- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Matmazel kusura bakma da akp karşıtı gibi görünüp akp seviciliği yapmak hiç olmuyor
Bana bi lafın varsa alıntı yapabilirsin ayrıca,başkaları üzerinden gönderme yapmana gerek yok
Aynen bende boyle dusunuyorumVizyonu eski moda bulunabilir ama MHP asla baraj altına düşmemesi gereken bir parti, pkk gibi bir örgüt varken MHP'nin eli bırakılıp kuyunun dibine atılmamalı.
Evet Bahçeli hatalar yaptı, bunu zaman zaman eleştirdikte burada, şöyle güçlü, istikrarlı bir muhalefeti olmadı hiç, Hırs yok, aldığım oy bana yeter mantığında Bahçeli.
Yanında duranlardan yanlış isimleri ayıkladı listesinden, seçim vaadlerine çok geç başladı ve 7 Haziran-1 Kasım arasında yaşanan koalisyon krizydi, söylemlerdi, çıkışlardı derken kendi tabanından çok tepki gördü, bu halka da yansıyınca aslında çokta makul olan seçim vaadleri Gölgede kaldı.
Ve bence CHP'de sorgulamalı kendini, baştan beri diyorum politikaları hatalı, tv seyretmediğimden yüzdeler kaç, Oyların partilere dağılımı nedir bilmiyorum, varsayımlar üzerine konuşuyorum, bugün MHP baraj altında kalma riski yaşıyorsa, CHP herhalde oy oranını korudu, CHP benzer oy oranları alıyorsa kendini sorgulamalı.
Ben bunu söyleyince kızıyorlar ama bu Seçimlere ve halkı okumaya Yönelik objektif bir analizdir aslında.
Bugün bu sonuçlar çıktıysa son 4 ayda yaşanan istikrarsızlığın devamından korkulduğu içindir.
Halk Haziran Seçimlerinde Cumhurbaşkanı'na tepki gösterdi seçim sonuçlarıyla, bana kalırsa başkanlık sistemine bir tepkiydi, önümüzdeki günlerde bu konu yeniden masaya yatırılacaktır, ki onun sonuçları üzerine de çok tartışılacak.
Valla kusura bakılmasın ama oy oranları fiyasko, şu eleştiriminde kusuruna bakılmasın MHP varken HDP'nin 3. parti olması daAynen bende boyle dusunuyorumMune . Durumu cok guzel ozetledin. AKP%49,36-316 mv, chp %25,85-135mv, mhp 12,14 -43 mv ,hdp 10,64 59 mv. hdp su durumda 3. parti canim.
Maç değil bu tebrik edilecek bir durum yok,kazanan veya kaybeden partiler değil halk.Zaten problem tebrik etmen de değil,arka çıkman.Akp'ye değil,buradaki akplilere...Yapmaya çalıştıklarını görmüyorsan daha ne diyeyim zaten.ben akp karşıtı görünmüyorum karşıtıyım ama şuan için kazanan akp dimi tebrik ettim kutladım bu bana göre bir insanlıktır.yapılması gereken bir harekettir.ne yapayım yani daha hale sizler gibi bunun kinini devam mı ettireyim.
kazandımı kazandı 4 yıl boyunca hükümetti evet hükümet...
bunu öyle yada böyle kabullenmek gerekir bunu kabul etip tebrik etmeden halen daha neyin kavgasını yapayım bu şeçim halkın özgür iradesi değil mi halksa akp yi seçmişse diyecek söz yok
inşallah şehit haberleri olmaz inşallah ülke satılmaz inşallah yapılan onca olumsuz çalışmalar bir düzene girer.bunlar için dua edip neler yapılacak bekleyip görmek lazım daha önceki yaptıkları bir çok hatayı yapmazlar yaparlar sa yine halkı cevabını vericektir.
hdp barajı geçti maalesef ama buna sen sevindin senin özgür seçimin senin oyun ama hdp ye sevinipte bayrağımızı sallamak pek yakışmadı bunu yazdım çünkü yadırgadım
Misty,Maç değil bu tebrik edilecek bir durum yok,kazanan veya kaybeden partiler değil halk.Zaten problem tebrik etmen de değil,arka çıkman.Akp'ye değil,buradaki akplilere...Yapmaya çalıştıklarını görmüyorsan daha ne diyeyim zaten.
