyorum maluımYemek yarismasi basladimiki ayy canm incittiysem kusura bakma burda cok asagilara cekilen uslubun verdigi sinirle yaziyor bu gurup
Biz yarismalarada geliyoruz sohbet muhabbet
ne fark eder para aldı almadı konu şimdi bumu Allah aşkına para aldıysa da akp kazandı almasa da böyle bir kazanç yolu varsa bunu burda değil gidip hdp ye sor yada hangi partiyi tutuyorsan onlara sor.bence yersiz ve gereksiz bir soru.
bol kazanmak için 4 yıl bekliyeceksin eger kendi partin para vericekse.
neyse uzatmaya gerek yok konu bu değil yalnız para degilde mevzu hazımsızlık gibi geldi bana..
bol kazançlı günler size
Evet tabii ki öyle. Siz karizmasına oy vermiyor musunuz? Mesela devlet bahçeli çok yaşlı olduğu için oy alamadı. Daha genç, dinamik, yakışıklı party boy'lar lazım partiye. Kk'n karizma da yerlerde. Bir uzun arkadaşa bakıyorum bir diğer yöneticiler. Selo'da sevimli ama karizma çok başka birşey yaaaaaaniiiii.
Parti genel merkezinde vatan sevgisi, milliyetçiliğe oynama, manipülasyon gibi derslerde veriliyor mu? Ben gerçekten çok eksiğim bu konularda. Bu tarz eğitimlerde veriliyorsa, süper iş gerçekten.
Yok anlama acin cokkk farkliii benim gibi dusunenler zaten yonetiyor diyorum.Benim düşünmeme gerek yok benim yerime düşünenler yönetsin diyorsun yani,ne diyeyim o da bir dünya görüşü saygı duyarım
+Aşağılamıyorum gözlemlerimi aktarıyorum
Orada kiza yapilan ithamlar vardi oda kendince oyle savundu bunun neyi gorgusuzluk anlamadimMaaş bordrosunu koyan insan isterse profesör olsun, görmemişin görgüsüzün önde gidenidir. Devletin memuruymuş.
Matmazel kusura bakma da akp karşıtı gibi görünüp akp seviciliği yapmak hiç olmuyortabiki sevinsinler herkes ne yaparsa yapsın ama bazı şeyler vardır hani yakışan yakışmayan gibi..
mesela hdp ye sevinipte türk bayrağını sallamak pek olmuyor hdp ye türk bayrağı
sevinçten sanırım bir an dalgınlık oldu
MHP nin oyları akp ye kaydı deyince bahanelere sığınmayın dedin ya sonuçta akp kazandı dediğim gibi Türkiyem için iyi olur inşallah
ama bu bahanelere sığınıp sevinenlere bence söyle ilginç ilginç bahanalere başgannnn
Hıhı tamam tamam anladım ben seni,zorlama devrelerini daha fazla bu günlük bu kadar yeter sanaYok anlama acin cokkk farkliii benim gibi dusunenler zaten yonetiyor diyorum.
Yeni kategori açılmadı daha yufkalarda adra son dakika golü attı bize 1. Oldu. Karnımı doyurdum tarif bakıyorum şimdi aç karna herşeyi aşeriyorum maluımsiyaset böyle canım uzak durmak en iyisi gel süt ikram edeyim sana
Bu kafayla daha 4 sene devreler yanmazHıhı tamam tamam anladım ben seni,zorlama devrelerini daha fazla bu günlük bu kadar yeter sana
İşte bu yüzden diyorum bende kendini görüyorsun oynamak çamur atmak senin işin.
Git bak bakalım veriyorlarmıymış, ne verirlerse kapmaya bak, bir daha ki seçimlerde kullanırsın. Bakarsın işe yararda sende başkalarına imrenmek yerine sevinir Mutlu olursun..
Tamam canım sen yine de fazla kullanma eskimesinBu kafayla daha 4 sene devreler yanmaz
Ampulu yeniledik hemde tasarruflu
Bende uzuldum
Bende uzuldum dogrusu mune. Bahcelinin pkk karsidaki tutumunu beggeniyoum ancak ne yazikki vizyonu ortacag vizyonu valla artik baskan degisse bile mhp nin su durumunda bir ilerleme olacagini zannetmiyorum. Bahceliyi severim sayarim ama su tablonn tek sorumlusu kendisi hayirlisi artik. Baraj alti kalmadigina sevinerek avuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?