Hdp'nin barajı geçmesine seviniyorum evet,çünkü başkanlık sistemiyle aramızdaki tek engel hdp,bu durumdan da karlı çıkacak olan yine ülkem olduğu için ülkemin bayrağını sallamam da gayet normal
Ah mune ya olur mu sen hep yaz. Seni okumaktan keyif aliyorum. Tarafsiz objektif yorumlar gormek beni sevindiriyor. CHP ye nasilda salladik muhabbetinden beri kirginim chp'yr boyle gereksiz bir konusma hic yakismadi. Bende dahil olmak uzere o giden emanet oylarin chp den gittigine inanmistim sahsen. Su an hepsinden ozur diliyorum. Ne yazikki siyaset tek partiden yonetiliyor. ONlar yazip onlar oynuyor. Cunku ortam buna musait ve onlarda en iyi sekilde kullaniyorlar bu durumu. chp ve mhp nin lider degisikligiyapmalari ve vizyonlarini degistirmeleri gerekiyor. Yoksa silinip gidecekler.Valla kusura bakılmasın ama oy oranları fiyasko, şu eleştiriminde kusuruna bakılmasın MHP varken HDP'nin 3. parti olması da
Şuraya bak, CHP %30 bile alamamış, MHP berbat durumda.
Kaç seçimdir diyorum, bu 2 partide kendilerini yenilemek zorunda, bu sonuçlarla bir gerçek daha ortaya çıkmış, bak buna da hiç kızıp gücenmesinler, 7 Haziran'da emanet oyların çoğu AKP'den gitmiş oluyor burdaki yüzdeye göre.
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli istifa etmeli. Bunun başka çıkar yolu yok, partiler kendilerini yenilemeden, küstürülüp arka plana atılanlar ya da istifa edenler geri gelmediği sürece 2 partide toparlayamayacak kendini.
CHP Hdp'lilere göz kırpıp iyi salladık demeyecekti 7 Haziran'da, bak şimdi de onları sallıyorlar.
Emine Ülker Tarhan'ı elinden kaçırmayacaktı, daha çoook hataları var da kısa yazıyorum seni sıkmamak ve vaktini almamak adına.
Maç değil bu tebrik edilecek bir durum yok,kazanan veya kaybeden partiler değil halk.Zaten problem tebrik etmen de değil,arka çıkman.Akp'ye değil,buradaki akplilere...Yapmaya çalıştıklarını görmüyorsan daha ne diyeyim zaten.
Hdp'nin barajı geçmesine seviniyorum evet,çünkü başkanlık sistemiyle aramızdaki tek engel hdp,bu durumdan da karlı çıkacak olan yine ülkem olduğu için ülkemin bayrağını sallamam da gayet normal
Ah mune ya olur mu sen hep yaz. Seni okumaktan keyif aliyorum. Tarafsiz objektif yorumlar gormek beni sevindiriyor. CHP ye nasilda salladik muhabbetinden beri kirginim chp'yr boyle gereksiz bir konusma hic yakismadi. Bende dahil olmak uzere o giden emanet oylarin chp den gittigine inanmistim sahsen. Su an hepsinden ozur diliyorum. Ne yazikki siyaset tek partiden yonetiliyor. ONlar yazip onlar oynuyor. Cunku ortam buna musait ve onlarda en iyi sekilde kullaniyorlar bu durumu. chp ve mhp nin lider degisikligiyapmalari ve vizyonlarini degistirmeleri gerekiyor. Yoksa silinip gidecekler.Valla kusura bakılmasın ama oy oranları fiyasko, şu eleştiriminde kusuruna bakılmasın MHP varken HDP'nin 3. parti olması da
Şuraya bak, CHP %30 bile alamamış, MHP berbat durumda.
Kaç seçimdir diyorum, bu 2 partide kendilerini yenilemek zorunda, bu sonuçlarla bir gerçek daha ortaya çıkmış, bak buna da hiç kızıp gücenmesinler, 7 Haziran'da emanet oyların çoğu AKP'den gitmiş oluyor burdaki yüzdeye göre.
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli istifa etmeli. Bunun başka çıkar yolu yok, partiler kendilerini yenilemeden, küstürülüp arka plana atılanlar ya da istifa edenler geri gelmediği sürece 2 partide toparlayamayacak kendini.
CHP Hdp'lilere göz kırpıp iyi salladık demeyecekti 7 Haziran'da, bak şimdi de onları sallıyorlar.
Emine Ülker Tarhan'ı elinden kaçırmayacaktı, daha çoook hataları var da kısa yazıyorum seni sıkmamak ve vaktini almamak adına.
Tabi ki eyalet sistemini ve/veya özerkliği versek hayır demezler asla o konuda haklısın.Ama bunu gerçeğe dönüştürecek güçleri yok tek başlarına.Diğer partilerden destek gelir mi dersek herhalde akp seçmeni dahil eyalet sistemine razı gelecek olan seçmen çok azdır,hiçbir parti bundan dolayı gelecek tepkileri göze alamaz bence şu durumda ama bu ülke süprizler ülkesi tabi,yaşayıp göreceğiz artık.Misty,
yalnız HDP bana kalırsa, Tümüyle kendi düşüncemdir, başkanlık sistemine değil, Cumhurbaşkanı'nın başkan olmasın karşı gibi geliyor bana.
Eyaletlere bölünmemize, başkanlık sistemine Topyekün karşı değil, bana kalırsa onlar başkan olacak isimde ayrılığa düşüyorlar.
Yarın isimde uzlaşırlarsa ve başkanlık sistemi devreye girerse ne olacak? Bence seçim sonuçları artık belli olduğuna göre, bundan sonra konuşulması ve tartışılması gereken bu gibi geliyor bana.
ben de aynen bunu düşünüyorum.Misty,
yalnız HDP bana kalırsa, Tümüyle kendi düşüncemdir, başkanlık sistemine değil, Cumhurbaşkanı'nın başkan olmasın karşı gibi geliyor bana.
Eyaletlere bölünmemize, başkanlık sistemine Topyekün karşı değil, bana kalırsa onlar başkan olacak isimde ayrılığa düşüyorlar.
Yarın isimde uzlaşırlarsa ve başkanlık sistemi devreye girerse ne olacak? Bence seçim sonuçları artık belli olduğuna göre, bundan sonra konuşulması ve tartışılması gereken bu gibi geliyor bana.
Misty,
Davutoglu konya da konusuyor.Sevgi ekmeye geliyorlarmis. Peki oyleyse bu nefret niye? 5 ayda ulke kan golu. Boyle bir gunde bile secim sonuclarina sevinebiliyorlar. Zaten yasadiklarimiz hep 400 milletvekili icin degilmiydi.Yarindan tezi yok teror biter, ekonomi 5 ay oncesine doner. Bizde yehuu yasasin akp der dururuz. Hakkimi akp helal etmiyorum.
Valla sen onlarla birlik olup onlar üzerinden bana laf çarpmaya çalışana kadar beni rahatsız eden bir şey yoktu.Onlar akp'nin iktidarına sevinsin,ben hdp'nin barajı geçmesine seviniyorum bu onların da hakkı benim de hakkım.Ama ben kimsenin sevincine laf etmezken bana yüklenmeye çalışılırsa ben bunda iyi niyet görmem.Yani kısacası kime insanlığını yapıyorsan yap ama birilerini eleştirirken de arada kendine bak olur mu canım?hdp barajı geçti diye sevinebilirsin sana göre ülke için önemli olabilir sen savundun hdp yi günlerce ama sonuç bu oldu dimi artık başka söze gerek yok canım sanırım bunu anlamadın.
ben arka çıkmadım tebrik ettim lafı çevirip başka anlam katmayın lutfen ayrıca olabilirim bu neden seni bu kadar rahatsız etti ki savundukları parti kazandı ve arkadaşlar kutlama yapıyor bende ülkem için iyi olması dileğiyle tebrik ettim.
burda arkadaşlar ne yapıyorsa kendi yaptıkları beni ilgilendirmez ben insanlıgmı yaptım mı yaptım.
ayrıca akp hükümet olmasaydı hdp daha çok oy alsaydı ve ortada koalisyon durumu olsaydı eminim ki sizin kutlamanız ve sevinciniz daha farklı olmazdı.hatta daha fazla olurdu.
MHP CHP HDP li sevinmedi akp liler sevindi çünkü halk bu parti yi seçti.
Ah mune ya olur mu sen hep yaz. Seni okumaktan keyif aliyorum. Tarafsiz objektif yorumlar gormek beni sevindiriyor. CHP ye nasilda salladik muhabbetinden beri kirginim chp'yr boyle gereksiz bir konusma hic yakismadi. Bende dahil olmak uzere o giden emanet oylarin chp den gittigine inanmistim sahsen. Su an hepsinden ozur diliyorum. Ne yazikki siyaset tek partiden yonetiliyor. ONlar yazip onlar oynuyor. Cunku ortam buna musait ve onlarda en iyi sekilde kullaniyorlar bu durumu. chp ve mhp nin lider degisikligiyapmalari ve vizyonlarini degistirmeleri gerekiyor. Yoksa silinip gidecekler.
Valla sen onlarla birlik olup onlar üzerinden bana laf çarpmaya çalışana kadar beni rahatsız eden bir şey yoktu.Onlar akp'nin iktidarına sevinsin,ben hdp'nin barajı geçmesine seviniyorum bu onların da hakkı benim de hakkım.Ama ben kimsenin sevincine laf etmezken bana yüklenmeye çalışılırsa ben bunda iyi niyet görmem.Yani kısacası kime insanlığını yapıyorsan yap ama birilerini eleştirirken de arada kendine bak olur mu canım?
Misty,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?